Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Upravo obnovio ugovor box2 fix +Net 20/4.Iz malog sam mesta optike nema i nemam neki poseban izbor.Ponuduli 2 meseca 50% ,uspeo nekako da izboksujem ipak 4 meseca ... .valjda će za 2 god. da stigne optika 😁

Pošto si imao ili još uvek imaš TTV (znam da si pisao na toj temi dosta) je li nisi imao mogućnost i TV da ubaciš u taj BOX paket ili ne ?

Pošto si imao ili još uvek imaš TTV (znam da si pisao na toj temi dosta) je li nisi imao mogućnost i TV da ubaciš u taj BOX paket ili ne ?
Taj box 2 mi se vodi na oca koji je na drugoj lokaciji a ex total na mene.... mada ako nešto drastačno ne promene na m:sat čim mi istekne ugovorna obaveza sa ex Totalom verovatno cu ga raskinuti

Šta je ovo svi dobiše ponude 24/50% samo ja ne, istekao mi ugovor pre dve nedelje :D
Koga ste to "zvali da vas zovu" ili kako se već neko izrazio, da i ja pokušam ?

Istekao nam je ugovor za BOX4 Crveni juce, 30.8. Zvali su nas prvo sa 6 meseci po 50%, nismo prihvatili, pitali smo za bolju ponudu, onda su nas zvali sutradan sa 12 meseci po 50%, mi smo pomenuli da imamo bolju ponudu od oriona i teta je rekla da razmislimo da li cemo prihvatiti, i rekli smo da cemo javiti do ponedeljka. Pre toga smo imali 50% na 24 meseca, uz onu foru sa IDP, al cujem da sad nema toga. Moze li nesto bolje da se izvuce ili da se nosi oprema i ide u orion?

Nazad
Vrh Dno