Menjaj mrezu pa se posle pogadjaj,Izvini mislio sam na Yettel 20, to mi je paket. Svaka im čast, u 2025 godini izbacuju i prenos gigabajta i izbacuju digitalne servise, tj smanjuju po paketima i to nazivaju "unapređena" ponuda.
Samo Go extra + se prenosi, Ja sam se mesec dana lomio sa njima da mi odobreMa pogodio sam se ja za Yettel 20 paket, 50%x24 ali nisam znao da se internet ne prenosi. To se uvek podrazumevalo kod njih.
Svaki put kada uvedu nove pakete unište sve što je bilo dobro u prethodnim paketima.
Drugari Interesuje me da li je prenos nepotrošenih gigabajta izbačen iz novih paketa, konkretno iz Total 20 paketa koji koristim ?
Samo 5 stranica unazad, od 4.6. je postOd marta nema prenosa nepotrošenih Gb, baš juče pitao pošto treba da prenesem brojeve
To znam drug, ali je poenta da svaki put kada uvedu novu paket poskupe ga u odnosu na ekvivalentan stari paket, malo mu povećaju broj GB, ali naravno smanje broj besplatnih digitalnih servisa, i na sve to izbace sada opciju prenosa nepotrošenih GB.@Sajko95 Uvek mozes da promenis paket uz zadrzavanje promocije u toku UO. Samo mora cenovno biti jaci paket.
ok, da li ste korisnik? Moze li neko da podeli iskustvo ))Go Smart je 674 din. - 100 din. za e racun.
U poslednjih bar godinu dana, ako ne i jače, ne daju ništa dok ne podneseš zahtev za prelazak kod drugog ili na prepaid. Tako da, ništa čudno.posle 3-4 dvogodišnja ugovora sa 50% popusta smradovi nisu ništa ponudili sada sa najnovijim istekom, bukvalno mi nude cene sa sajta kada sam ih pitao pa koji će mi onda oni uopšte to mogu i u radnji ili na sajtu da obavim. Sledi "prelazak" na A1
Odes do psolovnice i samo trazis esim za tebe. Oko minut vremena traje. Zavisi od radnika i njihovog softwera naravno.Kakva je procedura prebacivanja sa.fizičke na e-sim u yettel-u?
Koliko dugo traje?
Tih 50% se računa na osnovnu cenu Yettel 100 od 3999 din ili na smanjenu od 3099 din?Sinoc ponovio zahtev za prenos broja u A1, danas zvali iz yettela. Iako sam bio vise za prelazak na A1, medjutim zbog toga sto ogranicavaju net za hotspot (dobro je da sam ponovo jutros otisao na A1 sajt, nekako mi je promaklo) i zbog sms poruka koje jos nisu proradile na pripejd broju koji sam uzeo za probu, ipak sam ostao u Y. mrezi. Odobrili su 6m po dinar i 18m 50% za Yettel 100. Na pocetku ponudili 50% samo ali posle malo natezanja ipak su i dali mesece za dinar.
Moze i pozivom na 0639000 , pojavice se kod u yettel aplikaciji.Kakva je procedura prebacivanja sa.fizičke na e-sim u yettel-u?
Koliko dugo traje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari