Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Ja sam otkazao. Za evo sad ce 7 meseci od nove godine, sam pogledao jedan film i jednu sezonu serije Night Agent. Bukvalno koliko imam vremena ne isplati mi se.

Pre 5 dana mi prošla uplata za nigerijski premijum i to po novoj ceni od 8500 NGN, a danas me blokirali. Nisam siguran da mi se ponovo cima sa Nigerijom. Jesu li još nekog kikovali?

Meni malopre iskljucili pretplatu na NG.
Pre tri dana su uredno skinuli pretplatu...
Prvo ćape novce onda cancel

Dal je to to sto se tice Nigerijskog netflixa.
Nemogu da se ulogujem ni kad se odjavim pa probam ponovo.
Nudi mi pretplatu po nasim cenama.
Inace zadnja pretplata je prosla 30.06.2025 godine.

Prilozi

• netflix.png
    netflix.png
    40.1 KB · Pregleda: 35
Poslednja izmena:
И мене блокираше, нигеријски принц дошао по своје...😂

Sramota da su opet počeli blokirati nas Nigerijce iz dijaspore. Nije lepo od njih to što nam rade.

Pre 5 dana mi prošla uplata za nigerijski premijum i to po novoj ceni od 8500 NGN, a danas me blokirali. Nisam siguran da mi se ponovo cima sa Nigerijom. Jesu li još nekog kikovali?
Takodje i mene :(

Ista situacija kod mene, ako neko proba drugom karticom kojim slučajem nek javi jel ugase nalog posle par dana...

Poslednja izmena:
Pre dva dana mi skinuli pare i danas ugasili nalog… Nigerija. Isplati li se probati sa drugom karticom?

Prošla je ista kartica, prvo mobile pa upgrade na 4K. Tri puta je tražilo telefon za SMS proveru i četvrti put prošlo bez telefona. Stvarno nje lepo od njih što diskriminišu nas Nigerijce iz dijaspore, valjda i mi imamo neka prava?

Čisto da ne bude zabune, kad je Netflix u pitanju deklarišem se kao Nigerijac 🇳🇬 , za Amazon Prime kao Poljak 🇵🇱 i Apple One kao Indijac 🇮🇳.

I mene blokirali. Ali obnovio lagano, prvo mobile paket bez sms verifikacije i onda lagano upgrade na 4k.

ishownigerija i mene blokirase. Je l ista procedura za obnovu ili da se radi emigracija u neku drugu drzavu?

Mene posle 10meseci kikovali, pretplata vazila do 22Jula tako da nebitno.
Odmah se prijavio na 4K plan 8500NGN sa novom virtuelnom MC karticom idemo dalje.
Meni nije trazilo telefon ili bilo sta.

Meni još uvek radi, možda me zaobidju ovaj put :ROFLMAO: Ne znam da li je pametno odmah obnavljati dok se ne završi akcija čišćenja

Ista prica danas radilo evo sad otkazana pretplata.

I ja danas isao restart membership, prvo mobile ubacio istu karticu i uspelo, nije trazio broj. Mene su prethodna izbacivanja obisla.

Veoma laka obnova, iz 3. pokušaja nije tražio mobilni. Jedino mi krivo pretplate koja je sinoć skinuta bezveze.

I mene su, sinoc radio normalno. Nema veze, ionako je postalo zestoko ****** i ne znam ni sto sam placao. Svakako sam hteo odjaviti. Medjutim, 2.7 su uredno uzeli lovu, tad im nije smetalo..

Jel bezbedno vec sada obnoviti pretplatu ili mislite da im talas ciscenja traje jos par dana?

Ili da preformulišem pitanje kolege iznad, da li ima neko da mu je sinoć posle 22-23h radio, a da mu danas ne radi?

Da utvrdimo da li je seča završena prethodno veče ili je nastavljena i danas…

Meni sinoc radio do 23h sigurno, tj do tad sam sigurno gledao seriju Velika voda, o poplavama u Poljskoj. Ne znam kad sam tacno ugasio ali do 23h sigurno

Izbacili i mene... medjutim sad kad koristim urban vpn koji sam i ranije koristio za nigeriju, netflix me prebaci na south africa region i traze mi 229 ZAR, sto mu dodje nekih 11 EUR
Koji vpn drugi probati, po mogucstvu free?

Većina koristi Nigeria VPN, probaj ga. Meni još uvek nisu ukinuli pretplatu, razmišljam da prekinem sam i da izbacim karticu sa naloga, pa na početku sledećeg meseca kad istekne da ubacim ponovo

Meni su juce ukinuli. Procedura je standardna: ukljucis nigerijski VPN, izaberes prvo najnizi paket da ti ne bi trazio potvrdu putem telefona, a kasnije izaberes paket koji si planirao.

Većina koristi Nigeria VPN, probaj ga. Meni još uvek nisu ukinuli pretplatu, razmišljam da prekinem sam i da izbacim karticu sa naloga, pa na početku sledećeg meseca kad istekne da ubacim ponovo

Kako ide tacan naziv vpn-a, posto kad ukucam na guglu Nigeria VPN, nista mi ne izlazi, naravno ni na app store-u.

Nazad
Vrh Dno