Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Ukidaju Arene Premium 1-3 iz M paketa i prebacuju ih u novi veči paket gde će dodati Arenu Premium 4 i 5 kao i Arena Tenis i Arena Adrenalin.

Ukidaju Arene Premium 1-3 iz M paketa i prebacuju ih u novi veči paket gde će dodati Arenu Premium 4 i 5 kao i Arena Tenis i Arena Adrenalin.

Da li to važi i za trenutne korisnike ili ih neće biti u ponudi novooformljenih paketa?

Full Arena paket je Yettelu jedan od glavnih aduta koje koriste za promociju paketa svojih usluga i sticanje korisnika, i u pravnom smislu se to može smatrati osnovnom pobudom za sklapanje ugovora, što kod mnogih nas i jeste slučaj. U tom smislu, ukoliko bi ukinuli Arene postojećim korisnicima, verujem da bi mogle da se pokrenu ozbiljnije pravne implikacije od raskida Ugovora.

Ako misle da te kanale izbace iz novooformljenih paketa, to je nešto drugo.

Po pisanju drugih ja mislim da to vazi sve korisnike . Samo ce u utorak da preseku i da nas stave pred svrsen cin. Uzas

Po pisanju drugih ja mislim da to vazi sve korisnike . Samo ce u utorak da preseku i da nas stave pred svrsen cin. Uzas
Pa valjda su dužni da nas obaveste, bilo šta? Jeste, nije, ima, nema, manji paket, veći... A ne 29. (ako bude tada) PLJAS!
Ovo su Vam sada M, a ovo L paketi. Ko hoće, hoće, ko neće... vrata su pored šanka.

Pa valjda su dužni da nas obaveste, bilo šta? Jeste, nije, ima, nema, manji paket, veći... A ne 29. (ako bude tada) PLJAS!
Ovo su Vam sada M, a ovo L paketi. Ko hoće, hoće, ko neće... vrata su pored šanka.
Potpuno si u pravu. Očekivao sam da do sada neko iz Jetela poseti forum i kaže "Ljudi, novine su te i te, uvodimo to i to, paketi se dele na taj i taj, stari korisnici dobijaju to i to dok novima dajemo ovo i ono po toj i toj ceni..."
Niko i ništa, pustili su nas ovde da razmenjujemo insajderske informacije, da nagađamo, neretko da se malo pokačimo, da objašnjavamo...od njih ni traga ni glasa. Žešći neprofesionalizam, čak i Telekom kada postoji problem ili nedoumica se iscima i objasni, a ovi jok. Čak su i listu kanala skinuli par sati nakon postavljanja.
Bio sam se nameračio da begam, al me obrlatiše pričom da do juna uvode N1 i Novu i ja kao najveća somina produžim ugovor. Da sam otišao u SBB kao što sam nameravao, ne bi se ovo desilo

Potpuno si u pravu. Očekivao sam da do sada neko iz Jetela poseti forum i kaže "Ljudi, novine su te i te, uvodimo to i to, paketi se dele na taj i taj, stari korisnici dobijaju to i to dok novima dajemo ovo i ono po toj i toj ceni..."
Niko i ništa, pustili su nas ovde da razmenjujemo insajderske informacije, da nagađamo, neretko da se malo pokačimo, da objašnjavamo...od njih ni traga ni glasa. Žešći neprofesionalizam, čak i Telekom kada postoji problem ili nedoumica se iscima i objasni, a ovi jok. Čak su i listu kanala skinuli par sati nakon postavljanja.
Bio sam se nameračio da begam, al me obrlatiše pričom da do juna uvode N1 i Novu i ja kao najveća somina produžim ugovor. Da sam otišao u SBB kao što sam nameravao, ne bi se ovo desilo
Ne na forumu, nego lepo mejlom, sms porukom. Da nas obaveste kakve se promene paketa spremaju. Ali klasicna prica kod nas, donece izmene u nadi da najveci deo korisnika nece ni primetiti, odnosno ne zna koje su mu pravne mogucnosti na raspolaganju. Budu li isli "djonom" bice zabavno.

