Šta je novo?

Vivo x200 Series

Definiraj "jedini pravi" ja svoj huawei sa 15 dana baterije ne bi mijenjao za apsolutno nijedan drugi sat.
Dublja integracija sa Androidom, bolje notifikacije, aplikacije, sinhronizacije, Google Wallet, ovo ono...

Mana je baterija, ali mora krace trajati sa toliko opcija i funkcija kao i telefon. Mada ih ima i sa solidnim baterijama poput oneplus satova. Samo dumb sat moze trajati 15 dana, kao i telefon.

Dobro sam rekao, jeste dobar Huawei za izgled i fitnes, vise kao fitnes narukvica, daleko je od Wear OSa i pametnog sata. Ako im je tako dobar softver i OS zasto ne koristis i njihov telefon.

Moj Amazfit Balance drži 13 dana bateriju. Sve notifikacije rade.
Kraće mi je trajala baterija, sigurno za pola kad sam uključio da mi proverava konstantno nivo kiseonika u krvi.
I zamerka za Novčanik, njegova apk koja ne podržava Srbiju.
Nisam tražio rešenje, možda ima.
Koristim telefon za beskontaktno plaćanje.
Verujem da ovaj sat nema problema da se poveže sa bilo kojim brendom ili OS-om

Dublja integracija sa Androidom, bolje notifikacije, aplikacije, sinhronizacije, Google Wallet, ovo ono...

Mana je baterija, ali mora krace trajati sa toliko opcija i funkcija kao i telefon. Mada ih ima i sa solidnim baterijama poput oneplus satova. Samo dumb sat moze trajati 15 dana, kao i telefon.

Dobro sam rekao, jeste dobar Huawei za izgled i fitnes, vise kao fitnes narukvica, daleko je od Wear OSa i pametnog sata. Ako im je tako dobar softver i OS zasto ne koristis i njihov telefon.
Totalno nepotrebne funkcije koje jedu ionako jadnu bateriju. Od kuckanja sms-a na satu koje niko ne koristi do plaćanja koje koristi 5% ljudi. Odem na odmor 2 nedelje ne nosim punjač, Huawei dizajn daleko ispred Samsunga, imam health i fitness funkcije koje mi trebaju. Softver nijedan problem nikada za ovih 6+ godina dok samsung, ticwatch & pixel koje sam imao je jedna kanta od lagova, wear os aplikacija diskonektovanje s vremena na vreme, baterija kanta, dizajn očaj, its. Isto važi i za apple.

Inače namesti sam circle to search da radi i posle restarta telefona ( neki su ovde pisali da stalno treba da mu se daju neke privilegije posle res telefona). Plus sam ga stavio kao tile tako da radi na bilo kojoj strani/screenu.

Sada da li je zato što sam kao default asistent stavio Google ili instalirao Speech recognition ne znam :) ali uglavnom radi kao doxa :) ( 4pda tutorijal )

Prilozi

• Screenshot_20250721_115507.jpg
    Screenshot_20250721_115507.jpg
    40 KB · Pregleda: 37
  • Screenshot_20250721_115432.jpg
    Screenshot_20250721_115432.jpg
    62.8 KB · Pregleda: 37
Inače namesti sam circle to search da radi i posle restarta telefona ( neki su ovde pisali da stalno treba da mu se daju neke privilegije posle res telefona). Plus sam ga stavio kao tile tako da radi na bilo kojoj strani/screenu.

Sada da li je zato što sam kao default asistent stavio Google ili instalirao Speech recognition ne znam :) ali uglavnom radi kao doxa :) ( 4pda tutorijal )
Meni traxi autorizaciju za circke svaki put kad ga restartujem mada ga restartujem samo pri update-u.

Kako vam deluje generalno tel, vredi li preci sa magic 7 pro na njega?

Ne znam na koji si tačno X200 mislio, ali Magic 7 Pro i X200 Pro su konkurentni telefoni iste klase, iako je X200 Pro bolji u meni bitnijim stvarima (kamera, baterija) i dvoumio sam se između ova dva telefona, ne bih prelazio s Honora na Vivo, ne isplati se. Osim ako imaš finansijske koristi. :)

Vrh Dno