Šta je novo?

Poco X6 / F6 / Pro

Jednom sam našao da može vazduhom da čisti konektor. Sad ne mogu da nađem u podešavanjima.

Da li postoji neka suštinska razlika između F i X serija? Tipa fokus-glavna crta serije je nešto...Ili zavisi od konkretnog modela?
Procesor pre svega, pa onda ekran. F6 Pro ima najbolji Snapdragon 8 gen 2, F6 ima 8s gen 3 (zbog ovog s je nešto slabiji od onog prvog, a i cena je zato niža). X6 Pro ima vrlo solidan Mediatekov procesor 8300 ultra. Mnogi ne vole Mediatek, ali ja imam sjajna iskustva još sa Redmi Note 8 Pro koji i danas vrlo dobro radi i verujem da je to jedan od najboljih ikada telefona srednje klase.

U međuvremenu uzeo F6 Pro, odličan osim što povremeno zna da se zaglupi ekran kod ubrzanog šaltanja po tabovima u pretraživaču što rešim tako što zatvorim neku aplikaciju u pozadini. Ovakav bag se ne sećam da sam imao sa prethodnim Note 8 Pro telefonom.

Instalirao sam xiaomi.eu rom za Poco X6 pro. Bukvalno drugi telefon, obrisana ona gomila bespotrebnih stvari, a ostavljeno ono sto je najvaznije. Radi i gpay regularno.
Inače opasan battery drain je imao telefon, onaj Poco launcher je urnisao bio bateriju. Svako novo azuriranje je cini mi se sve losije uticalo na autonomiju baterije. Evo sada u standby za 14h skinuo 3 ili 4%. To je fenomenalno.

Prilozi

• IMG-20250604-WA0001.jpg
    IMG-20250604-WA0001.jpg
    40.1 KB · Pregleda: 11
  • IMG-20250604-WA0000.jpg
    IMG-20250604-WA0000.jpg
    51.9 KB · Pregleda: 11
Za neki dan stize HyperOS 2.2 za Xiaomi.eu jer je izasla zvanicna verzija za kinesko trziste. Ima nekih zanimljivih dodataka. A regularno Ota za global i eu verzije mozda za meses, dva.

Ja nemam taj battery drain. Imao sam dok nisam odradio hard reset posle prebacivanja 200 gb slika.
A gpay radi od prvog dana. Jedino ako si samo konstatovao da radi i na xiaomi eu

Nazad
Vrh Dno