Puna cena bez ugovorne obaveze je zapravo 7699, ne 6999 (to je UO bez popusta), i tačno su ti je naplatili za 13 dana. Ostaje pitaje zašto samo 13, tu su te naizgled "častili".1. Za Box4 Plavi 3336.24 (trebalo bi da bude 14/30*6999 din ili 15/30*6999. Nije, ali da kažemo da je dovoljno blizu)
3. Račun za mobilni (dakle za Soko lite od 15-30 juna u iznosi od 811.34 (?!)
Za ovo već nemam pouzdano objašnjenje. Sve i da su ti nalepili Net BOOST (mada to bi valjda i sam primetio), ne bi ispalo toliko. Možda se nekako tu ugurao ovaj dan ili dva što su te "častili" za BOX? Nikako ne uspevam da dođem do tačnog iznosa, a razne kombinacije sam probao (ladno sam za forumaške potrebe potegao znanje iz optimizacije 👷♂️).Kako su došli do 811.34 za pola meseca na računu koji bi bio 1000 din. za ceo mesec?
Pa to onda nije neki problem, samo je završilo na pogrešnom računu, novom za mobilni umesto starom za BOX, zar ne? Jeste malo glupo, ali ako si stvarno poslao dve poruke iz rominga, nije preterano važno gde su ti fakturisane. Mogle su i one završiti na fiksnom. 🙈Kako su došli do dva Sms-a iz roaminga? Roaminga je bilo, ali ne vezano za taj paket (dakle u prvoj polovini meseca.
2. Račun za fiksni sa naknadom za dodatni STB (?!) od 130 din
Isti slučaj kao prethodno, pretpostavljam da je stavka ispravna (imao si dodatni STB koji je prestao da bude besplatan po isteku ugovorne obaveze), samo je završila na pogrešnom računu. I meni su, inače, preko odvojenog računa za fiksni (dok je čekao prelazak u SBB nakon raskida BOX-a) naplatili gledanje unazad za poslednji mesec, iako je jasno da je u pitanju usluga vezana za TV, tj. očekivano je bilo da će se ta stavka pojaviti na računu za BOX.I kako su došli do dodatnog Stb-a na računu koji nema Tv uslugu?
Tako je, svi detalji su ti sa sajtu. Prvo, pokrećemo prenos tvog broja u A1 mrežu od trenutka kada kod nas potpišeš zahtev za prenos broja. Pominje se, međutim, da može nešto i sa elektronskim potpisom, no tu već ne znam detalje, ali potencijalno zaobilazi dogovaranje sa agentom i čekanje dokumentacije. Drugo, ako prenosiš svoj broj na prepaid u A1 mrežu možeš da podneseš zahtev za prenos broja samo na A1 prodajnom mestu. Tu, dakle, treba imati u vidu i da zvanično moraš da (pred)ugovoriš neki postpejd paket ukoliko želiš da sve bude na daljinu.Mora potpis da bi pokrenuli postupak pa ih onda odbije MTS ako prihvatim njihovu kontra ponudu?
@alek6legenda zvao te je lik iz regularne prodaje koji je video da si na kraju UO.
Oni ne nude 50% već uvek nude gluposti jer im je u interesu da ti uvale što veću ( regularnu, skupu ) cenu paketa.
Služba koja daje 50% jer skroz druga ekipa koja ''spašava'' brojeve od prenosa i oni ti daju 50%
Svrati u A1 i podnesi zahtev prenosa i dobićeš 50% jer jedino tako vide da ne blefiraš.
Svaki operater se jedino uplaši kada zapravo vidi podnet zahtev prenosa. Sve što nije zahtev prenosa je običan blef i oni ne padaju na to.
To nije uvek isto . Nekome je na lokacijama gde živi radi i kreće se bolji signal A1 a nekome Telekom. Uzmeš A1 pripejd karticu i testiras je na mestima gde boravis. Nekome je bolji signal A1 a nekome Telekom.Jasno sve, nego rekoh da skratimo, ali moracu tako.
E sad ne znam da li u A1 da ostanem, posto ce mi verovatno i oni dati dobru ponudu u rangu Soko lite paketa. Samo oko toga se dvoumim. Malo mi je i zao da iscimam A1, a da znam vec da necu ostati kod njih. Jedino sto mislim da mts ima bolju pokrivenost, za ove dve godine nikad problem nisam imao, osim nesto sad skoro sitno u romingu. Nemam pojma kakav je A1, nikad nisam bio korisnik. Verovatno je neko vec pisao, ali ako bi neko mogao da mi uporedi mts i A1, sto se tice signala i interneta, bio bih veoma zahvalan.
