Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Moze da se kaže i obratno čim neko Kaže da mu nije bitno javi se njih nekoliko da kažu da im je bitno. A u stvari i kome je bitno i kome nije treba da se ispuni zelja tako sto ce sve biti ili bar sto vise dostupno.
Taj kome nije bitno nema šta da ae javlja i da to govori. Njemu jednostavno nije bitno, imao ili nemao i zašto onda troši svoje vreme na to. Ja bih rekao ipak da mu je jako bitno i da mu je jako stalo da tog kanala ne bude.
Nedavno u temi o nekom striming servisu par ljudi se žalilo što su ukimuli neku seriju, niko se nije javio da kaže, ma to je glupa serija ili šta će vam to ili mene to ne interesuje. To je jednostavno nekulturno, ako mene ne interesuje neki sadržaj neću ga komentarisati. Ovako, baš providno, kao ne interesuje me a, ustvari, mi je jako stalo da ga ne bude

Poslednja izmena:
Nemoj da se ja uključim sa Belle Amie. 😉
Odlična je televizija Belle Amie, realno veći gubitak od pola ovih što se oplakuju :) :) :)

A i dalje stoji kao izlazna strategija za mnoge...
To trolovanje i pokušaj da se nebitnim prikažu jedine dve televizije koje idu kontra svim ostalima je, da upotrebim najblažu reč, patetičan
Ako ti veruješ u tu "kontru" i nije ti jasno da te dve televizije podjednako vredno rade za sistem kao i ovih drugih par, da ne kažem gomila, u grdnoj si zabludi. Klasične koske i skretanje pažnje, 888 put u zadnjih 13 godina, ali se ljudi i dalje primaju.

S druge strane - da Yettel-u treba stajati na kičmi zbog ovoga - nesumnjivo treba. Zbog jednog jednostavnog razloga: sami su se hvalili da će imati N1 i to koristili da privuku korisnike da dođu kod njih, i sad se prave blesavi. To je lažni marketing i za to bi trebalo da "izedu golem ćutek" - samo nemaju od koga... Niko ih nije tukao po ušima da viču da će imati Novu i N1 - a oni su to itekako reklamirali i davali korisnicima SBB-a promocije da dođu kod njih - i sad, tehnikalije, biće... novi paketi... bla, bla...

To je neozbiljno i neprofesionalno. Ne treba im to, zaista. Ali sami su odabrali taj put i sad bi bio red da ispune obećano. Problem je što nikom nisu obećali napismeno, nego su pustili promotere i akvizitere da pričaju svašta po terenu, a oni sve ograničili na jedno saoštenje na sajtu....

Tako da cenim da čim prestanu da daju ove sjajne promocije, sledi im ozbiljan odliv korisnika...

Odliv korisnika, samo ne znam gde će ti korisnici da se odlivaju? U Još skuplji MTS? SBB će da ubiju bez metka koji je inače bio skuplji. I kad svi budu imali sve iste kanale, preskup internet biće svejedno. Još će ljudi u većime mstima moći da biraju hoće li optiku ili nešto drugo. Po manjim mestima će ljudi da plaćaju nešto što im poluradi. Divna telekomunikaciona budućnost nas čeka. Konkurencija je već sada nepostojeća i to svi oni dobro znaju. A znaju i to da za sve možemo da se žalimo upravi vodovoda. Imaš kao izbor da pređeš iz sobe u sobu, a sve sobe su pod istim krovom.

@Yettel Srbija Imate li informaciju kakvi će paketi biti, jer iskreno niko me ne može ubediti da se ponuda pravi 28 kako ste naveli, barem nas ovde možete obavestiti na forumu.

Palim TV jutros kad ono ju novi update. Interfejs sam po sebi klizi, ništa ne secka. Jedina zamerka je malkice sporije menjanje kanala preko chup i chdw dugmića. Naravno slikao sam vam i par slikica da vidite na šta sada liči!
IMG_1956.jpeg
IMG_1955.jpeg
IMG_1957.jpeg
IMG_1958.jpeg
IMG_1959.jpeg
IMG_1960.jpeg
IMG_1961.jpeg
IMG_1962.jpeg
IMG_1963.jpeg

Evo liste novih kanala:

😉

Još veći problem je taj što su kanale AP1-AP5A kao i Adrenalin i tenis strpali u novi SKUPLJI paket. Ko bude hteo da gleda ekskluzivno i preminerno prenose mora da plati novi paket... Kriminal😡

Meni se na Yettel aplikaciji pokayala neka cifra različita od nule...iz čista mira...tamo gde js bilo 0,00 sada stoj oko 520 din....nemam kod njih mobilni pa da je zbog toga...

@Yettel Srbija Jel možemo da vam pošaljemo podatke pa da ispitate slučaj?

Poslednja izmena:
Meni stoji u aplikaciji 1701.50 din a platio sam račun i plus je više za 100 din nego što je bio (1601. 50). To je ono l paket po ceni m 50 posto snižen.
Šta oni rade ko to zna

Ja trenutno imam ovaj niži paket (M). Da li ću u njemu od 29.7. imati Arena Premium 1-5, Arena Tenis i Arena Adrenalin kanale jer mi ugovorna obaveza traje još godinu dana ili ću morati da prelazim na novi viši paket kako bih imao nabrojane kanale Arene Sport (Premium 1-5, Tenis i Adrenalin)? @Yettel Srbija

Da li ovi novi paketi važe samo za nove korisnike ili ćemo i mi stari korisnici morati da prelazimo na nove pakete?

Ako ću morati da prelazim na najviši paket koja će cena biti? @Yettel Srbija

Ja još nemam ni apdejt, a kamoli kanale 😁
Nego, ne videh da ima HRT i radio. Možda mi je promaklo

Da li ce korisnici Sbb dobiti tv kanale koji se emituju na Yetelu nekih oko 20 kanala i da li ce Cartoonito dobiti srpski audio i preci u hd u Sbb.
Zaboravih i da pitam da li cemo u Sbb pored Voyo dobiti SkyShowtime kao i njihova dva tv kanala.

Evo liste novih kanala:

😉

linkovi vise ne rade, jel neko sačuvao liste?

Meni stoji u aplikaciji 1701.50 din a platio sam račun i plus je više za 100 din nego što je bio (1601. 50). To je ono l paket po ceni m 50 posto snižen.
Šta oni rade ko to zna
Sada se meni promenilo cifra na 1701,50 sa 500 i nešto, a treba da stoji 0....šta oni rade....isto sve plaćeno zvao i kol centar kaže sve ok ali oni ovo ne vide...ako je ok što ovo piše...

@Yettel Srbija Neka pomoć?

Odliv korisnika, samo ne znam gde će ti korisnici da se odlivaju? U Još skuplji MTS? SBB će da ubiju bez metka koji je inače bio skuplji. I kad svi budu imali sve iste kanale, preskup internet biće svejedno. Još će ljudi u većime mstima moći da biraju hoće li optiku ili nešto drugo. Po manjim mestima će ljudi da plaćaju nešto što im poluradi. Divna telekomunikaciona budućnost nas čeka. Konkurencija je već sada nepostojeća i to svi oni dobro znaju. A znaju i to da za sve možemo da se žalimo upravi vodovoda. Imaš kao izbor da pređeš iz sobe u sobu, a sve sobe su pod istim krovom.
A i to što kažeš... Sad kad tako postaviš stvari... Neće ni imati gde da se ode 😐

Palim TV jutros kad ono ju novi update. Interfejs sam po sebi klizi, ništa ne secka. Jedina zamerka je malkice sporije menjanje kanala preko chup i chdw dugmića. Naravno slikao sam vam i par slikica da vidite na šta sada liči!
Mozes li da slikas verziju fw u podesavanjima, ono tipa V82811306.5008?
Hvala.

Samo da se setim kad se vratim sa posla 😁

Nisam video šta je bilo na tim listama koje su za test, ali se nadam da i jesu samo za test. Jer ako sam dobro razumeo između redova, ukidaju neke kanale u nekom paketu? A bez prethodnog obaveštenja? Ako je tako, ima da raskinem ugovor, pa makar na televizor kačio šunku.

Koristiš li Yettel box ili samo aplikaciju na TV?

Samo Yettel Box.

Nazad
Vrh Dno