Šta je novo?

Mobilni telefon Koji telefon za 250-300e?

Koji mobilni telefon kupiti

veeljkoo

Poznat
Učlanjen(a)
25.02.2023
Poena
30
Koji je najbolji telefon za ove pare? Najbitniji su mi procesor i baterija, treba mi da telefon bude sto brzi i fluidniji u aplikacijama i baterija sto bolja, uzimao sam u obzir i da uzmem polovan S23, ali ne znam sta da ocekujem od baterije

Koji je najbolji telefon za ove pare? Najbitniji su mi procesor i baterija, treba mi da telefon bude sto brzi i fluidniji u aplikacijama i baterija sto bolja, uzimao sam u obzir i da uzmem polovan S23, ali ne znam sta da ocekujem od baterije
Kao neko ko ima nov S25 i nisam odusevljen trajanjem baterije, ne bih preporucio S23. Sto se tice tvojih preferenci kod telefona, malo su u konfliktu. Ne moze i jeftino i fluidno i procesor da bude bomba i da traje baterija.

Poco X7 Pro cini mi se da je skoro duplo skuplji od predlozenog budzeta. Honor 200 Pro i 400 Pro su valjda van tog budzeta. Vidi da li ti se Honor 200 ili Honor 400 uklapaju. Kad je baterija u pitanju, uvek valja razmotriti A55, mada verujem da ces proceniti da mu je procesor preslab(mada bih ti predlozio da ipak dobro porazmislis o njemu, ne znam tacno za sta planiras koristiti telefon, pa da mislis da ti ovaj nece vrsiti posao). Ne znam, razmotri OnePlus 11/12R mozda mogu da se nadju za malo iznad 300e.

• Like
Reagovanja: uji
Imam Mi 10t Pro vec 4 godine i sa kojim sam super zadovoljan, Međutim u zadnje vreme se random rebutuje i ulazi u bootloop. Pomaže duže držanje tastera za uključivanje.
Šta da uzmem do 250 eur a da je u rangu ovog telefona ili bolji? Mislio sam da tražim polovni Mi 10t Pro ali šta ako se i taj tako bude ponašao.

Nazad
Vrh Dno