Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

U pravilniku za promocije je navedeno koji je rok za isporuke. Registracijom prihvatas taj rok, i tu nema bezobrazluka. Da, jeste glupo toliko cekanje i svi bi mi sve odmah, ali pravila su njihova i mi ih prihvatamo u samom startu, tako da...

Pa zasto onda nekima stize jedan datum a drugima drugi datum?

Da su mislili odmah da salju ne bi stajao rok od par meseci -30.11. je ako se ne varam. Da je dugo-dugo je,ali je to njihovo pravo,koje pri tom javno naglasavaju te stoga pristanes ili ne pristanes.
Iskreno mislim da,ako jos nisu dostavili poklone iz prethodne promocije,da ni ovo nece dostavljati pre jeseni.

Info o roku isporuke je u pravilima kupovine a ne u glavnom baneru i tekstu koji je prikazan prilikom kupovine.

Čuo sam i informacije da su ljudi dobijali poklone i za 2 nedelje a i za 2 meseca. Pretpostavljam da su rešili da "poklone" (realno telefon ne vredi 80 hiljada) telefon zato što je slabije išla prodaja a uskoro izlazi S25FE, što bi značilo da oni te telefone već imaju spremne za slanje. Plus, nije isto čekati "poklon" od 30 hiljada ili 80 (njihove procene), pa verujem da će da se uozbilje jer su ovo uzeli ljudi kojima trebaju dva telefona.

I na kraju da ponovim.
Registrovao sam se 2 jula, dobio potvrdni mail da je potvrđena "approved" porudžbina, a posle par dana i da je "completed" i da im se javim ako za 30 dana ne dobijem telefon. Zato sam mislio da su ubrzali slanje. Ali, juče sam gledao opet status i sa "completed" su vratili status na "aproved" bez dodatnog obaveštenja..

Nije problem u pretrazivacu. Taj mail sam dobio i ja ali i dalje nece da radi registracija. Trazili su mi posle da ima saljem podatke i slike, pa mi je danas mi stigao mail da je registracija u procesu provere😀

Zar nije pametnije otvoriti poseban forum o promociji S24 FE, a ne ovde milion istih postova na temu promocije. Lepo vam je naznačeno da ćete dobiti drugi telefon najkasnije do određenog datuma. A u vezi same registracije, mogli bi i ljudi iz Samsunga Srbija da se obrate nekom porukom ovde na forumu i da vam objasne sve do tančina, da Ane bi vi morali da razglabate o tome i narednih 100 strana.....

Jel ovo legit promocija? Razmisljao sam se uzeti ova 2 telefona za mene i devojku, ali mi se ne ceka kraj novembra za 2 telefon, ili da me obaveste da je istekla promocija. Da li ima nekih garancija oko promocije? Ne bih dao 80k za samo jedan telefon. Sta vi mislite?

Samsung je ozbiljna kompanija, meni je ovo ko zna koja promocija i uvek sam dobio poklon. Inace, uporedjivao sam S24U (dok ga nisam prodao juce) i S24 FE i mogu reci da nije los FE, da ima SD umesto Exynosa sigurno bih ga zadrzao, ovako ide kao poklon.

Ajde malo detaljnije ako možes sta konkretno fali tom eksiju? Koliko sam video čak ga štaviše i poprilično hvale...u rangu sd 8 gen3 u nekim stvarima i bolji od njega. Koliko sam video jedino su sirove cpu performanse na strani sd. Gpu bolji na eksinosu i brzine prenosa podataka. Svakako ovo nije flagship procesor. Ne pišem ovo da se pravim pametan, već se i ja lomim dugo da li iskoristiti ovu promociju i uzeti fe, pa me zanima šta to konkretno nije dobro kod ovog procesora?

Exynos 2400e bih pre uporedio sa SD 8s Gen 3. Osim igrica i testova, pouzdaniji je na duze staze, manje se greje, duze traje baterija, jaci je signal na SD...
Samsungov proizvodni proces je kriv za sve to, TSMC ih ubija u pojam, cak je i Tensor presao kod njih.
Promocija je odlicna, za 63000 koliko sam ga ja platio u mts-u, nema bolje, na kraju krajeva, ako ti se ne svidi, uvek mozes da ga porodas i da kupus neki drugi telefon😉

Exynos 2400e bih pre uporedio sa SD 8s Gen 3. Osim igrica i testova, pouzdaniji je na duze staze, manje se greje, duze traje baterija, jaci je signal na SD...
Samsungov proizvodni proces je kriv za sve to, TSMC ih ubija u pojam, cak je i Tensor presao kod njih.
Promocija je odlicna, za 63000 koliko sam ga ja platio u mts-u, nema bolje, na kraju krajeva, ako ti se ne svidi, uvek mozes da ga porodas i da kupus neki drugi telefon😉
Iako je rasprodat u mtsu i kod svih operatera, kako si uspeo da ga uzmes za 63 hiljade? Jel to neka posebna ponuda, koji je paket u pitanju? Svi koji ga prodaju na oglasima su malte ne MTS ugovori i racuni, ali ja kad sam pokusao da kombinujem i da ga uzmem preko njih, nikako mi se nije isplatio i uvek izadje nekih 75 hiljada minimalno

Iako je rasprodat u mtsu i kod svih operatera, kako si uspeo da ga uzmes za 63 hiljade? Jel to neka posebna ponuda, koji je paket u pitanju? Svi koji ga prodaju na oglasima su malte ne MTS ugovori i racuni, ali ja kad sam pokusao da kombinujem i da ga uzmem preko njih, nikako mi se nije isplatio i uvek izadje nekih 75 hiljada minimalno

Pa 3 stara telefona 15 000 manje.😅

Kao sto je gore napisao kolega, 15000 dinara za reciklazu i bio je jeftiniji tada, vidim da su sada digli cene😅

Ma ukljujuci i to, mozda su oni i menjali cenu u medjuvremenu i dizali kako je krenula navala, ali mi je interesantno da 90% kp oglasa za S24 FE koji su samo aktivirani za promociju uz njih ide MTS racun, retko da je neki drugi operater

Mene su sa tim popustom izasli 62000 to jest 2600 mesecno u mts.

Nazad
Vrh Dno