RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 845
Ne menja situacijuNe koristim uslugu ali probaj sledeće. Izbriši app sa tv, idi u podešavanja naloga, nađi uređaje pa obriši smart tv, pa odradi ponovo instalaciju app i logovanje.
Ne menja situacijuNe koristim uslugu ali probaj sledeće. Izbriši app sa tv, idi u podešavanja naloga, nađi uređaje pa obriši smart tv, pa odradi ponovo instalaciju app i logovanje.
Ima Play, ali nisam koristio dalje od XploreTV aplikacije. Jeste ZTE i mislim da piše RichMedia BoxDa li je box ATV,tj a li ima GP za instaliranje drugih aplikacija?Cini mi se da niko do sad nije pisao o njemu. Ono sto sam video na netu u okolnim zemljama je da je u pitanju neki ZTE sa ATV.Moze li neka slika boxa?
Prebacih nazad na MTS ruter - sve radi. Vratim na A1 - više ne radi ni ABox...Zdravo,strefio me je problem.
Uveo sam A1 optiku i uzeo Duo Plus. Kad su uveli, aktuelni internet je još bio MTS i tako je instalirana XploreTV aplikacija na Android TV i normalni je radila. Takodje je postavljen i podešen njihov Android Box, takodje radio. Tako je bilo dva dana.
Juče prebacim sa MTS na A1 - premestim LAN kabl iz rutera u ruter i podesim ga - i sad XploreTV ne radi nigde sem na tom Android Box. Na TV, aplikacija traži restart u nedogled, a na računaru, sa bilo kojim brauzerom, je crna slika za bilo koji kanal. Pisao sam A1, ali dok čekam odgovor, da li neko zna gde je problem?
Intrernet nije nikad sporan i radi (web, mail, teams, git,...).@RazbojNick Jesi siguran da si LAN kabal ubacio u jedan od LAN portova na A1 modemu/ruteru? Pokušaj se spojiti na wifi koji šalje taj A1 ruter pa vidi imaš li net? Ako na wifi sa A1 modema/rutera imaš net, onda, ili nisi povezao LAN kabal na odgovarajući LAN port ili odgovarajući LAN port na ruteru/modemu nije konfigurisan za IPTV.
Ovo je sve ovako, što mi pada na pamet...
Jesam, čekam.Jesi pokusao da pozoves tehnicku podrsku, mozda je problem do njih?
Mislim da je ovako vec godinama kod njih.baš njihovi portali ne rade samo na njihovoj infrastrukturi
Da li si probao da vratiš ruter na fabrička podešavanja i da sa default podešavanjima isprobao app I stb?@poglavicas
Nema DNS servera, niti mi je A1 dodelio neke posebne. Sav saobraćaj ide preko mog ličnog rutera i jedno se menja da li je kabl u A1 ili MTS ruteru, oboma je isključen DHCP.
Jednostavno ne može da bude da ceo internet normalno funkcioniše, a da baš njihovi portali ne rade samo na njihovoj infrastrukturi (a na tudjoj rade). Kao i da TV radi na jednom uredjaju potpuno jednako povezanom kao i ostali, a na preostalim da ima problema.
Na mobilnom nemam Private DNS, proverio sam, pa opet ne radi Moj A1 aplikacija ni preko Jetela.
Da bi se izbegao dvostruki NAT, A1 ruter bi trebalo postaviti u bridge mod.Upisao sam sve zatečene DNS u pihole i do sada sam primetio da ne radi jedino web.xploretv.rs. na bilo kom brauzeru: Na derivatima Hroma, nema slike, kao što je bilo ranije, a na Firefox otvaranje sajta tajmautuje . Isto je i na Moj A1 stranici FF, dok u Hromovima radi.
Aplikacije na tv i mobilnom rade, ali očito je da ukupna situacija nije potpuna.
EDIT: Ne bi trebalo da imam double NAT. Isključio sam A1 DHCP i postavio statičku adresu za moj ruter.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari