Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

@Sajko95 Iz Total 20 paketa nije izbacen prenos, ali je to stari paket koji nije vise dostupan za potpisivanje nove UO. U novim paketima Yettel 20,50... nema vise prenosa nepotrošenih gigabajta.

Izvini mislio sam na Yettel 20, to mi je paket. Svaka im čast, u 2025 godini izbacuju i prenos gigabajta i izbacuju digitalne servise, tj smanjuju po paketima i to nazivaju "unapređena" ponuda.

Ma pogodio sam se ja za Yettel 20 paket, 50%x24 ali nisam znao da se internet ne prenosi. To se uvek podrazumevalo kod njih.
Svaki put kada uvedu nove pakete unište sve što je bilo dobro u prethodnim paketima.

Ma pogodio sam se ja za Yettel 20 paket, 50%x24 ali nisam znao da se internet ne prenosi. To se uvek podrazumevalo kod njih.
Svaki put kada uvedu nove pakete unište sve što je bilo dobro u prethodnim paketima.
Samo Go extra + se prenosi, Ja sam se mesec dana lomio sa njima da mi odobre

Ima jos taj paket ali treba zivci sa njima Za unukin satic jedva se izborio
Screenshot_20250702-161043_Yettel.jpg

Poslednja izmena:
@Sajko95 Uvek mozes da promenis paket uz zadrzavanje promocije u toku UO. Samo mora cenovno biti jaci paket.
To znam drug, ali je poenta da svaki put kada uvedu novu paket poskupe ga u odnosu na ekvivalentan stari paket, malo mu povećaju broj GB, ali naravno smanje broj besplatnih digitalnih servisa, i na sve to izbace sada opciju prenosa nepotrošenih GB.

Da li je neko uzeo skoro uz 50% popusta Go Smart
pise da je cena 764 din
7gb
50 min
u mrezi msm 5000

Nisam korisnik ali ne znam sta te zanima. Sadrzaj paketa ti pise u app kao i cena.

posle 3-4 dvogodišnja ugovora sa 50% popusta smradovi nisu ništa ponudili sada sa najnovijim istekom, bukvalno mi nude cene sa sajta kada sam ih pitao pa koji će mi onda oni uopšte to mogu i u radnji ili na sajtu da obavim. Sledi "prelazak" na A1

To i ja planiram, istice 27.07 i pravac A1.

To i mene ponovo ceka, jer su mi prvi put odbili prenos iz nepostojeceg razloga i niko se javio nije, ali se sve vise ozbiljno razmisljam i da zaista predjem u A1. Cini mi se da yettel zaostaje sa unapređenjem mreze u NSu pa i na Fruskoj Gori gde na pojedinim mestima nema 4G mreze, ali ne znam kakvo je stanje po Srbiji sa A1 (njih prati ta stigma sa losom pokrivenoscu od ranijih godina). Uz to u yettelu su podigli cene toliko da su i uz 50% popusta paketi neisplativi u odnosu na ranije, zbog toga i daju mesece za dinar i jos nema prenosa nepotrosenog neta.

posle 3-4 dvogodišnja ugovora sa 50% popusta smradovi nisu ništa ponudili sada sa najnovijim istekom, bukvalno mi nude cene sa sajta kada sam ih pitao pa koji će mi onda oni uopšte to mogu i u radnji ili na sajtu da obavim. Sledi "prelazak" na A1
U poslednjih bar godinu dana, ako ne i jače, ne daju ništa dok ne podneseš zahtev za prelazak kod drugog ili na prepaid. Tako da, ništa čudno.

Kakva je procedura prebacivanja sa.fizičke na e-sim u yettel-u?
Koliko dugo traje?

Sinoc ponovio zahtev za prenos broja u A1, danas zvali iz yettela. Iako sam bio vise za prelazak na A1, medjutim zbog toga sto ogranicavaju net za hotspot (dobro je da sam ponovo jutros otisao na A1 sajt, nekako mi je promaklo) i zbog sms poruka koje jos nisu proradile na pripejd broju koji sam uzeo za probu, ipak sam ostao u Y. mrezi. Odobrili su 6m po dinar i 18m 50% za Yettel 100. Na pocetku ponudili 50% samo ali posle malo natezanja ipak su i dali mesece za dinar.

