Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

Slažem se, ionako im je mreža loša u CG na većini mesta, ali rekoh hajde da ne uzimam odmah, jer idem na duže u CG, a nisam znao od kada računaju tih 18 dana. Nebitno ko je uzeo uzeo je, ali nije fer sa njihove strane svakako. A i nije neograničen, piše ukupno 1,5TB za 18 dana, a roming dodatak za EU isto daju mesečno po 3GB.

sta su ti propusteni pozivi sa nepoznatih brojeva i ispod URL za face i mondo portal.

Zdravo svima,

Koristio sam par godina ovu mtel kombinaciju ali sam prestao kad su uveli 10gb mesecnog limita. Nisam dugo pratio temu pa ako ima nekog da mi odgovori da li se to promenilo, koliki je mesecni limit, da li i dalje treba da se uplacuje mesecno da bi se kartica aktivirala kao ranije i slicno. Koja je bila zadnja cena prve klase tiketa i da li se isplati ponovo koristiti. Trnutno sam u CG pa bi mozda uzeo karticu. Unapred hvala.

Pred kraj 2024. godine, godišnji Prva klasa tiket je bio 30€ a evo sada je 18€ za period, do kraja 2025. godine.
Da, moraju mjesečne uplate da bi se validnost kartice produžila, ili možeš putem SMS poruke produžiti validnost kartice za godinu dana (cijena je čini mi se 13€).
Koliko znam, odavno se niko nije žalio na limit a da je iz Srbije. Ali valjda će ti neko javiti iskustva...
Ja bih zamolio forumaše da mi daju prijedlog 4G rutera tj. ispod kog da ne idem, u smislu, CAT6 ili CAT7 da bude minimum?

Pred kraj 2024. godine, godišnji Prva klasa tiket je bio 30€ a evo sada je 18€ za period, do kraja 2025. godine.
Da, moraju mjesečne uplate da bi se validnost kartice produžila, ili možeš putem SMS poruke produžiti validnost kartice za godinu dana (cijena je čini mi se 13€).
Koliko znam, odavno se niko nije žalio na limit a da je iz Srbije. Ali valjda će ti neko javiti iskustva...
Ja bih zamolio forumaše da mi daju prijedlog 4G rutera tj. ispod kog da ne idem, u smislu, CAT6 ili CAT7 da bude minimum?
Cat7 je najmnje sto sam bio koristio- Huawei B535, msm da je mala razlika u ceni sa tipa neki koji je cat6 ili cat4...skoro sam nasao i cat19(huawei b818) za 50e na oglase...tako da treba da se prati :D

1752843920940.png
dopunio sam kredit i dobio ovu poruku, + bonus euri + Gb za zapadni balkan. sve to uz brzinu u CG koja mi je veca oko 10x od drugih provajdera

Prilozi

• Screenshot_2025-07-18_220022.jpg
    Screenshot_2025-07-18_220022.jpg
    81.3 KB · Pregleda: 32
  • Screenshot_2025-07-18_220017.jpg
    Screenshot_2025-07-18_220017.jpg
    59.2 KB · Pregleda: 33
Kad bi nam pustili 5g u romingu(kad bude bio dostupan) :D morali bi da nam pogase pola ove pakete godisnje s neogranicenim :D :D

Je l' mjenjao neko ove bodove koji se skupljaju na moj mtel app, za dopunu od 5€?
Zanima me da li tih 5€ dodaju na glavni ili bonus račun tj. da li se sa tih 5€ može dokupiti neka TO za internet?

Nazad
Vrh Dno