Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Interesuje me ponuda za obnovu ugovora SBB EON FULL DUO Optika, Novi Banovci.

Mislim da se stari EON (SBB) paketi neće obnavljati. Samo su novi u komercijalnoj ponudi. Nadajmo se da će stari opstajati van ugovorne obaveze, po većoj ceni, kao i do sada.

Neki Yettel agent mi je potreban koji ume da objasni šta se dešava sa starim korisnicima i najbolje opcije za prelazak na nove pakete

Istekao BOX 3 (400/400) pre par dana, trazim najbolju ponudu ili za obnovu istog ili za slicne usluge sa drugim provajderima. U zgradi ima i SBB i MTS optika i Orion optika.
Pije mi vodu i prelazak na BOX 4, pod uslovom da je dobra ponuda.

Istekla UO za mts box3 optika. U zgradi postoji sbb. Lokacija NBG.
Molim ponude, nije bitno koji operater

Tražim ponude za BOX3 optički paket (24x50%). Lokacija Novi Beograd, postoje uslovi za mts optiku. Alternativa: A1 Optika i Orion telekom Optika.

Ističe uskoro box 3 paket, ponuda za MTS optiku 24/50%, ili orion preko antene

Istekla mi je dvogodisnja ugovorena obaveza za BOX3 optiku MTS-a, u zgradi je optika MTS-a i SBB-a u pitanju je Nis Kjazevacka, ako mogu agenti SBB, MTS, ORIONA, YETELA da mi ponude ugovore na 24meseca

Roditelji u Paracinu imaju kod SBB-a EON Full Optiku, obnovljen ugovor pocetkom godine. Zeleli bi da predju na NET TV Premium +, uz odredjene pogodnosti (odredjeni broj meseci po 1din ili neki duzi period sa popustom ili trenutnom cenom paketa koji placaju).

U Call centru trenutno nude za prelazek, 6meseci ista pretplate kao do sada za EON Full i nakon toga ide puna cena za NET TV Premium +.

Molio bih ako ima agenata sa boljom ponudom od Call centra, da se jave u PM. Hvala

Istekao ugovor u MTs-u, potreban mi je samo net, sprovedena je optika. Zrenjanin

Nazad
Vrh Dno