Nisi mnogo propustio, sad mu je cena 16500, a juce je bio 19999. Uz neki kod koji cesto bude mozes da prodjes i jeftinijeJao propustih ovo, ne radi kod vise![]()
Od njih se i ne očekuje mnogo.Ona akcija za registrovane korisnike na G sajtu vrlo slabo.
Do kada traji ta akcija, to uvek bude nešto kratko, možda ciljanih par dana u nedelji i to u "mrtvo" doba dana (za dostavu).Recimo da je ovome mesto ovde jer se radi o popustu. Poslednjih par porudzbina Maxi preko Glovo sam imao 15% popust. Danas udjem i nema ga u iskazanim popustima ali stoji na baneru 15% preko 3000. Napišem Glovo podršci i zavrsi se na tome da je istekla promocija a da maksi sam uredjuje banere. Pitam kojim danima je promocija i chat pukne, verovatno mehanizam kada krenes da smaraš agenta.
Odlučim da ipak poručim jer ne mogu da izlazim iz kuće sastanci itd. Kad ono medjutim na checkoutu 15%. Udjem ponovo u Maxi i vidim da su dodali popust.
Tako da ko poručuje Maxi preko Glovo proverite popuste.
Čisto da kompletiram sagu.Recimo da je ovome mesto ovde jer se radi o popustu. Poslednjih par porudzbina Maxi preko Glovo sam imao 15% popust. Danas udjem i nema ga u iskazanim popustima ali stoji na baneru 15% preko 3000. Napišem Glovo podršci i zavrsi se na tome da je istekla promocija a da maksi sam uredjuje banere. Pitam kojim danima je promocija i chat pukne, verovatno mehanizam kada krenes da smaraš agenta.
Odlučim da ipak poručim jer ne mogu da izlazim iz kuće sastanci itd. Kad ono medjutim na checkoutu 15%. Udjem ponovo u Maxi i vidim da su dodali popust.
Tako da ko poručuje Maxi preko Glovo proverite popuste.
Nisu mi odgovorili ali ako im stoji baner kao što uvek stoji treba iscimati podršku. Ubedljivo je to najpovoljnina opcija meni njihove cene -15% plus umanjuju 15% i na snižene artikle plus donesu kući. Jedino što ja plaćam prime 400 kinti pa mi ne naplaćuju dostavu.Do kada traji ta akcija, to uvek bude nešto kratko, možda ciljanih par dana u nedelji i to u "mrtvo" doba dana (za dostavu).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari