Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

istekla mi je SBB UO pre nedelju dana, na onog drugoj temi mi niko nista nije ponudio za produzenje ugovora. obzirom da se prica da ce navodno od preksutra da prepakuju sportske pakete da li mi je pametno da sacekam da se slegne prasina ili da idem u poslovnicu i da trazim ponudu za ostanak?
Meni isto istekla, zvali me danas i nudili neki jači paket L. Rekla žena da za popust odem do poslovnice.

Ajde da nastavim, ja nisam dobio nista jos, pod pretpostavkom da kao nosilac EON Premium ugovora imam staticku adresu.

Meni isto istekla, zvali me danas i nudili neki jači paket L. Rekla žena da za popust odem do poslovnice.
SBB do sada nije imao nikakve L pakete, samo light, full i premium. jel mozes da kazes jos nesto vise sta su ti ponudili? ili je klasican upsales na skuplji paket.

SBB do sada nije imao nikakve L pakete, samo light, full i premium. jel mozes da kazes jos nesto vise sta su ti ponudili? ili je klasican upsales na skuplji paket.
Na žalost nisam ništa dalje pitao, čak sam je prekinuo pošto me zab*le za dodatne kanale i gluposti. Peti put zove ista osoba i peti put joj objašnjavam da želim popust a ne pink zadruga 19 kanal...
Ovo L paket mi je ostalo urezano pošto znam da nisu imali takva imena paketa do sada.

ne piše u vestima na sajtu. poslednje vesti po kategorijama su ove:
1000008661.png 1000008660.png

Yettel najavio objedinjavanje TV ponude sa SBB-om.

kIye5Iz.png

Cisto radi razumevanja bih voleo da znam koliko vama vredi da platite da biste gledali sve najbitnije sportove na kugli zemaljskoj?
Dakle govorim o svemu sto postoji:
Evropa: fudbal, kosarka...ostalo je cini mi se marginalno
USA: NBA, NFL, MLB, NHL kompletan paket cirkusa
Ostali svet: TENIS, F1, Moto, Golf :) i.t.d.

I po cenu da sam nesto zaboravio.......bas me zanima???
Ni mene sport ne zanima.

Zvao sam Yettel iz nekog razloga i pitam uspit kakva je situacija za produženje ugovora SBB korisnicima jer koristim Eon Premium, kaze teta da sačekam još malo i da će najverovatnije moći u narednom periodu zadržati uslugu i prebaciti se samo sa koaksijale na optiku. Za cenu i popuste nisam zamarao jer vidim da i oni ne znaju jos uvek nista.

Nije istekao još uvek, ali uskoro će.. Ne bih prelazio na optiku, niti bilo šta menjao dok ne vidim da li će pustiti N1 i Novu na yettel.

11. jula mi istice ugovor sa sbb i cuo sam se pre neki dan sa nekom radnicom iz call centra koja mi je ponudila da i dalje placam sve isto za EON full paket......rekao sam da to nije fer jer sam preko 15 godina kod njih ali ona je samo rekla da nema nikakve ponude za stare korisnike i ako hocu da slobodno raskinem ugovor.....

To je kod Yettela najnormalnija stvar. Uče svoje agnete da slobodno upućuju korisnike na raskid ugovora jer imaju retnetion službu koja se bavi zadržavanjem korisnika.

11. jula mi istice ugovor sa sbb i cuo sam se pre neki dan sa nekom radnicom iz call centra koja mi je ponudila da i dalje placam sve isto za EON full paket......rekao sam da to nije fer jer sam preko 15 godina kod njih ali ona je samo rekla da nema nikakve ponude za stare korisnike i ako hocu da slobodno raskinem ugovor.....
Druze lepo najavis raskid ugovora i sacekas 30 dana.Onda na istoj toj adresi par dana pred istek ugovora se prijavi neko tvoj sa drugim prezimenom,moze i keva sa devojackim prezimenom i opet dobijes uslugu kao za novog korisnika.A koliko vidim ovde se pise da novim korisnicima kod sbb-a daju 12 meseci po dinar.
Ja sam tako kod sebe uradio u decembru prosle godine i evo jos placam po 1 dinar prvih 12 meseci.

Unifon ne radi više? Znam da nije moglo za nove, sada neće da se poveže uopšte.

Pa nisi kod njih 15 godina , oni su tek pre par meseci preuzeli sbb

Unifon ne radi više? Znam da nije moglo za nove, sada neće da se poveže uopšte.
Moguće je da to ima veze sa ovim ukidanjem UG minuta od 1. jula. U prepucavanju sa njima oko prevremenog raskida zbog ukidanja UG minuta, nekoliko puta su mi pominjali i Unifon, pa je moguće da su to iskoristili kako bi ga konačno svima ukinuli.

Mnogo je glupo otkad je Arena Sport preuzela SK kanale da nisu zadržali SK 4K, pa da bude Arena 4K. Sad nema Vimbldona u 4K. Ali boli ih, dokle god su korisnici u Srbiji nezahtevni. Sramota je i da nema NI JEDNOG domaćeg kanala u 4K. RTS bi mogao makar u posebnim prilikama da prenosi neke događaje u 4K, kao što je svojevremeno u HD, dok to nije postao standard.

Ima i RTS 4K kanal ali idu samo neki pejzaži na njemu. Ne znam jesu li ikad emitovali nešto drugo. :D

Што би бацали паре на Арену 4К кад ни ове 4К канале које су пуштили нико не гледа, они су у посебном пакету који они морају да активирају тако да знају колико су гледани.

Počeli su da nude mobilnu telefoniju uz eon pakete. Svratih da platim račun u poslovnici, zaposlena za šalterom je ponudila opciju pridodavanja paketa mobilne telefonije uz obnovu ugovora iako ima još više od godinu dana do isteka ugovorne obaveze. Čini mi se da su to zapravo Yettel mobilni paketi.
Mogu i članovi porodice da se "ubace".

Počeli su da nude mobilnu telefoniju uz eon pakete. Svratih da platim račun u poslovnici, zaposlena za šalterom je ponudila opciju pridodavanja paketa mobilne telefonije uz obnovu ugovora iako ima još više od godinu dana do isteka ugovorne obaveze. Čini mi se da su to zapravo Yettel mobilni paketi.
Mogu i članovi porodice da se "ubace".

Kakve paketa i po kojoj ceni ?

Vrh Dno