Sa postpaida (Neo Neo).… da li si prelaio sa prepaida ili postpaida…?!
Sa postpaida (Neo Neo).… da li si prelaio sa prepaida ili postpaida…?!
Probaj restart telefona, ako to ne pomogne verovatno sim ili telefon ima problem.Imam pun signal na telefonu ali niko ne može da me dobije, niti ja mogu da pozivam sa telefona..ne mogu ni sms poruke da šaljem.
Ali zato internet šljaka normalno i viber.
Šta li može biti, sigurno je do mreže ??!
Nije tačno da je to medjunarodni saobraćaj. Poziva se srpski broj sa srpskog broja, da je na Filipinima ne tarifira se kao medjunarodni saobraćaj već normalno kao da je u Srbiji. Broj u romingu plaća tu razliku Srbija-Filipini odnosno roming uslugu.Jel vi znate sta je roming i sta je medjunarodni saobracaj, ako je sprski broj u cg to je roming i taj broj moze zvati i slati sms prema srpskim brojevima i crnogorskim, ako je broj u srbiji i zove srpski broj koji je trenutno u cg to je medjunarodni saobracaj.
Pitanje jesi ti u Crnoj Gori sa A1? Nejasno je malo napisano. Ako jesi onda je OK da ti skida kredit.Imam A1 pripaid, za pozive i poruke ka MTS broju u CG, skida mi kredit. Jel to normalno? Ranije , dok sam bio u MTS, bilo je besplatno.
Ako si ga potpisao posle 2.8.2023,onda možeš da ga raskineš bez posledica.Pozdrav, pre 2 godine sam potpisao ugovor sa A1 6 meseci pre isteka starog i uzeo telefon, a ugovor je bio na 30 meseci. S'obzirom da je taj ugovor nistavan jer je duzi od 24 (sto je u junu isteklo i telefon je otplacen) na koji nacin mogu da ga raskinem i da li to prolazi glatko ili moram da se natezem sa njima i ukljucujem Ratel u pricu? I u slucaju raskida da li je bolje oatati na postpaid ili preci na prepaid u cilju prelaska na Yettel ili ostanka u mrezi uz neku dobru promociju?
Ako si potpisao UO posle 2 avgusta 2023 imaš pravo da raskines bez penala, od tada vazi novi zakon.Pozdrav, pre 2 godine sam potpisao ugovor sa A1 6 meseci pre isteka starog i uzeo telefon, a ugovor je bio na 30 meseci. S'obzirom da je taj ugovor nistavan jer je duzi od 24 (sto je u junu isteklo i telefon je otplacen) na koji nacin mogu da ga raskinem i da li to prolazi glatko ili moram da se natezem sa njima i ukljucujem Ratel u pricu? I u slucaju raskida da li je bolje oatati na postpaid ili preci na prepaid u cilju prelaska na Yettel ili ostanka u mrezi uz neku dobru promociju?
Baš tako ,ja imam Soko Lite i ne skida ništa dodatno. Čak ni te gb za ZB .Jedino što nije u svim tarifama ni kod MTS-a.Al definitivno MTS ima bolju priču što se tiče ex-jug ,tamo gde ima svoju mrežu, plus Nemačka i itdkontekst? U pitanju je medjunarodni saobracaj kolikl vidim, mts ima jednu stvar koju zovu mtel zona, u kojoj bi trebalo da je besplatno prema mtel mrezama (cg, bih, nemacka itd...)
Ne, ja sam u Srbiji sa A1, sestra u CG sa MTS, prethodnih godina, dok sam bio u MTS, nije bilo dodatne naplate.Pitanje jesi ti u Crnoj Gori sa A1? Nejasno je malo napisano. Ako jesi onda je OK da ti skida kredit.
Ja sam potpisao 2024 isto taj protivzakonit ugovor i vade se na to kako imaju rok od godinu dana od stupanja na snagu zakona da ga i primenjujuAko si potpisao UO posle 2 avgusta 2023 imaš pravo da raskines bez penala, od tada vazi novi zakon.
Svakako se ne bi naplatilo onome ko ostvaruje poziv nego onome kome je upućen, što sam ja dužan da znam gde se nalazi neko koga hoću da pozovem sa 381 pozivnim
Ja sam potpisao 2024 isto taj protivzakonit ugovor i vade se na to kako imaju rok od godinu dana od stupanja na snagu zakona da ga i primenjuju
Njihovo vaditje se tebe ne dotice. Neka daju napismeno zašto ne raskidaju UO I onda zalba ratelu.
Zakon stupio na snagu 2.8.2023 , nema odlaganja. Onda svi mogu da se vide na foru, ne vazi zakon imamo 12 meseci a to nigde ne piše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari