Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

Vi koji ste kupovali Spotify INDIA 12 mjeseci preko eneba sajta, pristupate li ovom sajtu sa VPN-om? Kada pristupim eneba sajtu iz BiH/RS, u pretrazi uredno nađe ponudu za Spotify 12 mjeseci INDIA, mada piše da je Sold out ali takođe me upozorava da ovaj proizvod nije dostupan za BiH/RS. Da li ovde pod ovim upozorenjem misli samo na aktivaciju koja se može zaobići?
A kada pristupim sajtu eneba "iz Indie" tada ne nalazi Spotify INDIA 12 mjeseci, nego samo 6 mjeseci koja je isto Sold out.

To na Enebi ignoriši. Odnosi se na to u kojoj se zemlji može aktivirati kod - u Indiji. VPN samo treba da se zemlja u Spotify nalogu promeni na Indiju i da se ubaci gift kartica. Posle toga ni za Spotify više ne treba.

Kako vi nadjete na Enebi Indiju,meni pokazuje kartice samo sa italiju francusku ne daje mi ni indiju i tursku?moze pomoc?

Kucas na google india 12 months spotify eneba. Mada izgleda da je trenutno sve rasprodato.

Napokon su dodali mogućnost micanja izradi (+) ikonice na početnom zaslonu!

Pa naravno da ništa. Mi nemamo i neke druge mogućnosti unutar aplikacije, a dižu cene. Ono, jeste da nam je cena relativno niska u poređenju sa zapadom, ali i plate su.

Ne znam ali već sam počeo da razmišljam o povratku na Deezer. Regularna cena bez nekih Indija, za porodični 990 dinara/mesečno.
Imaš i FLAC da slušaš.

Spotify mi je bolji zbog Spotify connect i zbog brzine aplikacije u poređenju sa Deezerom (bar je tako na ios). Nervira me Spotifyjev neslavni A/B testing koji je veoma rasprostranjen pa određeni featurei su dostupni u tri najrandom zemlje na svetu i nigde drugde, i to tako bude godinama.

Što se Deezera tiče, s vremena na vreme se dešava da budem izlogovan iz aplikacije na računaru ili na TV-u i ne nalazim nigde na netu zašto, dok se to na telefonu/tabletu/webu nikad ne dešava. Aplikacija Deezerova za računar je dosta lošija u poređenju sa Spotifyjevom (svestan sam da je ovo subjektivno, ali to je moj osećaj). Ako treba da sitničarim, kod Deezera je bezveze i to što nema uopšte opciju za prevlačenje radi ubacivanja pesme u queue kao i nedostatak foldera za organizaciju muzičke biblioteke.

Poetna pisanija: i ja razmišljam da se vratim na Deezer posle 4 godine Spotifyja, naročito jer ga imam džaba preko Yettela (ni Spotify ne plaćam, grebem se za family slot od druga).

Ko ima Apple uređaj, može Deezer nešto mega jeftino preko Turske ja mislim.

Ja počeo u zadnje vrijeme testirati "YouTube Music" "vakcinisan" ReVanced-om. I prilično mi je OK, čak me bolje pogađa preporukama od Spotify-a...

^

To jeste tacno, a i povremeno se vratim na yt music kako bih vrteo neke pesme pojedinacno + speed dial im je odlican.

Ja sam tri meseca plaćao Spotifaj ali nisam oduševljen zvukom. Čak ni za noca koji uplatiš, a u podešavanju stoji 320Kb nije neki vau kvalitet kao što oni pričaju da se plaćanjem dobija. Dizer vidim da je zaključan kod nas i da nema za džabe, već mora da se plati ali da ljudi pričaju da je bolji kvalitet zvuka. Tako da za sada pravim pauzu sa Spotifaj i testiram druge alternative. Očigledno se štedi na svemu, pa i na kvalitetu zvuka kada su ovi servisi u pitanju.

Ja sam navikao na spotify, imam ga "kupljenog" godinama, ali sam na mnogo mesta cuo da je apple music zapravo jako dobar mozda i bolji od spotify-a (nisam fan apple-a, iphone koristim samo kao poslovni, glavni fon mi je pixel, cisto da znate da nisam pristrasan samo realan).
Cak sam gledao i neka poredjenja u kvalitetu itd.

Jeli vi vidite opciju na indijskom da mogu platiti 1 god odjednom?
Sve nešto nudi po 2 mjeseca neke ponude, ne vidim za jednu godinu

Ne znam na šta tačno misliš kad kažeš na indijskom. Godišnji indijski se uzima preko sajtova koji prodaju gift kartice od 12 meseci. Ako to ne nalaziš, možda su trenutno rasprodate. Probaj enebu, g2a (ako već nisi).

Aha, ma mislio sam karticom platiti direktno 1 god, ali ne vidim te opcije, dakle samo gift card 12 mjeseci i redeem, ok. Hvala

Da li moram da menjam nalog ako radim tu varijantu sa gift i slično? Pitam, jer najbolje je ostati na svom akauntu zbog liste i algoritma.

Samo pre redeemovanja gift kartice idi u podešavanje naloga i promeni zemlju na Indiju. Za to ti treba VPN. Posle ne treba.

Poskupljenje u regionu od septembra

Albania
  • Individual 5.49€ -> 5.99€
  • Duo 7.49€ -> 8.49€
  • Family 8.99€ -> 10.49€
  • Student 2.99€ -> 3.29€
Bosnia & Herzegovina
  • Individual 5.49€ -> 5.99€
  • Duo 7.49€ -> 8.49€
  • Family 8.99€ -> 10.49€
Croatia
  • Individual 5.99€ -> 6.99€