E sada jedino sto u onoj poruci stoji samo 50% 24m gde sam odgovorio sa DA, ali rekla je da 6m po dinar ona mora rucno da odobri i da ce mi prvih 6 racuna stici sa 100% umanjenja, valjda tu nece biti bilo kakvih problema.. Inace prvi put su mi neosnovano odbili prenos broja jer uplata iako je izvrsena na vreme nije u njihovom sistemu prosla i zbog toga sam prosli mesec mora da platim punu cenu paketa bez umanjenja preko 3000din, tako da ako podnosite zahtev za prenos broja gledajte da dan ili dva ranije izmirite racun od prethodnog meseca.

I jos jedan detalj cekala je na pozivu da odgovorim sa DA na poslatu ponudu, a kako imam Honor telefon i upaljen je bio volte, poruka se slala 2 minuta, kaze ona da da imamo taj problem sa Honor telefonima... Znaci znaju za problem a resenja nema vec godinama.

Poslednja izmena:
Sinoc ponovio zahtev za prenos broja u A1, danas zvali iz yettela. Iako sam bio vise za prelazak na A1, medjutim zbog toga sto ogranicavaju net za hotspot (dobro je da sam ponovo jutros otisao na A1 sajt, nekako mi je promaklo) i zbog sms poruka koje jos nisu proradile na pripejd broju koji sam uzeo za probu, ipak sam ostao u Y. mrezi. Odobrili su 6m po dinar i 18m 50% za Yettel 100. Na pocetku ponudili 50% samo ali posle malo natezanja ipak su i dali mesece za dinar.
Tih 50% se računa na osnovnu cenu Yettel 100 od 3999 din ili na smanjenu od 3099 din?

Osobi istekla ugovorna obaveza.

Ponuda od 1 din 6 meseci 18 meseci 50%, jel se striktno mora podneti zahtev u A1 SRB da se dobije ponuda ili može mt:s, Globaltel ako osoba ne želi menjati trenutnog provajdera?

striktno se moze reci posto izgleda mts i yettel vode tele rat protiv a1, ne znam u kakvom je stanju sada

Imam 50% pousta ali mi treba telefon,konkretno Honor 400pro koji sada ima prilično dobru cenu kod Yettela.Da li se se cimati za neki popust na pretplatu uz kupovinu telefona i da li to prolazi kod njih?Konkretno kod onih njihovih agenata ako to još postoji?

Ovaj @Yettel Srbija kao da ima chatbotove koji odgovaraju na svim mestima gde daju podršku putem interneta.
Pokušavam da saznam sledeće ako neko može da mi objasni.
Korisnik sam Hiperneta i televizije, uporedno sam i korisnik Yettel Mobile L paketa. Gledam na sajtu u linku koji su mi poslali da sve to spojim u Yettel Sve L paket i piše da tarifa za mobilni ima 5GB u romingu u startu i dole u padajućem meniju u dodatnim informacijama piše da "tarifa Yettel Mobile L ima dodatnih 3GB u romingu mesečno".
Ja to shvatam, a verujem i vi drugari, da onda tarifa za mobilni sadrži 5+3GB svakog meseca. Medjutim dopisivanjem sa njihovom podrškom preko Instagrama kažu mi da je samo 5GB.
Ne razumem šta oni pišu, šta pričaju i da li je moguće da su toliko konfuzi i ne znaju da pročitaju ono što su oni stavili na sajtu.

Prilozi

• Screenshot_20250714_142052.jpg
    Screenshot_20250714_142052.jpg
    273.2 KB · Pregleda: 40
Da odgovorim sam sebi. Posle čitanja onoga što su oni sami napisali na sajtu mesečna kvota za internet u romingu u koliko se veže sve u Yettel Sve L paket je 8GB.

Da li se za eventualno Yettel salje neku postpaid ponudu za prepaid eSim putem aplikacije i kada bi mogla da se ocekuje ista? Pitam za poznanika koji se skoro doselio u Srbiju pa je registrovao prepaid eSim koji je kupio, u predhodne 3 strane nisam nasao o ovome.

Posle 48h od aktivacije prepaid esima pojavice se ponuda u aplikaciji za 50% popusta (od pune cene paketa) na prelazak na postpaid. Bilo koji paket.

Nazad
Vrh Dno