može i tako ali EON = Yettel uskoro...tj EON je platforma za SBB koja se neće više koristiti...ili sam bar tako shvatioili na EON?
Nas kao korisnike to uopšte ne treba da zanima, mi se ne obraćamo tim "sirotanima" lično, već Yettel-u, a to koga i zašto oni delegiraju da im bude podrška to je njihova stvar....jedva znaju kad im je plata. I da nešto znaju, nisu ovlašćeni da progovore. Pa neće oni ovde nama da daju neke ozbiljnije predstavnike. AKo i kad objave, to je to
Boli me uvo da li mi odgovara Jelena,Bojan ili Pera jer se obraćam Jetelu, a oni odgovaraju u Jetelovo ime. Hoću konkretnu informaciju ili 30. idem da raskinem ugovorLjudovi, mislim da ovo ne vodi nikuda. Mi se ovde istresamo na neke šalterske službenike koji jedva znaju kad im je plata. I da nešto znaju, nisu ovlašćeni da progovore. Pa neće oni ovde nama da daju neke ozbiljnije predstavnike. AKo i kad objave, to je to
To ćemo da vidimo po drugi put za manje od 8h...... Navukli oni tako mnogo novih korisnika... Oni su pravno ispunili obećano...
Otkud ti to?Sta ste se upalili ljudi na ovom odeljku od sutra u sbb I yettelu krece ta zajednicka ponuda kanala gde yettel uvodi n1 Novu I preostale kanale koje sbb ima a sbb uvodi VoYo I preostale kanale od yettela medju njima su I nove arene arena premium 4 I 5 adrenalin I arena tenis koji su krenuli u mts a od utorka I u yettelu I sbb
Ma vrag službenici, sve je to jedna (ista) skripta... Nemaju oni službenike, samo ChatGPT Plus pretplatu 😁Ljudovi, mislim da ovo ne vodi nikuda. Mi se ovde istresamo na neke šalterske službenike koji jedva znaju kad im je plata. I da nešto znaju, nisu ovlašćeni da progovore. Pa neće oni ovde nama da daju neke ozbiljnije predstavnike. AKo i kad objave, to je to
Sa džemper će prodjemo i dobro, zamisli da su samo vunene čarape.I biće vuneni džemper umesto plejstejsna.
@Zabavni
Sve si lepo objasnio ali si zaboravio da napišeš.da postojeći korisnici M paketa (Yettel) gube tri kanala i to Arena Premium 1, 2 i 3.
BTW, četiri nova kanala (Arena Premium 4 i 5, kao i Arena Tenis i Adrenalin) su već pokrenuta i dignuta na Iris (Telekom) i Move (Supernova) platforme.
Hteo je da kaže biće mekani poklonSa džemper će prodjemo i dobro, zamisli da su samo vunene čarape.
Placen je racun za prosli mesec, to ti je prikazano trenutno zaduzenje odnosno za tekuci mesec, ako si izabrao el.racun na kraju meseca bude umanjen za 100 din.Meni i dalje stoji stanje 1701 din iako je račun plaćen što i piše. Ko će ga znati šta se tamo radi
Pogledajte prilog 500420
A tako ide, nisam do sada proveravao, mislio sam da se pojavi zaduženje za ovaj mesec kad počne sledeći. Hvala, onda je ok.Placen je racun za prosli mesec, to ti je prikazano trenutno zaduzenje odnosno za tekuci mesec, ako si izabrao el.racun na kraju meseca bude umanjen za 100 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari