Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Guši se tema jer je svako imao po neku insajdersku informaciju, a Jetel ćuti i ne objavljuje ništa. I tek će da se guši tema jer su nas izvaćarili samo tako, obećali sve samo da potpišemo produženje ugovora i na kraju izvisili.
Evo, izvor iz Jetela mi kaže da je tamo trenutno haos, da ni oni ne znaju kako će se sve ovo završiti jer su korisnici ogorčeni i stalno zovu, da ne menjam još uvek paket jer se može desiti da za dan, dva i korisnici M paketa budu počašćeni sa par novih kanala
Samo M a šta je sa nama koji imamo veći :) L size.....paket naravno...

Da, trenutno samo STB.

Ajde da ih nazovemo da vidimo..
Isto tako nadam se da ce efektiva da izadje s anekim resenjem

*Edit:
Kaze operater da ostaje popust od 50%
samo sto je znaci veca cena paketa..
Naravno za raskid idu penali

Sto se mene tice ako Efektiva izadje sa time sta treba raditi za raskid bez penala uzimam A1 i raskidam ovaj ugovor

Poslednja izmena:
Moze li neko da mi napise punu cenu M i L paketa. Sreca preliva ovo nema nigde . Naravno da su svi ogorceni jer smo izgubili i ono sto smo imali tj arene a nismo dobili nista. Mi najnizi

Ajde da ih nazovemo da vidimo..
Isto tako nadam se da ce efektiva da izadje s anekim resenjem

*Edit:
Kaze operater da ostaje popust od 50%
samo sto je znaci veca cena paketa..
Naravno za raskid idu penali

Sto se mene tice ako Efektiva izadje sa time sta treba raditi za raskid bez penala uzimam A1 i raskidam ovaj ugovor
Povećana je cena 100 dindži tako da ne bi smelo da ima penala.

@Tomke85

Pa nek nama korinicima M paketa ubace četiri nove Arene, jer su sve Arene kod konkurencije u osnovnom paketu.
Hoće, kako da ne 😂, baš će MTS svima da daje sve sportske kanale u osnovnom paketu, evo trče...

A šta je sa starim M paketima? Ja imam još 10 meseci do kraja uo, što će realno brzo da prođe, a posle toga ako ovo prođe kao neka navlaka idem samo na najniži net paket a eon ionako delim sa kumom.

Stari paketi ostaju stari a novi su dostupni za prelazak. Jedino ne znam da li prelazak, ako je neko već lud, znači samo tranziciju u tekućoj UO ili podrazumeva obnovu UO...

Ja mislim da će oni u skorije vreme uvesti neku promociju za postojeće korisnike, samo da vide da malo koga zanima prelazak sa M na Basic paket radi N1 i Nove a da žrtvuje Arene, a još manje je neko lud da pređe na Premium paket za 1.600 dinara više. Takođe ne verujem ni da korisnici L paketa imaju račun za prelazak na Premium tarifu.

A bolje da razmišljaju već sada kako da zadrže postojeće korisnike kad svi već u ovom trenutku računamo koliko nam je ostalo do kraja UO i šta bi alternativa mogla biti.

Takođe Yettel obmanjuje korisnike na još jedan način. Reklamnom kampanjom "Različiti dresovi, isti tim" obaveštava korisnike da je sada isti raspored kanala i paketi u obe platforme. Paketi se zaista isto zovu, raspored kanala jeste isti... Ali... Nisu svi kanali prisutni kod oba operatera. Yettel u Premium paketu koji isto košta kao SBB Premium paket nema HBO i Cinestar kanale, ali ni KTV Zrenjanin i verovatno još kanala. Dakle, korisnici će plaćati papreno uslugu koja nije ista.

Ja mislim da će oni u skorije vreme uvesti neku promociju za postojeće korisnike, samo da vide da malo koga zanima prelazak sa M na Basic paket radi N1 i Nove a da žrtvuje Arene, a još manje je neko lud da pređe na Premium paket za 1.600 dinara više. Takođe ne verujem ni da korisnici L paketa imaju račun za prelazak na Premium tarifu.

A bolje da razmišljaju već sada kako da zadrže postojeće korisnike kad svi već u ovom trenutku računamo koliko nam je ostalo do kraja UO i šta bi alternativa mogla biti.
Alternativa n1 stream, youtube premium, i da se podeli par servisa, stremio i radio

Ako se čita ono što piše, a valjda je ono što piše istina, osim ako... Tamo piše u aplikaciji da promena paketa ne utiče na UO. I koliko znam nikad nije ni uticala. Samo ne znam ko bi ovo radio i zašto. Da sam ja operator, ja bih podsticao prelazak na nove pakete, a oni daju tante za kikiriki. Isto su uradili i sa mobilnim paketima prošle godine, jer zašto da ne. DUgo je do maja sledeće godine i kraja mog ugovora. Osim ako me ne nateraju nasilnom promenom na raskid, ne diram ništa. A tad će da vidimo. Neće mislim više ni MTS-u biti u interesu da im nešto povlađuje, jer su ubili SBB, pa više neće ni postojati želja za daljim dogovorima i bliskom saradnjom. Sve je došlo na svoje, baš kako su želeli. Yettel je za račun ove države obavio savršen posao i više ništa ne mora. Osim da uživa, dok može.

Veća vajdica svakog mesca da odaberem 4 osobe odabde i častim po pljeskavicom.... Neg da bacam te pare u vazduh...

Ne razumem iz kog razloga se ovo radi? Da zarade...ne verujem.
Operateri tj.privatne firme nisu socialajne ustanove i svim privatnicima jer cilj da maksimizuju zaradu za sebe.

Svakako ovo se ocekivalo da ce biti ali polako tek stize jesen pa mozda bude i novih promena tipa Samo Sport Subskajbere Spasava.

Ne razumem iz kog razloga se ovo radi? Da zarade...ne verujem.
Svaka firma radi sa ciljem da zaradi... Oni su se uskladili sa cenama MTS-a i SBB-a sad i to je to. Ostaje A1 kao trenutno značajno jeftiniji, ali oni su još novi i tek treba da rašire mrežu / prisustvo, zato su i jeftiniji.

Yettel je bio najjeftiniji kao poslednji igrač koji je ušao na scenu, sad više ne moraju i to je to...

A ovo pilićarenje sa kanalima je klasika koju smo do sad gledali nekoliko puta... Nije baš da je prvi put, zar ne? Pilićarenje jeste, ali napisao sam ovde 100 puta - obećanje ludom radovanje. Ako verujete promoterima i usmenim obećanjima, zeznuće vas - i u životu, ne samo za TV...

Nazad
Vrh Dno