Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ma to samo nije uključen roaming u podešavanjima, ništa drugo.
Ispostavilo se da sestra nije imala uključen roming ( samo net nije radio), ne znam da li to menja na stvar, svakako sam poslao prigovor A1.
Nisu mnogo skinuli, svega par SMS ova.

Ne, ja sam u Srbiji sa A1, sestra u CG sa MTS, prethodnih godina, dok sam bio u MTS, nije bilo dodatne naplate.
Proveri da ri plan nije istekao, odnosno da imas besplatnih minuta-poruka. Posto se sa istog broja skidaju i sms i minuti moguće da si potrosio. U suprotnom zali se nešto nije kako treba

Ma imam, preko 300.

@boban01, svi se vade na član 175 tog zakona, koji kaže sledeće: Privredni subjekti su u obavezi da usklade svoje poslovanje u skladu sa odredbama ovog zakona u roku od godinu dana od dana stupanja na snagu ovog zakona. Smatraju da su imali dodatnu godinu fore da rade po starom i to još niko nije uspeo (ako je uopšte i pokušao) sudski da ospori. Ne verujem ni da bi moglo, uprkos Efektivinom stavu. Stupanje zakona na snagu ne znači da automatski svaki deo mora da počne da se primenjuje na već postojeće subjekte. Nije A1 jedini, isto tvrdi i SBB.

@boban01, svi se vade na član 175 tog zakona, koji kaže sledeće: Privredni subjekti su u obavezi da usklade svoje poslovanje u skladu sa odredbama ovog zakona u roku od godinu dana od dana stupanja na snagu ovog zakona. Smatraju da su imali dodatnu godinu fore da rade po starom i to još niko nije uspeo (ako je uopšte i pokušao) sudski da ospori. Ne verujem ni da bi moglo, uprkos Efektivinom stavu. Stupanje zakona na snagu ne znači da automatski svaki deo mora da počne da se primenjuje na već postojeće subjekte. Nije A1 jedini, isto tvrdi i SBB.
Ali nije mi jasno onda kako je telesrbija portal objavio da mogu da se raskinu ako su zakljuceni posle avgusta 2023 pa da su se cak i ratelu zalili?

Niko nikoga nije sudski gonio niti se zapravo RATEL ikako izjasnio. Samo je SatTrakt popustio pod pritiskom, prestali su odmah sa takvim ugovorima, i tu se računalo da je njihov slučaj rešen. Naslov koji kaže da je RATEL učestvovao u zaustavljanju je realno klikbejt, pošto su učestvovali isključivo kao posrednik u komunikaciji između TeleSrbije i SatTrakt-a, što i nije neko posebno učešće. Prijavljen je i SBB, ali su ih ovi očigledno iskulirali ili šta već, pošto nikakav epilog nije objavljen. Možda su oni lakše i prošli jer im je ta duža ugovorna obaveza bila nezvanična, uz mesece po dinar. Ne znam da li se neko žalio na A1, čini se da tragova o tome nema.

@LFShadow0
Ja nisam odmah primetio da je člank iz telesrbija. Svakako može da pokuda da se želi. Sto kaže rovello slabo ovde ima tregova da se ko zalio. Bilo price da ne može duže od 24 meseca nova UO neko vreme
Ali svakako je svako od njih ko je potpisao na 30 ili manje ili duže , prošle godine u ovo doba da raskine tu UO na osnovu poskupljenja bez penala a ko je uzeo uredjaj da plati preostale rate. To je sam A1 objavio u svojim obaveštenje. Kontam ljudi potpisali na 30 meseci I sad čekaju da prodje , po meni jako dug period 30 meseci.

Da li i dalje vazi ako se uzima telefon preko A1 onaj popust od 15.000 dinara u Avgustu ili je to bilo samo za Jul mesec jel zna neko? Vidim da na sajtu su skuplje cene telefona sada

Posto mi ugovor u mts-u istice sutra, otisao sam do A1 da prebacim broj u nadi da cu dobiti 50% na UO, medjutim, prodavac mi rece da trenutno nemaju nikakve promocije i da probam za par dana, ako im stignu.

Pošto na sajtu ne vidim ili neznam da nadjem,Zna li neko pošto sam uz novi ugovor uzeo i telefon ,da li i dalje kao ranije A1 daje uredjaj na rate i uz kucni net koji sam uzeo?

@LFShadow0
Ja nisam odmah primetio da je člank iz telesrbija. Svakako može da pokuda da se želi. Sto kaže rovello slabo ovde ima tregova da se ko zalio. Bilo price da ne može duže od 24 meseca nova UO neko vreme
Ali svakako je svako od njih ko je potpisao na 30 ili manje ili duže , prošle godine u ovo doba da raskine tu UO na osnovu poskupljenja bez penala a ko je uzeo uredjaj da plati preostale rate. To je sam A1 objavio u svojim obaveštenje. Kontam ljudi potpisali na 30 meseci I sad čekaju da prodje , po meni jako dug period 30 meseci.
Ja se jesam zalio i odbili pozivajuci se na rok od godinu dana

Nakon nekoliko meseci provedenih na pripejdu u a1, ponudili su mi 50% na NeoSurf, što sam prihvatila. Međutim, vidim da mi je obračunski period 5 dana nakon potpisivanja ugovora, da li se to još nekome dešavalo?

Nazad
Vrh Dno