Igram uglavnom indie igrice, često roguelike. Ponekad imam potrebu za misom i tastaturomNije neka velika razlika,samo zavisi koje igrice volis da igras,da li ti trebaju ovi padovi,tipa point and click avanture i slicno
Ovaj Lenovo Legion je sa SteamOSom, zato mi je primamljiv. Čuo sam da je ergonomija malo bolja na SD, i to me vuče više ka njemu.Nemam bas neki konstruktivan savet, ali za moje potrebe( steamOS, oled ekran, i nemam u planu da igram neke zahtevne igre) ja sam se odlucio za SD, i cekam da mi stigne.
To je vrlo korektna cena ako je tako.Napisao sam u naslovu tačan model Legion Go S Z1e 512GB
Igram uglavnom indie igrice, često roguelike. Ponekad imam potrebu za misom i tastaturom
Ovaj Lenovo Legion je sa SteamOSom, zato mi je primamljiv. Čuo sam da je ergonomija malo bolja na SD, i to me vuče više ka njemu.
E, to je dobro znati. Ako je tako znatno bucniji, to ce me sigurno izludjivati.To je vrlo korektna cena ako je tako.
Osetan je skok u performansama naspram Steam Deck-a ali ako igraš indie naslove, roguelite i to, nije kao da ti treba nešto mnogo snage.
Najbitnija stvar je ta što će Legion Go S u poređenju sa Steam Deckom zvučati kao Boeing 747. Možda ne toliko na 15W ali na 25W i preko će biti baš užasno glasan. Baterija će isto biti gora na Legionu. Steam Deck bi ti bio najsigurnija opcija u ovom trenutku, ako ti već performanse ne trebaju toliko.
Legion go S ima obe verzije: sa Windowsom i sa SteamOS-om koliko sam ja procitao. Ova sa SteamOS-om je cak malo jeftinija jer se ne placa Windows licenca.Imam SD OLED 1TB vise od godinu dana, sve preporuke, u zivotu nebi uzeo windows handheld jer SteamOS ti dodje ko appleOS, sve jednostavno radi, ne bavis se nikakvim drajverima i glupostima sto donosi windows eko sistem. Pokrenuo sam igre iz 1990 pa do danas. Pored toga mozes isto kao i za PC da kacis modove na igre jer kad ti tako nesto zatreba samo skoknes u desktop mode inace se drzis vecinom gaming mod-u. Bukvalno sam prebacio sve stare Need For Speed igre, COD, ma nema sta ne pusta, ignorisi oficialno "insupported" tagove. Ne znaci da ne radi igra nego jednostavno il nisu jos probali il nema UI scaling pa mooozda kao tesko za citanje teksta. A za indie, handhelds su mi naj bolje resenje i mnogo bolja varijanta od igranja na velikom ekranu.
Spomenuo si da taj Legion ima SteamOS...barem kolko ja znam, nikad nije izasao sa time oficially sto znaci imaces 2 OS sistema u isto vreme instalirano, nije bas srecno resenje. SD se skoro uopste ne cuje, nit greje. I naravno EmuDeck nema laksi portal za sredjivanja svih romova i emulacije svega i svacega. PS3 emulacija je OK, xbox360 Xenia to vec trokira mada je Xenia svetlosnih godina iza RPCS3 sto se tice razvoja pa i razumljivo. Ali SD nema tolko snage da izgura te bagove Xenie sto koci igre kao sto moze neki jaci PC.
OLED model pored ekrana sto svi zaboraljaju, bukvalno ima duplo jacu bateriju od SD modela. Moderne igre oko 3 sata, starije igre tipa NFS Most Wanted 2005 6-7 sati drzi baterija. Samo zbog baterije bi uzeo OLED a kamoli zbog odlicnog ekrana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari