Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Voleo bih da dobijem n1 i novu s uz aktuelni ugovor i meni bi bilo dosta, jer tv i ne gledam cisto da budem u toku. Ali ne verujem da ce nam ista dati bez povecanja cena. Ptosto to je postala praksa i nacin, prst u oko korisnicima i niko te nista ne pita...
Naravno da ne mogu 100% da ti siguram da ćeš u okviru paketa, bez povećanja cene, dobiti N1 i NovaS ali mogu da ti kažem da ćeš poprilično biti pozitivno iznenađen 29. ako su ti samo ta dva kanala dovoljna 😁

Info iz Yettela..od 29.07. novi korisnici će dobiti Eon aplikaciju i na taj način će dobiti N1 i ostalo
Pa toliko o unapređenju sistema 😂 A razlika u ceni paketa je samo trošak licence za EON 😂

Doduše, ako spoje MTS optiku, svoj box i ruter i EON aplikaciju - to je stvarno dobitna kombinacija 🤔

Ali od razvoja u Yettel-u nema ništa 😶

1000012654.jpg Dignuti novi Arena Sport kanali na satelit:

Arena Premium 4
Arena Premium 5
Arena Tenis
Arena Adrenalin.

@Yettel Srbija nadamo se da će i oni vrlo brzo biti u vašoj TV ponudi.

U ponedeljak, 28. jula, desiće se strašno nevreme. Pucaće gromovi i padaće strašne kiše. Yettel će u 23:36 izdati saopštenje da je grom udario u važno čvorište za unapređenje, te da se isto odlaže do 26. novembra.
😂
Jaooj, društvance, nemate čemu ni da se radujete ni da se nadate. Ne radi mi strinina baba u Yettelu, nemam nikakve izvore, ali zar su izvori potrebni? Šta bre u ovom kriminalnom kartelu može da se desi dobro i lepo i kad se to poslednji put dogodilo? Tačno će tako da bude. Eon za nove korisnike i nove pakete koji će da budu skuplji 1000 dinara najmanje. Stari nema šanse da dobiju ni N1 ni N2. Nema veze što N2 još ne postoji. Da se kladimo u 50 evra? Što se mene tiče, meni internet radi odlično. Njihov divni boks sam davno isključio i zamenio ga sa Xiaomi boksom i na njemu već vrtim pozajmljeni Eon godinu dana.

Hoce li arena premium 4 I 5 arena tenis I adrenalin krenuti I u sbb od utorka posto arene pokrecu nove kanale I hoce li od utorka krenuti zajednicka ponuda sbb I yettela gde sbb dobija VoYo I one kanale koje yettel nema a yettel uvodi n1 I Novu I ostale sbb kanale

Inace nemoguce je gledati N1 ..Samo da ga puste na Jetelu i ser i istina ide u nebesa ...Sta je s ljudima *** 😂
Ti ga gledaj gde hoćeš, ima nas koji bi da gledamo lepo, ko ljudi, jednim pritiskom na daljinski a van SBB-a smo i produžili smo ugovor sa Jetelom baš zbog uvođenja N1 u programsku šemu. To trolovanje i pokušaj da se nebitnim prikažu jedine dve televizije koje idu kontra svim ostalima je, da upotrebim najblažu reč, patetičan

Patetika za tebe normalno, za druge....grubosti bilo kojih vrsta nisu baš lepe pogotovo ne oko ovoga. Ko volli da gleda voli ko ne voli ne voli...jednako se može reći i da ti troluješ jer pišeš jedno isto samo sa kontra tezom od forumaša markonastic75 nedeljama unazad....

Poslednja izmena:
Ja na primer sport ne gledam i ne treba mi 66 arena, ali mi treba informativa. Ali smatram da treba da bude svega, a pogotovo ono sto su sami najavljivali.
Šta god da gledamo u ovoj našoj otadžbini samo se nerviramo.
Ostalo je još da pogledamo neki Sci-Fi ili Horor film jer znamo da je sve izmišljeno, nema šta da se sikiramo oko radnje i to je to.

Već sam pisao na ovu temu ali čim neko napiše da želi n1 odmah se javljaju dušebrižnici da istaknu kako to nije bitno.
Nisam primetio na drugim temama kad se neko žali da nema neki sadržaj, da odmah skoči njih nekoliko da se protivi tome i da nipodaštava njegove želje

Moze da se kaže i obratno čim neko Kaže da mu nije bitno javi se njih nekoliko da kažu da im je bitno. A u stvari i kome je bitno i kome nije treba da se ispuni zelja tako sto ce sve biti ili bar sto vise dostupno.

Nazad
Vrh Dno