Zašto bi to radio? Radnika koji unosi zahtev u sistem ne zanima da li ćeš stvarno preći, mada čuo sam da je bilo nekih negativnih komentara kada vide da je već ranije bilo više neuspešnih prenosa. Svakako, ako baš kažeš da je blef, mogli bi i da odbiju da podnesu zahtev. To bi im bilo u skladu sa internim procedurama, tj. radnici smeju da odbiju sumnjive mušterije, mada se to najviše odnosi na kupovinu telefona. Baš dok kucam ovo setih se da su skorije imali ovaj slučaj.Kad bih im otvoreno rekao da hocu da prebacim broj samo da bi mi mts dao bolju ponudu, da li bi ishod bio isti?
Ja sam dobio Soko Lite sa 50% popusta (na već postojeće popuste) pa će mi prosečna cena na ukupnom nivou biti oko 1400 din / mesečno, i mobilni na 24 rate50% popusta pune dve godine na bilo koji MTS paket bez uređaja
Zašto bi to radio? Radnika koji unosi zahtev u sistem ne zanima da li ćeš stvarno preći, mada čuo sam da je bilo nekih negativnih komentara kada vide da je već ranije bilo više neuspešnih prenosa. Svakako, ako baš kažeš da je blef, mogli bi i da odbiju da podnesu zahtev. To bi im bilo u skladu sa internim procedurama, tj. radnici smeju da odbiju sumnjive mušterije, mada se to najviše odnosi na kupovinu telefona. Baš dok kucam ovo setih se da su skorije imali ovaj slučaj.
Podneseš online zahtev za prenos broja u A1.
Na kućnu adresu dobijaš predugovor i karticu.
Karticu ne diraš.
Jedino potpis je kuriru da si primio dokmentaciju.
Sam potpis kuriru,automatski aktivira zahtev.
Posle 3-4 sata ili sutradan će te zvati neko iz matične mreže.
Tražiš što hoćeš i dobiješ.
Opetater matične mreže odbija prenos u A1 bez obrazloženja zašto je prenos odbijen( bolji uslovi,dug itd...)
Nemaš fizički kontakt,ne lažeš nikog.
Tražis bolje uslove.
Ako mts ne da 50% ideš u a1 za 50%.
@alek6legenda Trebas da ostavis kontakt u Virtuelnoj prodavnici za popust, nazvacete agent i onda sa njim dogovaras uslove.
Sta moze da se ocxekuje od ponude u A1? U mts mi istice ugovor za nedelju dana, nista bitno ne nude.@alek6legenda Trebas da ostavis kontakt u Virtuelnoj prodavnici za popust, nazvacete agent i onda sa njim dogovaras uslove.
Aha, nisam shvatio da bi ti direktno prešao na postpejd paket sa popustom ako ti MTS ne da adekvatnu ponudu. A zašto ne bi "prešao" na pripejd, jer tako obično ljudi rade kad je samo blef? To mora uživo, ali nema nikakvog dogovaranja niti komplikacija, pa samim tim ništa ti tu posebno ne lažeš. Kažeš u prodavnici da želiš da podneseš zahtev za prelazak na pripejd (eto ti čak i formulacije koja se ne može ni klasifikovati kao laž, jer podnošenje zahteva nije isto što i sam prelazak), oni nešto iskucaju kroz nekoliko minuta, potpišeš, dobiješ karticu, i to je to. Niko te ništa ne ispituje (valjda nisu menjali proceduru u međuvremenu), radniku je to poznata razrađena procedura, nema posebne prilike da ih lažeš i to je to.da se nesto dogovaram - a lazem
Zapravo dođe još gore, jer im dodatno praviš poštanski trošak... 😅onda mu dodje isto kao da sam uzivo
Ne moraš.Znaci ipak moram da pricam sa nekim, onda mu dodje isto kao da sam uzivo. Hvala svima svakako, videcu sta cu i kako cu.
Aha, nisam shvatio da bi ti direktno prešao na postpejd paket sa popustom ako ti MTS ne da adekvatnu ponudu. A zašto ne bi "prešao" na pripejd, jer tako obično ljudi rade kad je samo blef? To mora uživo, ali nema nikakvog dogovaranja niti komplikacija, pa samim tim ništa ti tu posebno ne lažeš. Kažeš u prodavnici da želiš da podneseš zahtev za prelazak na pripejd (eto ti čak i formulacije koja se ne može ni klasifikovati kao laž, jer podnošenje zahteva nije isto što i sam prelazak), oni nešto iskucaju kroz nekoliko minuta, potpišeš, dobiješ karticu, i to je to. Niko te ništa ne ispituje (valjda nisu menjali proceduru u međuvremenu), radniku je to poznata razrađena procedura, nema posebne prilike da ih lažeš i to je to.
