Ipak su Nemci i ostali ''zapadnjaci'' poprilična anomalija, a ne pravilo, u tom delu Grčke, ne verujem da ih ima više od 2% u odnosu na ukupan broj turista u tom delu (turisti iz Srbije, Makedonije, Rumunije, Bugarske, Slovačke, Poljske i Mađarske čine više od 90% turista u severnoj Grčkoj).Bogami, ove godine sam primetio dosta nemaca, baš na Sitoniji. Neki dolaze tu preko 30 godina - našli su neki još uvek "netaknut" kutak i ne menjaju.
Kad u Toroniju, koji ima 3 kuće sve ukupno, beach bar traži 70€ za ležaljke, onda mi je sve jasnoIma Sitonija još uvek finih mesta, samo se treba potruditi.
Svaka dalja rasprava o opštim zdravstvenim problemima na ovoj temi, ide ban.
Konkretan zdravstveni problem je recimo vakcine za putovanja u zemlje gde postoji rizik od malarije ili koji probiotic za gore pomenuti Egipat i slično.
Postoji i dalje beach bar na plaži, čini mi se da se zove Aqua. Drži je naša žena iz Niša i konobari znaju srpski.Bio sam na Tasosu-Limenas pre 15 godina. Bila je neka kafana, bar na plazi, drzali su ljudi iz Nisa. Ne znam dal se nesto promenilo danas...
Jeste ok, ali Jonsko more je meni broj 1.
Ne znam za Jug, ja ti preporučujem da istražuješ ostrva na zapaduInače vidim da vas dosta ne voli sever Grčke, pa me zanima koja je razlika između severa i juga? I dajte neke predloge mesta na jugu da imam u planu za naredne godine.
Paros je ove godine proglaseno za najlepse ostrvo na svetu od strane nekog poznatog travel magazina. Pa ako si raspolozen da ides daleko na jug, eto predloga.Inače vidim da vas dosta ne voli sever Grčke, pa me zanima koja je razlika između severa i juga? I dajte neke predloge mesta na jugu da imam u planu za naredne godine.
Ukratko, zbog strukture samih turista, sever više ima ''Balkanski'' vibe + istočno Evropski vibe, a jug, pa čak i zapad (Jonsko more) potpuno suprotno od toga.Inače vidim da vas dosta ne voli sever Grčke, pa me zanima koja je razlika između severa i juga? I dajte neke predloge mesta na jugu da imam u planu za naredne godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari