Šta je novo?

Vivo x200 Series

Samo da ima google servise i funtouch i neka bude i takav global :D

Jel toliko dobar taj vivo x200 ultra kad ga vec prodajes?
Jeste vrhunski je samo sto je zvuk preko bt sluski mslo losiji,nista drugo.Tj ne losiji ali jentisi. Mozda ima jos neko stelovanje provericu. U svakom slucaju videcu da li cu samo zbog toga da ga prodam ,juce zavrsio dan ,sa 6h sota i 49% baterije a skinut sa punjaca 19,5h ranije. Sad je doslo sve na svoje stonse baterije tice,vrhunski

Kako izlazite na kraj s notifikacijama na kineskom romu?

Ako misliš na kašnjenje notifikacija, samo ispratiš uputstva sa neta za uključivanje notifikacija i radi bez problema.
Ako misliš na notifikacije na kineskom, samo obrišeš nepotrebne aplikacije ili im ugasiš obaveštenja.

I za whatsapp na lockscreemu?

Da li se nekome dešavalo da zvuk videa bude kao iz rupe? Jedva se ja čujem, a držim telefon...
Npr zvuk vode i mora se ne čuje a pored samih talasa sam I snimam ih...
Rešim problem tako što restartujem telefon, ali to je tako od početka...
Znaci moram da snimim kratak video da čujem jel zvuk dobar, ako nije reset telefona i onda će raditi...
Da li se još nekome dogadja i čudi me da to kinezu primetili tj ispravili u dosadašnjim update-ovima...
X200 Pro

Au baš šteta za UFS 3.1. Bez bežičnog mogu da živim.

Ne znam koliko i praksi to pravi razliku pri normalnom korišćenju moba ? Verovatno je efikasnija memorija a što se tiče brzine to može da se oseti samo pri instalu, updejtu app I pri kopiranju fajlova sa moba i na mob ?

Ja sam osetio samo pri update aplikacija sa play store-a. Tu se baš vidi razlika u odnosu na S20 koji ima UFS 3.0. Ostalo kapiram da ništa ne znači, osim što kažeš za kopiranje fajlova. Nije neki deal breaker svakako, ali mogli su da dodaju.
Jel se zna koja će cena biti otpirlike?

Za cenu se još ništa ne zna :) što je jako zanimljivo.. :)

Svakako je i najužem izboru za sledeći telefon. Čeka se i Pixel 10 Pro, pa da se vidi šta će biti sledeći. :)

Sad probao uporedo zvuk na sluskama s25u i x200u i nema razlike,kako je u tudjoj ruci sve sladje. Mozda je 2bd razlike ali i to je pitanje ,u kvalitetu nema razlike apsilutno nikakve

Ja sam osetio samo pri update aplikacija sa play store-a. Tu se baš vidi razlika u odnosu na S20 koji ima UFS 3.0. Ostalo kapiram da ništa ne znači, osim što kažeš za kopiranje fajlova. Nije neki deal breaker svakako, ali mogli su da dodaju.
Jel se zna koja će cena biti otpirlike?

Oko 800e u Taiwanu. Bizarno jaka cena.
Mislim da će za 10ak dana da ga predstave u Indiji i da će tamo biti oko 500e.
Čudne stvari

Ja odlučio da cekam x300 seriju da vidimo malo tu bateriju a i kamere.

Pa zato se ne uzima na ovde nego pored...i par ljudi je dobilo tel bez carine koliko sam ispratio, pa sad ko hoće ili neće da reskira 😉👋🏻

A može da se i rizikuje i da se naruči na De pa oni ljudi da ga donesu za Srb. Jedino što nisam siguran da bi i do De došao bez dodatnih troškova i ako oni tvrde da bi.. uvek može da se proba :) a moguće da ću ja probati za 15ak dana :)

Sta sve ljudi nece raditi da bi ustedeli 100e,kupujete telefon od 1000e i gledate da ustedite nesto smesno a preko ovog lika sto donosi koji je inace jako korektan imate i garanciju 18 meseci. E sad da li je ostvariva ne znam ali mi je sigurnije tako da izmem nego da razmulisljam da li ce neko odrati ovde sa carinom . Skuplja dara nego mera na kraju

Sta sve ljudi nece raditi da bi ustedeli 100e,kupujete telefon od 1000e i gledate da ustedite nesto smesno a preko ovog lika sto donosi koji je inace jako korektan imate i garanciju 18 meseci. E sad da li je ostvariva ne znam ali mi je sigurnije tako da izmem nego da razmulisljam da li ce neko odrati ovde sa carinom . Skuplja dara nego mera na kraju
Haha, zvanična garancija iz vivo prodavnice je 12 meseci a lik daje 18 meseci.😂

Nazad
Vrh Dno