Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Koliko znam, EON platforma nije bila na prodaju tako da posle nekog prelaznog perioda ce biti zamenjena Yettelovim resenjem.

...jedva znaju kad im je plata. I da nešto znaju, nisu ovlašćeni da progovore. Pa neće oni ovde nama da daju neke ozbiljnije predstavnike. AKo i kad objave, to je to
Nas kao korisnike to uopšte ne treba da zanima, mi se ne obraćamo tim "sirotanima" lično, već Yettel-u, a to koga i zašto oni delegiraju da im bude podrška to je njihova stvar.

Zamolio bih za intervenciju admin-a foruma u odnosu na predstavnike Yettel-a sa kojima sarađuju inače ovaj thread apsolutno gubi svoj smisao ako se od strane Yettel-a kontinuirano ignorišu i spinuju direktna pitanja korisnika - na direktna pitanja su apsolutno dužni da daju direktan odgovor ma kakav on bio.

Drugi pasus Yettel obaveštenja: "Po prvi put, sav relevantan informativni, dečji, zabavni i premijum sportski sadržaj biće dostupan korisnicima i Yettela i SBB-a u okviru novih tarifnih paketa. Yettel uvodi 25 novih TV kanala, uključujući i N1 i Nova u sve svoje nove pakete, što znači i u osnovni novi paket, dok će SBB korisnicima biti ponuđen Voyo servis, uz postojećih 270 kanala. To će doneti više sadržaja za još više korisnika nego do sad. Ova zajednička ponuda biće dostupna na nivou postojećih cena SBB-a, kako novim, tako i postojećim korisnicima koji žele da pređu na nove pakete."

Sve jasno ovo podebljano. Yettel će uvesti nove pakete za nove korisnike i naravno nove cene za nove pakate. Stari paketi ne dobijaju nove TV kanale. Ko hoće da gleda nove TV kanale pređe na nove pakete i dobija ono što želi da gleda, a to što ne želi i novu cenu to je već nešto drugo. Ko ne želi da pređe na nove pakete nema nikakve nove TV kanale, ostaje mu vrv stara cena, dobije možda samo novu Yettel app...
Što se tiče SBB korisnika piše da će im biti ponuđen samo Voyo servis uz postojećih 270 kanala, caka je u "ponuđen", ne piše pod kojim uslovima. A o Skyshowtime nije ništa navedeno, tako da ga vrv za SBB neće niti biti....
Svi očekuju i nove Arena kanale, a oni će po ovom obaveštenju biti samo u novim paketima, naravno uz novu cenu....
Problem je u tome što su (Yettel) rekli da će ubaciti, dva kanala koje mnogi traže, samo nisu rekli da će ti kanali biti dostupni u novim - skupljim paketima..... Navukli oni tako mnogo novih korisnika... Oni su pravno ispunili obećano, ali u novim paketima.....
Ukoliko stari Yettel paketi dobiju išta novo, mislim na TV kanale, bez promene cene usluge, to će biti premija.

@Zabavni

Sve si lepo objasnio ali si zaboravio da napišeš.da postojeći korisnici M paketa (Yettel) gube tri kanala i to Arena Premium 1, 2 i 3.

BTW, četiri nova kanala (Arena Premium 4 i 5, kao i Arena Tenis i Adrenalin) su već pokrenuta i dignuta na Iris (Telekom) i Move (Supernova) platforme.

Prilozi

• IMG-50bbc8358cef58f7a098daa406a2e2fa-V.jpg
    IMG-50bbc8358cef58f7a098daa406a2e2fa-V.jpg
    65.9 KB · Pregleda: 33
Ljudovi, mislim da ovo ne vodi nikuda. Mi se ovde istresamo na neke šalterske službenike koji jedva znaju kad im je plata. I da nešto znaju, nisu ovlašćeni da progovore. Pa neće oni ovde nama da daju neke ozbiljnije predstavnike. AKo i kad objave, to je to
Boli me uvo da li mi odgovara Jelena,Bojan ili Pera jer se obraćam Jetelu, a oni odgovaraju u Jetelovo ime. Hoću konkretnu informaciju ili 30. idem da raskinem ugovor

Nisam siguran da ima osnova za raskid ugovora osim ukoliko ne ukinu neki kanal koji si imao u svom paketu. Da li će da uvedu ili naprave drugačije pakete je interna stvar firme. Ako ima neki pravnik, može da pojasni

Sta ste se upalili ljudi na ovom odeljku od sutra u sbb I yettelu krece ta zajednicka ponuda kanala gde yettel uvodi n1 Novu I preostale kanale koje sbb ima a sbb uvodi VoYo I preostale kanale od yettela medju njima su I nove arene arena premium 4 I 5 adrenalin I arena tenis koji su krenuli u mts a od utorka I u yettelu I sbb

Sta ste se upalili ljudi na ovom odeljku od sutra u sbb I yettelu krece ta zajednicka ponuda kanala gde yettel uvodi n1 Novu I preostale kanale koje sbb ima a sbb uvodi VoYo I preostale kanale od yettela medju njima su I nove arene arena premium 4 I 5 adrenalin I arena tenis koji su krenuli u mts a od utorka I u yettelu I sbb
Otkud ti to?

Ljudovi, mislim da ovo ne vodi nikuda. Mi se ovde istresamo na neke šalterske službenike koji jedva znaju kad im je plata. I da nešto znaju, nisu ovlašćeni da progovore. Pa neće oni ovde nama da daju neke ozbiljnije predstavnike. AKo i kad objave, to je to
Ma vrag službenici, sve je to jedna (ista) skripta... Nemaju oni službenike, samo ChatGPT Plus pretplatu 😁

Izgleda je ponuda toliko revolucionarna da je čuvaju kao najveću tajnu, čak ni zaposleni ne znaju šta sledi 😁

Poznajem jednu zaposlenu jako dobro, koja nije šalterski radnik ni operater, puno je više. Pitao je, neće mi kaže. A ne zna da sam po forumima. Kao da čuvaju tajnu o atomskoj bombi. Inače, ovo je prvi put ikad da je nešto pitam. A i da mi je rekla, ko bi mi verovao. :) Još nešto više od šest sati do revolucije u Srbalja. Moraću da ugasim ruter, strah me od eksplozije.

Kada biste prestali da gusite temu beskonacnim sta ce biti itd. kao da ce svet da nestane jer ne mozete da docekate sutra, neko bi mozda postavio korisno pitanje Yetelu -

U aplikaciji je pretplata povecana za 100 din. Da li je to poskupljenje, da li je negde najavljeno - objavljeno poskupljenje i poruka korisnicima da imaju pravo da raskinu ugovor bez penala, ili je neka greska???

Oni ovde ne odgovaraju ni na kakva pitanja, pa stranicama unazad. Mnogo pre ovoga. A što se tiče poskupljenja, očigledno to nemamo svi.

@Zabavni

Sve si lepo objasnio ali si zaboravio da napišeš.da postojeći korisnici M paketa (Yettel) gube tri kanala i to Arena Premium 1, 2 i 3.

BTW, četiri nova kanala (Arena Premium 4 i 5, kao i Arena Tenis i Adrenalin) su već pokrenuta i dignuta na Iris (Telekom) i Move (Supernova) platforme.

Moraćemo da sačekamo koji dan pa da vidimo da li je to tačno.

Au ala spamujete temu, ovde covek da udari jedan ignore na ceo topik na par dana dok se ne smiri situacija... To sto su krenule nove Arene na Telekomu ne znaci da ide program na njima, nista ne ide, nista necete da propustite :D

Nazad
Vrh Dno