Šta je novo?

kako povratiti obrisan folder sa HDD po nazivu

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
slucajno sam obrisao folder od skoro 40GB podataka ( slike, pdf, MS office podaci, .... )
molim vas za preporuku programa kojim bi ovo mogao vratiti ( pozeljno u prvobitno stanje po nazivu jer imam slozene fajlove po godinama .... )

u pitanju je nvme disk na laptopu
win 11

Da li je taj folder na odvojenoj particiji ili na C particiji?

Ako je ovo prov, Recuva to može vratiti.

na odvojenoj particji je .... ( D )
win je na C

ima li recuva neko ogranicenje u pogledu velicine fajla ( 40GB je u pitanju )
i da li vraca po nazivu ili sam program generise pa je onda potrebno pregledati sve i preimenovati ?

води рачуна да не уписујеш/бришеш ништа на д партицију , јер то може веома отежати повратак фајлова.

na odvojenoj particji je .... ( D )
win je na C

ima li recuva neko ogranicenje u pogledu velicine fajla ( 40GB je u pitanju )
i da li vraca po nazivu ili sam program generise pa je onda potrebno pregledati sve i preimenovati ?

Nema ograničenje, ali ćeš morati u podešavanjima Recuve uključiti vraćanje strukture foldera. Kad budeš radio recovery, to ćeš morati da radiš na C: ili bilo koju drugu particiju koja nije D:

Ja sam vratio čitavu particiju pomoću dva programa - Get Data Back koja je brza i jednostavna iako spartanska i Stellar. Jedan program je dovoljan ali ja sam išao na opciju da ako jedan program možda nešto propusti drugi to možda nađe i vrati...
Free verzije verovatno imaju neka ograničenja ali ako su ti podaci bili bitni verujem da možeš i ovo rešiti.

Naravno, trebaće ti neki USB ili HDD odgovarajućeg kapaciteta da to vratiš - ja sam išao namerno na eksterni uređaj iako bi to mogao vratiti i na drugi SSD/HDD u laptopu ili čak na neku treću particiju ako je imaš da dovoljno slobodnog prostora - samo nikako ne na D particiju.

fajlove sam nekako nakupio.... po imenu, folderima ....kao sve odradjeno ali
kada pokušam otvoriti bilo koji od njih piše da su coruptovani ili oštećeni
ima li spasa da se ovo nekako repairuje ili ne ?

Probaj sa još nekim programom, jer ako nije ništa upisivano nakon brisanja fajlova, morali bi da se vrate kompletni bez problema. Nije mi se nikad desilo da imam problema sa fajlovima nakon vraćanja, ako baš ništa nije dirano posle brisanja i ako je ispravan HDD/SSD.
Stellar Data Recovery mi već duže vreme rešava sve probleme oko vraćanjem podataka.

nazalost izgleda da je u medjuvremenu upisivano nesto preko
tako da su fajlovi osteceni

Nazad
Vrh Dno