Osvane utorak kad mi korisnici koji imamo M paket, u ponudi nemamo više Arena Premium 1-3 kanale.

Onda iz zoveš na call- centar a tamo sve zauzeto u narednih pet sati i kad ih konačno dobiješ, pa znate ako želite da imate Arena Premium kanale morate da pređete na najveći paket jer se one nalaze u njemu.

Cirkus u najavi.

Ja sam prvi malo prenaglio, ali kad sam ponovo pročitao sve poruke video sam da ni @Yettel Srbija ne zna pravu informaciju. Videćemo kako će biti. Ukoliko se nekome pokvari slovo ugovora, zna se procedura. Sve ostalo što pišemo postajemo ko baba Vanga.

ma ko ima ugovor, nece mu nista menjati sigurno. tako rade vec godinama sa mobilnim paketima. naprave nove paekte, skuplje sa gomilom minuta koji nikom ne trebaju, i kad ti istekne ugovor, mozes da sklopis ugovor po novom ili ides kod nekog drugog...

tako ce i ovde... ko ima ugovor, nece mu se nista menjati, ko nema, ako hoce normalne kanale, mora veci paket da uzme i kraj.

@CarnX

Kako se neće ništa menjati onima koji imaju ugovor kada gube Arena Premium 1, 2 i 3 kanale, koji prelaze u Premium paket?

Pa napravice nove M i L pakete, a stari M i L paketi ce ostati isti... mi smo na starim, imacemo arene premium, ovi sto uzimaju novi M paket, nec imati... Kada nam istakne ugocvor, moracemo na novi L da predjemo

@CarnX

Misliš da će u utorak nama koji imamo M paket ostaviti u ponudi Arena Premium 1-3 i dodati Arena Premium 4.i 5, kao i Arena Tenis i Arena Adrenalin kanale?

Ako nam ostave Arena Premium 1-3 a ne dodaju Arena Premium 4 i 5, kao i Tenis i Adrenalin, onda moram prelaziti na veći paket odmah jer Newcastle United. 😉
⬛⬜⬛⬜⬛

Mislim da ce ostaviti to sto imamo, moooozdaaaa dodaju nesto novo, ali ne verujem...
Sigurno nam nece izbacivati nesto iz ponude jer ti je to dovoljan razlog za raskid ugovora bez penala, a to je zazivelo kod nas, konacno... Da ne mogu da nas bas toliko prave na magarce kao ranije...

Inace, dok je to bio Telenor, koji je bio ozbiljna telekomunikaciona kompanija, njima je bio cilj da razviju brend, unaprede uslugu a tu je naravno bio i profit sto je normalno. Ali od kad je prodat investicionim fondovima, to je to... Profit je na prvom mestu, i nista drugo... Sto se vidi i kroz ponudu, i nacin rada i svega ostalog...

Makar nama u M paketu da ubace Arena Premium 4 i 5 i Arena Tenis i Adrenalin da ne moram da prelazim na najveći paket.

Imam još godinu dana ugovor.

Ja ne znam da li je ova "podrska" ovde ikad nesto resila. Da su hteli da objave nesto pre 29, to bi uradili na sajtu, mrezama... Do utorka je ovde "podrska" na off.

Koja podrska?
Pa ne javljaju se ovde u temi ni kada ih nesto pitaju... ovu temu treba ugasiti.
A i kad se jave, bolje da se ne jave..
Cak i ultraimbe***** AI, od pre 10 godina, bi bolje odgovorio..

kako se ne javljaju
meni ekspresno obrisali temu kada sam pitao zašto su najskuplji gde sam taksativno uporedio mts box, a1 i sbb paket (još uvek po starom) sa njihovim sve paketom

Nazad
Vrh Dno