Šta je novo?

Klima za prostoriju 50m2

Insane011

Poštovan
Učlanjen(a)
12.07.2017
Poena
60
Zdravo,

Potrebna mi je klima za prostoriju (dnevna i kuhinja) od oko 50m2. Plafoni su niski (oko 2.2m), izolacija je OK. Kuca u blizini Zlatibora, dakle klima je potrebna recimo samo tokom jula i avgusta. Mislio sam nesto od 18000BTU. Sta preporucujete u cenovnom randu do 80-90k? Mozda neka Midea? Ukoliko je potrrebno mogu da se protegnem i do 120k, ali ne bih da kupujem nesto skuplje ukoliko nema potrebe.

Čemu Amber ultra 12 za jul i avgust na Zlatiboru?

Ovo će rešiti Vivax, Vox, TCL...

Ju promaklo mi to
Mislio sam da treba i za grejanje🤣🤣
Ma da mogu tu i kinezi… a ja bih uvrstio i gree cliviu 18 mozda i neka haier nije losa a mozda nije losa ni midea breezeless e 18… mada ag 18 ne modulira nisko… ali slazem se da moze i tcl, vox, vivax…

Ja sam mislio neku Midea 18, vidim da ima vise modela u cenovnom rangu od oko 75k. Ja tamo boravim sa porodicom 15ak dana tokom leta, tako da ce se verovatno koristiti samo tih 15ak dana godisnje (roditelji koji zive tamo mogu bez klime).

Zdravo,

Potrebna mi je klima za prostoriju (dnevna i kuhinja) od oko 50m2. Plafoni su niski (oko 2.2m), izolacija je OK. Kuca u blizini Zlatibora, dakle klima je potrebna recimo samo tokom jula i avgusta. Mislio sam nesto od 18000BTU. Sta preporucujete u cenovnom randu do 80-90k? Mozda neka Midea? Ukoliko je potrrebno mogu da se protegnem i do 120k, ali ne bih da kupujem nesto skuplje ukoliko nema potrebe.
Za hladjenje i Tcl zavrsava posao.

Kupi šta si naumio i uživaj

Midea (i derivati Beko, Vivax) je tisa i efikasnija od TCL, samo zavisi da li treba wifi, breezeless
beko.jpgvivax.jpgmidea.jpegmidea 2.jpg

Da ne Googlam :) Koji su benfiti Wifi klime i ako je breezeless?

Benefiti su pristupanje preko interneta i duvanje kroz rupice.

Onda cu verovatno da uzmem ovu poslednju sa liste, Midea CB1-18HRFN8.WIFI. Hvala na predlozima.

Nazad
Vrh Dno