pa evo baš na prošloj stranici pogledaj postove od @bedazzled8119Koliko sam razumeo, IDP više nije način da se izdejstvuje 24*50%. BOX 3 imam. Ističe sredinom septembra. Da li je neko uspeo da izvuče benefit za BOX 3,? Vidim da su pojedini ljudi na forumu izvukli 24*50%, ali za BOX 4...
Isti sam paket naravno zlatni, dakle mogu da ocekujem isto. Znaci ne trebam vise ja njih da cimam sad ce oni mene. Top.Isti paket, jer sam na Box4 zlatni, da ima jace uzeo bi![]()
Taj box 2 mi se vodi na oca koji je na drugoj lokaciji a ex total na mene.... mada ako nešto drastačno ne promene na m:sat čim mi istekne ugovorna obaveza sa ex Totalom verovatno cu ga raskinutiPošto si imao ili još uvek imaš TTV (znam da si pisao na toj temi dosta) je li nisi imao mogućnost i TV da ubaciš u taj BOX paket ili ne ?
Pa pročitaj 16 dana unazad, sve je napisano.Šta je ovo svi dobiše ponude 24/50% samo ja ne, istekao mi ugovor pre dve nedelje
Koga ste to "zvali da vas zovu" ili kako se već neko izrazio, da i ja pokušam ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari