Šta je novo?

Kućna multimedija Preporuka za soundbar

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Mare011

Cenjen
Učlanjen(a)
22.11.2012
Poena
180
Moja oprema  
Mobilni telefon
Samaung A52s
Pristup internetu
  1. Optički internet
Vec duze vreme gledam soundbarove ali nikako da se odlucim za neki, pa ako neko moze da preporuci nesto do 250eur?

Znam da ne treba da ocekujem neki vau zvuk ali uglavnom ce se korisiti za filmove mrzi me da ravlacim kablove po celom stanu za 5.1 sistem i bitno mi je da ima hdmi arc da mogu sa daljinskim od tv da kontorlisem soundbar

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Rešenje
Vredi li Samsung HW-B440 uzeti za 130€? trenutno je snižen na nemačkom amazonu, imam mogućnost da mi donesu, verovatno je to ustvari HW-B450 ali nisam siguran, pošto je model kao za nemačko tržište.
Ne mogu da se protegnem više, nažalost, a spram VOXovih zvučnika od 3W ovo će mi biti simfonijski orkestar
Bićeš zadovoljan. Zvuk je čist i možeš da podesiš po svom ukusu. Koliko glasan može da bude ne mogu da ti kažem, više od 40% nikad nisam probao. Bas mi isto stoji na 30% max, mada za njega sam morao da kupujem dodatne stalke jer su se komšije bunile kad je stigao direkt na podu

Pozdrav, da li moze preporuka za soundbar do nekih 40 hiljada iskljucivo u domacim radnjama, upario bih ga sa LG C4 tv-om. Prostorija nije velika, nekih 17 kvadrata ako je to bitno uopste. Za oko mi je zapao Samsung HW-Q600C koji je trenutno 38 hiljada. Hvala unapred :)
Jel ima neko nesto da doda ko malo bolje poznaje materiju, jel ovaj soundbar dovoljan, treba li jaci ili sta god?

Pozdrav, da li moze preporuka za soundbar do nekih 40 hiljada iskljucivo u domacim radnjama, upario bih ga sa LG C4 tv-om. Prostorija nije velika, nekih 17 kvadrata ako je to bitno uopste. Za oko mi je zapao Samsung HW-Q600C koji je trenutno 38 hiljada. Hvala unapred :)
Znam da je malo skuplje ali ja sam se isto lomio i na kraju umesto q600 kupio q800d, i ne mogu da opisem koliko sam prezadovoljan dobijenim. Mozda je to zato sto mi je ovo prvi soundbar, pa mi je samim tim ceo uzitak jos bolji, ali ako se odlucis da das malo vise para, neces zazaliti sigurno.

Bićeš zadovoljan. Zvuk je čist i možeš da podesiš po svom ukusu. Koliko glasan može da bude ne mogu da ti kažem, više od 40% nikad nisam probao. Bas mi isto stoji na 30% max, mada za njega sam morao da kupujem dodatne stalke jer su se komšije bunile kad je stigao direkt na podu
Odličan zvuk, vrede svakog evra, sad ću naručiti i ona dva mala.

Znam da je malo skuplje ali ja sam se isto lomio i na kraju umesto q600 kupio q800d, i ne mogu da opisem koliko sam prezadovoljan dobijenim. Mozda je to zato sto mi je ovo prvi soundbar, pa mi je samim tim ceo uzitak jos bolji, ali ako se odlucis da das malo vise para, neces zazaliti sigurno.
+1 za Q800D ako može čovek da se pruži. Mnogo bolji soundbar od Q600 serije.

Mogu da se pružim za q800d ali nema ni u jednoj domaćoj radnji, pronašao sam q800f samo jednoj radnji za 70k. Koliko sam skontao taj q800f je ovogodišnji model a q800d je prošlogodinji? Jel ima neke drastične razlike između ova dva modela? Hvala ljudi na preporuci

Imas kod ovih sto uvoze po KP i cena je za nov do 500e, sigurica ti je ako se tripujes zbog garancije. Ja sam licno moj kupio po bas nekom velikom popustu u Tehnomaniji ali kupujem dosta tehnike od tih po KP sto uvoze iz Madjarske i nisam imao problema.

Nazad
Vrh Dno