Šta je novo?

Novi model Starlink Performance antene donosi internet brzine od 400 Mb/s, čak i u najzabačenije krajeve planete

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Starlink-Performance.webp

Novi model Starlink Performance antene donosi internet brzine od 400 Mb/s, čak i u najzabačenije krajeve planete​

Nova Starlink Performance antena obezbeđuje znatno veću brzinu, ali zahteva dodatnu opremu i ozbiljniju instalaciju

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...0-mb-s-cak-i-u-najzabacenije-krajeve-planete/

Bice, bice, kada se pojavi trziste za StarLink..
A pre toga, mora da se desi masovnija seoba,
sa gradova u sela, planine, shume.

Preterujem, znamo svi gde koci... i kome odgovara najvise satelitski tanjir na selu (sa drz. frekvencije tv kanalima)
i 4G ruter sa 500GB protoka max...

Najzabaceniji delovi sveta... pomislis neka zabit Madagaskara, neka ostrva po Indijskom okeanu, Mirijevo IV... a ono Italija.

Brate, kod nas je MTS prošao sa optikom skoro kroz svako selo. Naravno da nismo interesantni Masku.

Bice, bice, kada se pojavi trziste za StarLink..
A pre toga, mora da se desi masovnija seoba,
sa gradova u sela, planine, shume.

Preterujem, znamo svi gde koci... i kome odgovara najvise satelitski tanjir na selu (sa drz. frekvencije tv kanalima)
i 4G ruter sa 500GB protoka max...
Istina, moram da se nadovežem na ovo. Pre god. dana je preko noći nestao signal za TV koji sam hvatao sa antenom. Zvao ih par puta, žalio se, kažu radi (aha!)... :)
Bukvalno naterani da pređemo na mSAT zbog toga i odjednom su se pojavile te famozne akcije 5 meseci za 1 dinar.
Nebitno, da ne skrećem sa teme dalje.

Je l ovo bilo sarkasticno? Daleko su od pokrivanja svakog sela optikom
Dok @vlayza ne odgovori, evo mog utiska:
Od Orlovace groblja pa do Kosmaja i okolnih sela (od Lipovice, Baba, pa do Nemenikuca.)
vidi se optika na svakom stubu, i to sam video jos pre 2 godine.

Jedino sto ostala sela, koja nisu toliko "fensi" kao ona okolo Kosmaja, a cak su i blize BG ibarskom..
nemaju optiku, pa cak ni krsteni VDSL, vec samo 4G mobilnu i drzavne tanjire..

Poslednja izmena:
Dobro da ga tramvaj nije udario na Kosmaju, jer za optiku ce se snadje... :D
Jedino sto se zenuo, na Kosmaju ne postoje piramide, kao u Bosni (sto ne postoje).
Pusti me sportista, to su sve usko usmereni balvani, kako god fino zvucali.
Meni su takvi red flag osobe u zivotu...
visoko zvanje, a nisko znanje

Poslednja izmena:
Idemooo... Summer Soltice sad u subotu na Kosmaju, uz Starlink performance :)

21.06. (najduzi daylight u godini) je poseban datum, izabracemo njabolju plesacicu na Kosmaju!
I naravno da ce biti okicena cvecem, i predata Noletu na zrtvovanje :D

Ari Aster nece biti prisutan, ali mozda Alister hoce, kao vodja ceremonije 🤣
Caj od pecuraka ce biti posluzen svim posetiocima.

Poslednja izmena:
Jedino sa linka sto je dobro je naziv pesme.
Ali za to cemo da se snadjemo... cemu prsti sluze!? :)
Inace je dno dna. Neka dodje, ali nemoj da peva, Nole ce se odusevi svakako hihihii

Sto se tice jace desne, apsolutno ga razumem, jer forehand mi je jaca strana, iako se ne bavim sportom.
I da ne bude offtopic, u subotu ocekujem performace starlink na summer solistice-u... znaci novi model, naravno 😅
Saljem i Dari Bubamari pozivnicu preko MMS-a... ako ispali ova sa gornjeg linka.
Bolje da ona bude queen of May, ima sta da se nalozi, a dim od silikona pusta predivnu boju, crnu :)
Ima se skupe obozavatelji na trgu... u Kosmaju, koji nema trg!
Ali taj crni dim ce da znaci da smo izabrali novu queen of May!

Poslednja izmena:
Подижете прајд месец прославе на старлинк висине.

Nolo i Zepter nisu teli da finansiraju moju expediciju na Antartik gde bi otkrio i dokazao postojanje drevnog objekta piramidalne strukture.
Cisto da znate kakvi su to ljudi.

Zakasnio si, Weyland to otkrio pa ga ubio Predator.
Cak su i film snimili o tom dogadjaju

@Uriel - чек' само да ми нигеријски принц исплати загарантовану суму, па ћу ти проследити довољно новца не зај дену, већ за две експедиције.

To je otkriveno tridesetih a nacisti su tamo usli i krali 1937me. Od tada se svi prave ludi. AVP film kao i Lovkraftov MoM su vise neka sprdnja za javnost u smislu znamo da znate pa sta ?

Nolo i Zepter nisu teli da finansiraju moju expediciju na Antartik gde bi otkrio i dokazao postojanje drevnog objekta piramidalne strukture.
Cisto da znate kakvi su to ljudi.

Na Antarktik i ne možeš otići, jer je tamo ivica zemljine ploče.
Nolo i Zepter to znaju, nije ni čudo da ti ne daju pare. Znaju da to niti može, niti sme!

Plan je da se ide ka strani gde je ledeni zid baz zbog toga da ne ispadnemo.

Ka’ će ta optika kod mene u selu 15 km od Vranja, 5 km od asfalta, podno vrha planine Motine?

Nazad
Vrh Dno