Može, ali samo standard plan. Basic i Premium nisu uopste ponuđeni kao in-app purchases.A moze li Indija preko applea-a i gift cartica? To bi trebala biti ok varijanta
Ne možeš direktno kroz Netflix app (to je za postojece korisnike, Netflix je to ukinuo pre 5+ godina). Može se ići preko njihovih igrica na App Storeu. Otvoriš bilo koju i nudi ti standardProbah sad, ali nažalost aplikacija ne dozvoljava ni da se prijavim sa postojećim nalogom, ni da napravim novi direktno iz aplikacije, već me upućuje na sajt. Pod "In-app Purchases" stoji da je mesečni Premium 650 rupija, što je 6,5 €.
Meni su na turskom nalogu skinuli karticu najverovatnije sto kartica istice krajem meseca ili su i ovde poceli da rade cistkuMene šutnuli prvi put, razmišljam da se prebacim na tursku ili našu pretplatu na mesec dana, pa da se posle vratim. Nešto mi govori da će ova seča da se nastavi u nedogled...
Pustiš da istekne i onda obnoviš sa našom karticom, prilično je straight-forward. Danas upravo uradio to, pa ćemo da vidimo.Kako aktivirati nasu pretplatu, ako je nalog pravljen i radio sve vreme na Tursku? Mada cini mi se da prvi mesec bio na nasu pretplatu.
Ovo je dobra ideja ali nažalost radi samo sa android televizorima. Lg, samsung i ostali ne mogu, osim ako nema neki zaobilazni načinJedino uzeto domaci 4K napraviti familiju pa svi da budu zakaceni NORD Meshnet koji je free.
Onda svi po jedan android set top boxOvo je dobra ideja ali nažalost radi samo sa android televizorima. Lg, samsung i ostali ne mogu, osim ako nema neki zaobilazni način
Jesam ja juce, 2h nakon sto su me izbacili. Isti nalog, ista kartica, VPN hola.org i za 20 sekudni zavrseno sve.Da li je neko uspeo opet da se prijavi preko Nigerije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari