Šta je novo?

Trčanje kao hobi/rekreacija/sport/izgovor za putovanja

Može, gore sam spomenuo staru verziju, vidim da je ovaj malo drugačiji i skuplji. Ja sam sa prethodnikom istrčao silne kilometre i preporučujem, povezivao se sa svakim uređajem vrlo lako. Meni, barem, i taj strap je radio neuporedivo bolje u čitanju tačnog pulsa nego bilo koji sat koji sam ikad imao. I to poprilično.

Rade li ti China HR sa Suunto app?
Ima li neki bolji, lošiji za trčanje?
Vidim ima gomila modela na Aliexpress
Radi sa Suunto-m bez problema. Kačio se i na Garmin, Amazfit i na Huawei bez problema. Nijednom nije napravio problem.
Кад си поменуо већ брзу промену пулса, користи ли неко овај декатлон појас за мерење пулса?

Колико читам, може се без проблема повезати са гармином. Више ме занима, да ли се на трчање може изаћи само са сатом (гармин 255м) и овим чудом, а да на сату видимо податке са појаса без неког приметног кашњења?
Ma radi to sasvim korektno a kašnjenje je vrlo malo. Imao sam, ništa mu ne fali.

Ja imam ovaj Coospo H808s, placen oko 16$, radi odlicno sa Garmin 255. Ima zvucni signal kada se upari/raspari sa satim, ali je malo tisi. Ima i led svetlo za istu namenu.

Ali se najvise oslanjam na notifikaciju na satu, kada se pokrene aktivnost, pojavi se notifikacija da je eksterni HRM povezan i to je to.

Screenshot 2025-07-28 at 12.26.19 PM.png

Koje zamenske trake kupiti za Garmin HRM raspon rupa? Tj da li ste kupovali neke i rade ok ili ste kupovali neke i rekli ni slučajno više.

Garmin je kao H10 i Decathlon, pošto se meni gađaju?

Ja sam iz raznih radnji poručivao sa AliE i jedan jeste malo bolji, ali nije realno velika razlika. Ne mogu da nađem koji je taj ponovo.

Videh na IG da valjda danas u 19h kod Runnmore u Uzun Mirkovoj ima kao neki trening i lutrija, dobijaju se patike .

Videh na IG da valjda danas u 19h kod Runnmore u Uzun Mirkovoj ima kao neki trening i lutrija, dobijaju se patike .
Ne vredi, ne stižem, u to vreme sam na treningu, oh wait .... da, zaista ne vredi, treba mi ravna staza za 5k u HM pace.

@nidza da, isti je raspon. Naručiću neke, pa će valjda biti OK. Izgleda da me Garmin HRM zeza zbog elektroda. Kineski Geoid radi bez greške. Još neki tening, pa ću Geoid da zakačim na Garmin band da potvrdim.

Geoid kao da je za nijansu (deo milimetra) uži od Magene/Cospo. Ali radi sa generičkim trakama, samo traka nije sasvim zategnuta ispod senzora.

Sad sam probao Geoid na Garmin i obratno.

Geoid senzor, Garmin traka, traka ne bude zategnuta na senzor, nema kontakt sa senzorom, ali nije ni savijena. Sve ostale kombinacije, traka dodiruje senzor.

Nazad
Vrh Dno