Šta je novo?

Periferni uređaji Ručni usisivač za održavanje automobila?

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

reveal

Poštovan
Učlanjen(a)
16.11.2021
Poena
75
Treba mi preporuka za klasican rucni usisivac za redovno odrzavanje automobila. Trazim neko adekvatno resenje i zamenu za one autopraonice, po mogucstvu da je tog nekog ranga jacine, naravno i jace je super ako postoji. Zbog alergija moram redovno da odrzavam, a ne cima mi se stalno u autopraonicu. Sta vi koristite, da li ste zadovoljni?

Idealno rešenje za to je klasični štapni usisivač za kuću, pa kad ti zatreba odradis i auto. Svi ovi nazovi usisivači za auto manjeg formata pate od 2 problema - nedovoljno usisne snage i minijaturne zapremine posude za prasinu.
Ja sam neko vreme koristio Mi vacuum cleaner mini - dobra usisna snaga u turbo modu, međutim, baterija tada traje 5 minuta a i posuda se napuni jako brzo.
Probao sam potom i neke Lidl varijante - sve je to slabo i traljavo.
Ovih dana treba da nabavim Xiaomi g20 Max pa cu javiti utiske.

Ja maznem zenin Dyson, koji bolje odradi nego usisivaci u praonicama i pumpama.

E. Ja sam ovo kupio za nesto drugo ali brate ovo usisava sve, ne znam ima li tamo ali kida:

BLACK+DECKER 20V MAX POWERCONNECT Handheld Vacuum, Cordless, Battery Not Included, Bare Tool Only (BCHV001B)​

Pretpostavljam da tražiš akumulatorski jer je problem struja?
Ako želiš baš čisto, onda ti treba neki veći akumulatorski koji je snage pravog usisivača.
Od ponedeljka 07.07 je u lidlu u ponudi aku usisivač za mokro/suvo usisavanje PAWD 20-LI A1, koji je poprilično jak i sposoban.
Nemam ga lično, ali su iskustva na internetu jako pozitivna.
Ukoliko nemaš već Parkside aku alat na 20V, u to moraš uračunati i bateriju i punjač, koji su takođe u ponudi od sledeće nedelje.
YouTube video

Evo i uporedni test sa bosch takvom mašinom.
Full review

Imaš sreće jer je baš u ponudi kada ga ti tražiš.

Nazad
Vrh Dno