Da li mislis na stare Telenor vaucere od 200 dinara?@Bonafides prijavio sam i inspektorki ministarstva za telekomunikacije što su bez najave od 1.3.2021. skratili rok važenja dopune sa 330 na 60 dana prekršivši tadašnji član 107 ZEK i da bi po čl. 138 stav 22 trebalo da budu sankcionisani. Bez odgovora.
Mislim uopšteno. Dan pre toga dok su bili Telenor je važilo jedno, sutra kad su postali Yettel počelo je iznebuha da važi drugo. Iz priloženog se vidi da je rok važenja pomeren do kraja 2026.Da li mislis na stare Telenor vaucere od 200 dinara?
Zašto? Ja sam preneo doduse vecinu vremena sam u Bosni od kad sam preneo pa ne mogu da iskoristim previše... Ali 6 meseci je fina promocija kome radi posao mega plan.Ne prenosite nista u A1,samo ako ste vec tamo.🤣🤣🤣.
E buraz ti si bas baksuz. Ja sam 10 brojeva sto direktno sto posredno. I svima radi onaj mega plan na 12 meseci.nisi ispratio. Pisao sam da su otvarali nekoliko tiketa i na kraju me obavestili da je sve u redu,sto se njih tice. Sta ja vise da se raspravljam s njima? Imam jos 20 dana pa vracam broj na Mts.
Tri sim i 2 esim sa menjao,na svoju inicijativu i nista. Ne radi ni na Androidu ni Na iOS.
Nisam siguran da možeš aktivirati dok ne uplatis kredit. Odnosno da radi saobraćaj....A zašto su uopšte uplaćivao kredit?
Mislim onu šalju obaveštenje da se uplati, ali ne mora jer je samo potrebno u Moj A1 aplikaciji aktivirati opet![]()
При почетку те акције дозвола за камеру на апликацији није радила, после су то исправили и кад сам регистровао нисам добио ништа. Сад не могу да добијем ни бонус од уплате кредита. Невероватни имбецили.Pozdrav. Jedno pitanje- Da li i dalje vazi bonus 2025 gb za registraciju u mtsu?
Nemam ja nikakav kredit u aplikaciji, do sada sam samo jednom uplatio onaj "mega dodatak uz mega plan" od 400 din jer mi je trebalo još 10GB.Dakle, kredit ti je odavno istekao (datum piše u aplikaciji), ali i dalje sve radi, broj ti nije suspendovan (nakon četiri mesec od isteka kredita), i bez problema aktiviraš samostalno?
Tomejto potejto. Posle februara nisu više davali koliko se sećam. Na to sam mislio. U suštini sam davno rešio pitanje registracije brojeva pa zato više i ne mogu da se setim tačnih vremenskih odrednica.Kakvo naknadno produženje roka? Pomereno je sa 10. februara na 10. april, a ostavljena je mogućnost da se najkasnije do 25. maja registruje (neaktivan) broj. Nije dalje pomerano, koliko sam ispratio, ili sam nešto propustio?
Kredit svakako postoji (pa makar bio i nula dinara) i traje tri meseca od poslednje uplate, što je i naglašeno u aplikaciji, pri vrhu početne stranice. Ako istekne, svodi se na nulu (razlika se ne vidi ako je već i bio nula, hahah), ali i dalje piše datum kada je istekao, npr. 30. jun u 23.59. Zvanično, ako nakon toga još dodatnih mesec dana ne uplatiš kredit, broj ti se suspenduje, tj. isključuje sa mreže. Gasi se sav saobraćaj, a ko pokuša da te pozove, dobije poruku da broj privremeno nije dozvoljen. Zato se pitam kakva je kod tebe situacija po tom pitanju, tj. da li je stvarno moguće koristiti tu promociju bez aktivnog kredita.Nemam ja nikakav kredit u aplikaciji, do sada sam samo jednom uplatio onaj "mega dodatak uz mega plan" od 400 din jer mi je trebalo još 10GB.
Da, da, jasno, to jeste bio slučaj, koliko se i ja sećam. Nego sam zbog pominjanja naknadnog produžetka (što bi bilo u odnosu na 10. april) pomislio da sam možda propustio neki novi produžetak roka za registraciju, ali biće da to ipak nije slučaj. Onda kontam da se pitanje definitivno odnosi na uzimanje novog broja, jer su svi stari dosad morali biti registrovani.Posle februara nisu više davali koliko se sećam. Na to sam mislio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari