Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Uf prepade me prva slika , reko ko zna sta ce Netflix da nam uradi :D

Naplatili mi 06.07, odjavili me 13.07, ja primetio 17.07 i prijavio se ponovo, odjavili me 20.07. Ja primetio 22.07 i prijavio se ponovo. Ako me opet odjave to je to odustajem i ja :)
1,5 godinu sam koristio po nižoj ceni

Ponovo radi bioskop. Stigao mi e mail da se prijavim ponovo. Da vidimo šta će sad da se desi

Nema to veze sa vinklom, veeć upravo ovim što je kolega napisao. Njihovo je da skupe što više para i to savršeno postižu na ovaj način pošto legalano mogu da otkažu pretplatu, a ne rade refund i tako u krug. Circulus viciosus bi rekli stari latini 😁

Sta je automatski sta nije neznam ali mi nije normalno da nekom otkazes pretplatu zbog neregularnosti bilo kakve i onda ga odma pitas da ponovo se pretplati.
To je normalno kad istekne pretplata ili kartica istekne sta god.
BTW meni su refundirali pretplatu za taj mesec koji su mi otkazali.(8500NGN)

Sta je automatski sta nije neznam ali mi nije normalno da nekom otkazes pretplatu zbog neregularnosti bilo kakve i onda ga odma pitas da ponovo se pretplati.
To je normalno kad istekne pretplata ili kartica istekne sta god.
BTW meni su refundirali pretplatu za taj mesec koji su mi otkazali.(8500NGN)
Ma to sustav automatski šalje. Imam par neaktivnih naloga, non stop šalju da opet aktiviram...

Obavezno smanji paket pre naplate😉
Koji VPN koristite za Nigeriju, nece ni Urban VPN a ni Nigeria VPN da mi prikaže cene u NGN?

Meni naplatili pa me izbacili posle 2 dana.
Otvorio novi nalog pošto na starom nije hteo da prihvati karticu.
Za sada sve radi. Videćemo dokle.

Дешава се то, зависи за шта плате титлове.

Ево нпр. филмови Праведник и Праведник 2 имају хр титлове док за последњи део нису имали. Аквамен исто први део имао, овај последњи нема. Зависи можда је нешто на неком другом сервису типа ХБО па онда нема. Сваки филм нпр. који је из WB-a а налази се у исто време на Нетфликсу и ХБО-у неће имати титлове на Нетфликсу. Као овај нови Кинг Конг или како се већ зове филм.

Нетфликс нема проблема за наслове који долазе из Universala i Paramounta. Не битно да ли се налази у исто време на сервису СкајШоутајм, за њих увек има титлова. Док за WB, Sony i Fox Searchlight зависи.

Али што се тиче ове серије колико видим она је Нетфликсов оригинал тако да је велика глупост што за две сезоне има а за последњу не.
Bravo za odgovor, napokon su i meni neke stvari jasne - zašto nema nekih prevoda, pogotovu za nove filmove. Npr. Dina drugi deo, za njega sam primetio da nema, dok na HBO Max ga ima i nije mi bilo jasno zbog čega nema. 😀

Jedino što mi nije jasno zašto nema SR titlova na Srpskom nalogu. Realno nas ima duplo više od Hrvata. Možda zbog ovih naših Nigerijaca, Turaka, Indijaca i ko za koga još 🤣

Bravo za odgovor, napokon su i meni neke stvari jasne - zašto nema nekih prevoda, pogotovu za nove filmove. Npr. Dina drugi deo, za njega sam primetio da nema, dok na HBO Max ga ima i nije mi bilo jasno zbog čega nema. 😀

Jedino što mi nije jasno zašto nema SR titlova na Srpskom nalogu. Realno nas ima duplo više od Hrvata. Možda zbog ovih naših Nigerijaca, Turaka, Indijaca i ko za koga još 🤣
Ne postoje srpski titlovi na Netflix-u, samo hrvatski, neće kod nas da lokalizuju iz nepoznatih razloga...

Kolega (zapravo njegova zena) razgovarao sa podrskom i zalio se na ukidanje i rekli mu da ce dobiti refund.
Ja danas probao i otkacila me riba iz podrske. Odgovor je da je ukinuto zbog potencijalno neautorizovane tranksakcije i da je to za moje dobro da bi me zastitilo. Probao malo da se svadjam, da kazem da potvrdjujem da je sve u redu, ova ponavlja odgovor copy paste. Mozda je i AI. Kaze mi da trazim refund od banke. Zvao banku kazu da to nema smisla i da moram da dobijem nalog od njih kako bi to bilo moguce.
Probacu opet u drugoj vremenskoj zoni kako bih dobio nekoga iz druge drzave.
Necu obnavljati par nedelja, ali onda svakako opet idem preko nigerije.

E da, jos jedna stvar koju mi je rekla je da probam drugu karticu na sta sam objasnio da to nema smisla i da mi ne pada na pamet da se igram.

I? U kakvoj ste sada fazi sa Netflixom? Ja sam u stand by do daljnjega...

Čekam da završe sa otkazivanjima...

Ja sam poklekao i nastavio pretplatu :) Cyberghost VPN, Chrome, samo opet dodao karticu, prvo Mobile plan, pa odmah prebačen na Premium, uz skraćivanje. Sledeća naplata mi je 3. avgusta ako me ne maknu do tada opet :)

U početku kad su krenuli sa titlovima na hrvatski, titlovali su i na srpskom, samo što su sa hrvatskim nastavili....

А јел виде у ХР филмове који су без превода на ХР на Нетфликсу. Негде сам чуо да они са својом претплатом преко њихових ИП-јева не виде ништа на Нетфлиску што није локализовано е сад не знам колико је то тачно?

Ako odabereš hrvatski jezik za sučelje, dostupni su samo naslovi sa hrvatskim titlovima ili sinkronizacijom.

Ako odabereš engleski, imaš sve...

Nazad
Vrh Dno