Šta je novo?

kako povratiti obrisan folder sa HDD po nazivu

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
slucajno sam obrisao folder od skoro 40GB podataka ( slike, pdf, MS office podaci, .... )
molim vas za preporuku programa kojim bi ovo mogao vratiti ( pozeljno u prvobitno stanje po nazivu jer imam slozene fajlove po godinama .... )

u pitanju je nvme disk na laptopu
win 11

Da li je taj folder na odvojenoj particiji ili na C particiji?

Ako je ovo prov, Recuva to može vratiti.

na odvojenoj particji je .... ( D )
win je na C

ima li recuva neko ogranicenje u pogledu velicine fajla ( 40GB je u pitanju )
i da li vraca po nazivu ili sam program generise pa je onda potrebno pregledati sve i preimenovati ?

води рачуна да не уписујеш/бришеш ништа на д партицију , јер то може веома отежати повратак фајлова.

na odvojenoj particji je .... ( D )
win je na C

ima li recuva neko ogranicenje u pogledu velicine fajla ( 40GB je u pitanju )
i da li vraca po nazivu ili sam program generise pa je onda potrebno pregledati sve i preimenovati ?

Nema ograničenje, ali ćeš morati u podešavanjima Recuve uključiti vraćanje strukture foldera. Kad budeš radio recovery, to ćeš morati da radiš na C: ili bilo koju drugu particiju koja nije D:

Ja sam vratio čitavu particiju pomoću dva programa - Get Data Back koja je brza i jednostavna iako spartanska i Stellar. Jedan program je dovoljan ali ja sam išao na opciju da ako jedan program možda nešto propusti drugi to možda nađe i vrati...
Free verzije verovatno imaju neka ograničenja ali ako su ti podaci bili bitni verujem da možeš i ovo rešiti.

Naravno, trebaće ti neki USB ili HDD odgovarajućeg kapaciteta da to vratiš - ja sam išao namerno na eksterni uređaj iako bi to mogao vratiti i na drugi SSD/HDD u laptopu ili čak na neku treću particiju ako je imaš da dovoljno slobodnog prostora - samo nikako ne na D particiju.

Nazad
Vrh Dno