Onda cu raskinuti ugovorUkidaju Arene Premium 1-3 iz M paketa i prebacuju ih u novi veči paket gde će dodati Arenu Premium 4 i 5 kao i Arena Tenis i Arena Adrenalin.
Isti je ovaj broj kod mene. Ali to je Andoid TV OS build, nema veze sa TV aplikacijom.Mozes li da slikas verziju fw u podesavanjima, ono tipa V82811306.5008?
Hvala.
Ukidaju Arene Premium 1-3 iz M paketa i prebacuju ih u novi veči paket gde će dodati Arenu Premium 4 i 5 kao i Arena Tenis i Arena Adrenalin.
Pa valjda su dužni da nas obaveste, bilo šta? Jeste, nije, ima, nema, manji paket, veći... A ne 29. (ako bude tada) PLJAS!Po pisanju drugih ja mislim da to vazi sve korisnike . Samo ce u utorak da preseku i da nas stave pred svrsen cin. Uzas
Potpuno si u pravu. Očekivao sam da do sada neko iz Jetela poseti forum i kaže "Ljudi, novine su te i te, uvodimo to i to, paketi se dele na taj i taj, stari korisnici dobijaju to i to dok novima dajemo ovo i ono po toj i toj ceni..."Pa valjda su dužni da nas obaveste, bilo šta? Jeste, nije, ima, nema, manji paket, veći... A ne 29. (ako bude tada) PLJAS!
Ovo su Vam sada M, a ovo L paketi. Ko hoće, hoće, ko neće... vrata su pored šanka.
Ne na forumu, nego lepo mejlom, sms porukom. Da nas obaveste kakve se promene paketa spremaju. Ali klasicna prica kod nas, donece izmene u nadi da najveci deo korisnika nece ni primetiti, odnosno ne zna koje su mu pravne mogucnosti na raspolaganju. Budu li isli "djonom" bice zabavno.Potpuno si u pravu. Očekivao sam da do sada neko iz Jetela poseti forum i kaže "Ljudi, novine su te i te, uvodimo to i to, paketi se dele na taj i taj, stari korisnici dobijaju to i to dok novima dajemo ovo i ono po toj i toj ceni..."
Niko i ništa, pustili su nas ovde da razmenjujemo insajderske informacije, da nagađamo, neretko da se malo pokačimo, da objašnjavamo...od njih ni traga ni glasa. Žešći neprofesionalizam, čak i Telekom kada postoji problem ili nedoumica se iscima i objasni, a ovi jok. Čak su i listu kanala skinuli par sati nakon postavljanja.
Bio sam se nameračio da begam, al me obrlatiše pričom da do juna uvode N1 i Novu i ja kao najveća somina produžim ugovor. Da sam otišao u SBB kao što sam nameravao, ne bi se ovo desilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari