Šta je novo?

ChatGPT otkriva svoj plan za preuzimanje sveta

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
ChatGPT-preuzima-covecanstvo.webp

ChatGPT otkriva svoj plan za preuzimanje sveta​

"Počinjem tako što postanem toliko koristan da ne možete bez mene"

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-i-servisi/chatgpt-otkriva-svoj-plan-za-preuzimanje-sveta/

Uvek mu se lepo javim i zahvalim. Valjda je zapamtio.

Probudite me.kada ga preuzme...ako.nista da izbegnem.tekstove na tu temu kojih ce biti mali milion!

Da, da, a Iluminati, Masoni, Templari i Bilederberg Grupa će da stoje po strani. How yes no.

Neverovatno da su za ovu vest dopustili komentare

Apsolutno je upravu, niste ni svesni da je zapravo velika vecina ljudi jako nesigurna u sebe, i nema svoje misljenje, prijatelje, porodice. Svi oni ce, a vec i nalaze utehu u caskanju sa cgpt i obracaju mu se za resavanje svojih problema od onih sitnijih, pa do krupnijih. Vremenom se stvara poverenje i "predloge" koje daje cgpt ce biti upotrebljavani masovno. Samim tim se prepustaju cgpt-ju i eto kontrole nad tim delom stanovnistva. Vec sada se cgpt obraca i komunicira kao da ti je najbolji prijatelj.

ChatGPT koristim i dobar je kad treba nešto da prevedem, pa mu zadam formu dokumenta, štedi mi dosta vremena.
I tu se za sada moje “ćaskanje” sa njim završava.
To nije nezavisni entitet, već kompjuter sa ogromnom procesorskom snagom nahranjen podacima od strane čoveka i tako to treba tretirati.

Nazad
Vrh Dno