Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)
Ističe mi ugovor u A1. Prešao bih u mts ili yettel, da bih pridružio mobilni u box paket, kad mi istekne ugovor sa sbb-om. Trenutno sam na neo 4+3 paketu i to mi je ok.
Imam broj u A1 i u MTS-u, oba na postpejdu, isticu ugovori kroz nedelju dana.
Razmisljam o prelasku u Yettel uz kupovinu uredjaja (moze i Yettel banka, uredan je KB svakako) pa ako neko ima neku ponudu neka pise na pm
Ističe mi Yettel ugovor za nekih mesec dana, trenutno Total 40 uz nekih popust imam, koristim Yettel banku kroz max paket. Treba mi ponuda za ostanak u mreži.
Da li ovde ima nekog ko bi mogao da pomogne oko ponuda? Pokušaću ponovo. 😊
Trenutno koristim MTS paket Omorika S, koji mi uskoro ističe (trenutna cena: 1.800 dinara). Razmatram prelazak u A1 ukoliko bih dobio povoljnije uslove, ali bih svakako radije ostao u MTS mreži ukoliko postoji mogućnost za bolju ponudu u okviru postojećeg paketa.
Ako ima neko od agenata A1,pitanje je sledece pre par meseci sam uzeo i kucni net preko A1 ranije sam mogao i uredjaj da uzmem sada ne vidim na sajtu tu opciju,da li može ili ne ?