Koji je najbolji telefon za ove pare? Najbitniji su mi procesor i baterija, treba mi da telefon bude sto brzi i fluidniji u aplikacijama i baterija sto bolja, uzimao sam u obzir i da uzmem polovan S23, ali ne znam sta da ocekujem od baterije
Kao neko ko ima nov S25 i nisam odusevljen trajanjem baterije, ne bih preporucio S23. Sto se tice tvojih preferenci kod telefona, malo su u konfliktu. Ne moze i jeftino i fluidno i procesor da bude bomba i da traje baterija.Koji je najbolji telefon za ove pare? Najbitniji su mi procesor i baterija, treba mi da telefon bude sto brzi i fluidniji u aplikacijama i baterija sto bolja, uzimao sam u obzir i da uzmem polovan S23, ali ne znam sta da ocekujem od baterije
Jel ima bolju kameru od A56 Samsung? Baca vise oko 600.000 u antutu?Poco X7 Pro?
AnTuTu: 1568331 (v10)Jel ima bolju kameru od A56 Samsung? Baca vise oko 600.000 u antutu?
Na KP su cene od 285-350e u zavisnosti od kolicine ram i skladisne memorije.Poco X7 Pro cini mi se da je skoro duplo skuplji od predlozenog budzeta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari