Šta je novo?

Monitori sa OLED panelima [nije tema preporuke za kupovinu]

Nebitno sto kasni,vec sto se gadjaju sa cenama

Ako cena bude ko sa sajta, uzimam odmah.. Samo sto kod nas nikad nije ista cena :(

Uzeh Asus Rog Strix XG27AQDMG, sjajno parče hardvera a svetlina je bar po mojim očima slična onoj na C2, bar u console HDR modu. Platio malo ispod 600€ i za ove pare ne vidim bolji monitor a da je 2K, 27" a i OLED.

Uzeh Asus Rog Strix XG27AQDMG, sjajno parče hardvera a svetlina je bar po mojim očima slična onoj na C2, bar u console HDR modu. Platio malo ispod 600€ i za ove pare ne vidim bolji monitor a da je 2K, 27" a i OLED.

gde si uzeo?
Razmišljam o oledu ali se lomim izmejdu 2k, 4k i da li 27 ili 32. Trenutno imam 27 2k ips m27qx ali nisam nešto zadovoljan, ali sam najbliže dellu aw2725df.
super si prošao svakako

Poslednja izmena:
KP.

Na 4K sa RTX 3090 ne bih da idem, tako da je ovo best buy za ove novce i moje potrebe. Ako tvoja grafička može da gura 4K stabilno, why not onda?

Aorus 27Q3 mi se dopada za sad (uzeh pre neki dan). Jedino sto sam sa 32" presao na 27", ali nemam vise mesta na stolu za 2x32...

Philips Evnia 34 34M2C6500/00, ima li neko, ima li problema sa flikerom?

Ima li ko g93sc ili g95sc Samsung odyssey ?
Interesuje me koliko mu je glossy ekran, da li je moguce na njemu raditi bilo sta drugo osim gejminga. Mozes li da pretrazujes net a da ne vidis sebe konstantno ?
Ima li ko taj monitor ?

Ima li ko g93sc ili g95sc Samsung odyssey ?
Interesuje me koliko mu je glossy ekran, da li je moguce na njemu raditi bilo sta drugo osim gejminga. Mozes li da pretrazujes net a da ne vidis sebe konstantno ?
Ima li ko taj monitor ?
Imam olede ne vidim sebe I to bas Samsung...sto bre ne odes negde u neku radnju I vidis uzivo OLED...

Imam olede ne vidim sebe I to bas Samsung...sto bre ne odes negde u neku radnju I vidis uzivo OLED...
Ja bih, ali gde ? Trazio sam u gigatronu i tehnomaniji onda ona treca, sad ne mogu da se setim. Nikad nisam video da su imali upaljen neki noviji samsung sa glosi ekranom.
Koji tacno monitor imas ?
Vidim da je samsung sad na novu generaciju stavio neki anti glare coating, pa bi i to voleo da vidim, ali naravno nema nigde :/ Mislim barem ja ne znam gde ima ?

Kako sam postao nezadovoljan kao mi izbijaju svetle površine po ćoškovima- ivicama na 4k 27" Odyssey G7 IPS-u, odlučio sam se da naručim MSI MPG 321URX QD-OLED od ovih naših što prevoze preko "grane" pa ćemo videti šta mi daju PC Gods sledeće nedelje.

Čitao sam o QD - OLED monitorima proteklih meseci, svakakvih priča od korisnika i vidim da ima raznih problema koji mogu da smanje užitak, prvenstvo VRR flicker i razmrljan tekst ali što bi se reklo dok ne probam par meseci ne mogu znati da li mi zaista odgovara.

CTR - LED TV - LED VA - IPS i sad QD OLED.

BTW da li će ovaj monitor biti kao manja verzija LG C2 televizora ili će biti značajnih razlika?

Kod mene jedini "problem" za sada što mi je i 32" postalo malo, vjerovatno što dosta igara igram izvaljen u fotelju ispred monitora, na gamepadu. Mada i sa mišem i tastaturom, 32" mi djeluje kao 27" u kancelariji bukvalno, nevjerovatno kako oči to istreniraju... :) 42" bi mi bilo idealno i mislim da ako izvalim negdje slim nosač (stoni), da panel bude što više uz ivicu stola, moj sledeći oled biće C5 42"

@perafilozof MIslim da je QD Samsungov display dok je u LG jelt, LGjev :D Oni se medjusobno razlikuju ali sta kako i koliko nemam pojma. QD bi trebao biti glossy, nek me ispravi neko ako gresim.

Kada smo kod LG-ja... meni se ovo solidno dopada, cak 39 dijagonala za 999EUR ne zvuci ni toliko lose. :)

34 dijagonala. 800R zakrivljenost, preskociti

39* je meni interesantna. Inace je i dalje jako slab/nikakav izbor ~40 UW OLED.

Prosao computex sad ce valjda medju raju i novi modeli

AOC Agon 27" OLED AG276QZD na akciji danas u radnji na G.

Bolja kupovina je Gigabyte alternativa.

Za slicne pare ima Philips 34 UW, malo vise

Gde ima taj 34 UW OLED Phillipsov za 58000 dinara?

Na istom mestu gde ima taj AOC i Giga za 48000

Nazad
Vrh Dno