E, sad, ako MTS nekim čudom stvarno uspe da ne ponudi ono što ti treba (male šanse), imaćeš Mega plan besplatno šest meseci, što nije za poređenje sa Sokolom, ali tako je kako je, mada i u tom slučaju imam ideju za rešenje. Konkretno, ako te pozovu sa lošom ponudom, možeš ti da otkažeš zahtev za prenos na pripejd i bez prihvatanja te ponude, pa da onda stvarno dogovoriš neki postpejd i pokreneš novi zahtev. A ako te uopšte ne pozovu opet, ne znam može li da se vanredno prekine prenos kada bi ti već stigla poruka od A1 da će biti u toku noći (tako jedino znaš da je MTS odobrio prenos bez zvanja). Ako može, onda super, neće se nikako desiti da neželjeno pređeš, i tad bi mogao da uradiš po mom prethodnom predlogu sa otkazivanjem prvog prenosa na pripejd i zakazivanjem drugog na postpejd. Ako ne može, onda već nemam rešenje, morao bi to da prihvatiš kao rizik.
Zapravo dođe još gore, jer im dodatno praviš poštanski trošak... 😅
Ne moraš.
Imaš na facebooku formu za A1 50 % popusta i na lidl aplikaciji.
Na fejsu je sponzorisana objava,neletećeš.
Dobiješ na mejl kod za 50 % popust.
Iz lidl app dobiješ odma kodov za 50 %.
Odradio sve pre par dana.
Dobio 6 meseci gratis i 18 x50 u drugoj mreži.
Edit
Ne vidim više ponudu u mojoj lidl app.
Možda zbog toga što sam koristio.
Jel može neko da proveri ,jel ima još ponude u lidl app za 50 % u A1 .
Sta moze da se ocxekuje od ponude u A1? U mts mi istice ugovor za nedelju dana, nista bitno ne nude.
NemaJel može neko da proveri ,jel ima još ponude u lidl app za 50 % u A1 .
Standardna procedura je da možeš da se predomisliš bez posebnog razloga, samo je pitanje kad tačno ta mogućnost prestaje. Ima smisla da prenos može da se otkaže u svakom trenutku pre nego što se desi (nekad unoć/ujutru), ali nisam siguran. Dan pre toga, tj. pre nego što ti A1 pošalje SMS da ćeš u toku noći biti prebačen, sigurno može. Svakako, to možeš i unapred da pitaš, znaju valjda oni (i MTS i A1, kao davalac odnosno prihvatilac u tvom slučaju) dokad mogu da otkažu.Ne znam da li je neko ovo probao, ali svakako izgleda dosta komplikovano + rizicno.
Standardna procedura je da možeš da se predomisliš bez posebnog razloga, samo je pitanje kad tačno ta mogućnost prestaje. Ima smisla da prenos može da se otkaže u svakom trenutku pre nego što se desi (nekad unoć/ujutru), ali nisam siguran. Dan pre toga, tj. pre nego što ti A1 pošalje SMS da ćeš u toku noći biti prebačen, sigurno može. Svakako, to možeš i unapred da pitaš, znaju valjda oni (i MTS i A1, kao davalac odnosno prihvatilac u tvom slučaju) dokad mogu da otkažu.
Nema tu nekih komplikacija, samo kažeš da si se predomislio. Što se tiče rizika, nezgodno je jer bi ti hteo i jare i pare, tj. da se ništa ne dogovaraš, a da pritom nemaš rizik, što nije baš moguće. Stvarno je povučen Lidlov kupon, a već neko vreme se ne pojavljuje ni pomenuta sponzorisana objava na FB, makar u mom okruženju, a ranije je često iskakala, pa se čini da su i nju povukli. Kad se sve sabere, mislim da ćeš morati da presečeš šta ti je (naj)važnije u celoj priči, ili da još sačekaš u nadi da će se pojaviti neki novi kupon/promocija.
Ne. Podneti zahtev za prelazak u drugu mrežu, tada i jedino daju 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca.Pozdrav, da li neko zna da li mts daje neke posebne pogodnosti za prelazak sa prepaid-a na postpaid ? Tipa 50% na cene sa sajta i slično za Soko lite ? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari