Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Trazim najbolju ponudu za prelazak iz A1 u Yettel mrezu.

Ističe mi ugovor u A1. Prešao bih u mts ili yettel, da bih pridružio mobilni u box paket, kad mi istekne ugovor sa sbb-om. Trenutno sam na neo 4+3 paketu i to mi je ok.

A1 prepaid sam korisnik,hocu da predjem na postpaid u a1 ili yetel,neka ponuda?

Imam broj u A1 i u MTS-u, oba na postpejdu, isticu ugovori kroz nedelju dana.
Razmisljam o prelasku u Yettel uz kupovinu uredjaja (moze i Yettel banka, uredan je KB svakako) pa ako neko ima neku ponudu neka pise na pm :)

Za par dana mi ističe Ugovor u A1.
Treba mi ponuda za ostanak u mreži ili ponuda za prelazak u MTS ili Yettel.

Ističe mi Yettel ugovor za nekih mesec dana, trenutno Total 40 uz nekih popust imam, koristim Yettel banku kroz max paket. Treba mi ponuda za ostanak u mreži.

Potrebna ponuda za prelazak sa pripejda na postpejd bez uređaja u A1, Neo 30 ili Neo 5 sa 50% popusta x 24 meseca bi bili zadovoljavajući.

Da li ovde ima nekog ko bi mogao da pomogne oko ponuda? Pokušaću ponovo. 😊

Trenutno koristim MTS paket Omorika S, koji mi uskoro ističe (trenutna cena: 1.800 dinara). Razmatram prelazak u A1 ukoliko bih dobio povoljnije uslove, ali bih svakako radije ostao u MTS mreži ukoliko postoji mogućnost za bolju ponudu u okviru postojećeg paketa.

Krajem nedelje mi istice ugovor kod A1, i hteo bih da predjem u Yettel mrezu.

Trazim najbolju ponudu za Mobile M paket koji bi objedinio u Yettel Sve.

Uskoro mi istice ugovor kod Yettel, pa bih presao u A1, najverovatnije Neo ultra tarifni paket. Molim za ponudu. :)

Ako ima neko od agenata A1,pitanje je sledece pre par meseci sam uzeo i kucni net preko A1 ranije sam mogao i uredjaj da uzmem sada ne vidim na sajtu tu opciju,da li može ili ne ?

Pozdrav
Za mesec i po dana istice mi ugovor kod yettela treba mi ponuda za telefon i tarifni paket

Nazad
Vrh Dno