Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Stvarno bezobrazno od njih.

• Like
Reagovanja: sh_
Odgovor korisničke službe:

Kanali koje smo uveli 3.4.2025. (45+ kanala) uključujući i Arena kanale ostaju dostupni svim postojećim korisnicima.

Drugari, polako, ovo je test balon gde će pokušati da vide jel prolazi i koliko prolazi… kao sto je bilo kad su se pojavili arena premium kanali koji su trebali da budu u posebnom paketu pa se promenila priča… samo sto sada Telekomu nije u interesu da smanji gledanost i marketinški kolac svojih Arena ( kako iz finansijskih tako i iz politickih razloga)… veoma je verovatno da će sav bitan sadržaj ići na Arenama koje imaju svi korisnici a da će na novim biti bas za zagrižene, tipa f1 studio i neke utakmice…

Za sada je plan da za vikend ide paralelno f1 i na novom kanalu Adrenalin i na starim…

Jednostavno ovo je win win za sve operatere, Telekom da ispadne smeker i poveća profit od operatera, Yettel da ubaci kanale ali i da poveća cene i integrise se sa SBB brze… prosto cenu duopola uvek plate korisnici…

U to ne ulaze arena premium 4,5 arena tenis i adrenalin kanali

To znaci da nemamo ni pravo na raskid, jer su svi kanali ostali....samo sto ne emituju ono su emitovali... ne treba da se cudimo....gde god MTS umesa prste tu gradjani placaju
Sad sam ih zvao, novi paketi, ako oces nov paket 5300 i kusur din, pored novih arena brzina neta na tom paketu nije 600 nego 500mbs, ne moze vise 5 uredjaja da se kaci nego 3...
lepooo zabiberise, ljudski pre svega
Cak i ako bi hteo ....kako ces novi paket ako ti stari nije istekao, a nemas osnovu za raskid..

Ja sam presao na SBB u junu, dobio 12 meseci djabe. Uzeo eon duo premium i pretpostavljam da necu moci na net tv premium bez gubitka promocije. Srecom imam iris i move, pa me bas briga.

Bukvalno su duplo skuplji sa svim arenama i losijim netom vs a1 na primer... n1 i novu s znaci treba da placamo 2600-700 din :ROFLMAO:

Imam najjači paket kod SBB-a i sad probam kanal Adrenalin, kaže niste pretplaćeni!?

Drugari, polako, ovo je test balon gde će pokušati da vide jel prolazi i koliko prolazi… kao sto je bilo kad su se pojavili arena premium kanali koji su trebali da budu u posebnom paketu pa se promenila priča… samo sto sada Telekomu nije u interesu da smanji gledanost i marketinški kolac svojih Arena ( kako iz finansijskih tako i iz politickih razloga)… veoma je verovatno da će sav bitan sadržaj ići na Arenama koje imaju svi korisnici a da će na novim biti bas za zagrižene, tipa f1 studio i neke utakmice…

Za sada je plan da za vikend ide paralelno f1 i na novom kanalu Adrenalin i na starim…

Jednostavno ovo je win win za sve operatere, Telekom da ispadne smeker i poveća profit od operatera, Yettel da ubaci kanale ali i da poveća cene i integrise se sa SBB brze… prosto cenu duopola uvek plate korisnici…
Ne ide paralelno, pogledajte programsku šemu i satnicu tih kanala i događaja, konkretno F1 sam tražio.

Ide, nisi dobro tražio… f1 kvalifikacije arena premium 1 subota 16h, f1 trka nedelja 15h arena premium 2 i paralelno na Adrenalinu…

Edit: mislim nije ni da je bitno šta piše trenutno na sajtu ovo je info direkt od menadzmenta Arene…

Sad SBB ima dva Premium paketa, stari i novi, od kojih je novi "premijumskiji" od starog. Ja sam na starom Premium paketu i očekujem da imam SAV premijum sadržaj koji SBB emituje. Za mene je ovo čista prevara!

Čemu onda služi ovaj Adrenalin?

Teaser. :D

UG, preko UC (United Cloud)

Ne. EON Sat, koji ji na kraju pripao Telekomu, nije EON van
Nije tačno.

EON (tv platforma) je u vlasništvu UG.

EON van mreže (misli se na sbb mrežu) je TV usluga koju SBB nudi. Takođe eon van mreže paketi se sada zovu TV paketi van mreže.

Na Adrenalinu će verovatno puštati treninge i kvalifikacije za Moto GP i F1 kao i trke. Verujem da će u jednom momentu samo na tom kanalu ići trke a na AP neće.

@dervisbegovic_ EON van mreže je u ponudi i u drugim državama u regionu, što se lako može proveriti preko www.eon.tv. u 🇷🇸 se nudi preko SBB-a, to stoji.
pitanje na koje sam odgovorio se odnosilo na vlasništvo, tj. čiji je EON van mreže

već je linkovano u nekoj od skorašnjih poruka

zanimljivo je da sam zvanični cenovnik (još uvek) nije ažuriran. poslednja promena je od 21.7.
doduše, nema ništa ni u vestima. jedina promena je na sajtu u delu za pakete

U to ne ulaze arena premium 4,5 arena tenis i adrenalin kanali

To znaci da nemamo ni pravo na raskid, jer su svi kanali ostali....samo sto ne emituju ono su emitovali... ne treba da se cudimo....gde god MTS umesa prste tu gradjani placaju
Izvini ali pricas nebuloze. S obizirom da naprimer enelgeska liga ima po 5 utakmica i da oni odluce stave najgledaniju (npr Man City - Liverpool) na ovaj premium kanal - Arena premium 5, veruj mi da je to razlog za raskid :) Ako misle da nekog zanima Sandarlend - Lids koji ce biti na Arena Premium 1, nece da moze haha

Bice zanimljivih mesec-dva za nas korisnike SBB-a, , ali poenta je kao sto @akki kaze, testiraju nas za sad, da vide nasu reakciju. A sto se tice rasporeda liga, utakmica i sporta, mislim da ni oni jos ne znaju sta ce gde da ide. Znajuci koliko "strucnih" ljudi radi u areni, za to cemo da sacekamo jos :D

Nettv basic je 4099,premium 5000

Izvini ali pricas nebuloze. S obizirom da naprimer enelgeska liga ima po 5 utakmica i da oni odluce stave najgledaniju (npr Man City - Liverpool) na ovaj premium kanal - Arena premium 5, veruj mi da je to razlog za raskid :) Ako misle da nekog zanima Sandarlend - Lids koji ce biti na Arena Premium 1, nece da moze haha

Bice zanimljivih mesec-dva za nas korisnike SBB-a, , ali poenta je kao sto @akki kaze, testiraju nas za sad, da vide nasu reakciju. A sto se tice rasporeda liga, utakmica i sporta, mislim da ni oni jos ne znaju sta ce gde da ide. Znajuci koliko "strucnih" ljudi radi u areni, za to cemo da sacekamo jos :D
To da li ja pričam nebuloze ili ne, ćemo videti. Svakako bih voleo da si ti u pravu, ali mi se čini da si zaboravio gde zivis

Nazad
Vrh Dno