Šta je novo?

The Outer Worlds 2

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet

jel mi se samo cini ili malo prebrzo izlazi drugi deo? mislim, mozda izlazi i za 3 godine tek, ali ono, nije se jos ni propisno oladio prvi deo, evo najave za dvojku...

sve u svemu, vrh trailer :)

To je samo najava. Ko zna kad će izaći ;)

jel mi se samo cini ili malo prebrzo izlazi drugi deo? mislim, mozda izlazi i za 3 godine tek, ali ono, nije se jos ni propisno oladio prvi deo, evo najave za dvojku...

sve u svemu, vrh trailer :)
Ma kakvi, mogu da zadrze apsolutno sve iz originalne igre i samo da napišu nove dijaloge i ja se ne bih žalio.

Meh, kec me je poprilično razočarao, svi ga upoređivali sa FO:NV koji mi je jedna od omiljenih igrica, ja odustao posle 3-4 sata. Valjda će ovo biti bolje.

Negde pročitah da su DLC-ovi bolji od orginalne igre. Jel probao neko?

Deluje kao upgrade-ovani kec :love:
Baš bucam Spacer Choice ediciju. Odlična igra!
Raduje me izlazak već ove godine - veliko iznenađenje, ako ne bude nekih odgoda!

Dosta novih informacija
    • Player character is a Earth Directorate agent (possibly the cryo pod we see floating in space in the trailer opening?)
    • Setting - Arcadia, home of skip drive technology
    • The universe-ending existential threat--rifts possibly (probably) caused by skip drives
    • The political threat - Three primary factions mentioned:
      • Protectorate
      • Religious order
      • corporate group
    • corporations spotted in trailer, screenshots:
      • Auntie's Choice
      • Fizzo's (Although there is a moment in the trailer where you can see "Rizzo's" and "Fizzo's" logo lockups in the same scene--pointing to the space/time rifts?
      • Can't quite make it out, but a very similar art piece/logo to Lovegroves Beautification? No products in OW1, but it is a closed shop in Byzantium. Bottom of image has very Auntie Cleo vibe logo.
        • Looking closer at the trailer, the lady seems to be similar art style, but "____FIELD" and a bit older.
      • Spacer's Choice Moon Man is still prominently in the logo, but Auntie Cleo's seems to be bigger in the trailer.
    • It looks like some form of TTD is back (which, if you were cryofrozen and sent to this colony, would track with OW1 cannon)
    • There's a location named "Central Interface".
      • Someone looks to be wearing power armor in the screenshot. Or maybe a robot. It looks cool.
    • There's a location named "Skip Drive Diagnostic Laboratories" (ooooh...)
    • There's a location named "Horizon Point Station", with section temporarily closed
    • There's a lady in very officer-looking garb in the cryo pod in late trailer--is she the one pinched out of space in the opening? Is she the Fairfield lady we see in artwork prominently in several spots? Who is she?
    • Bars/Shops: The Bottom Runger, The Best Choice,
    • Zero Gee Brew is back, by Auntie's Choice, "An Ale that's best (?) for what ails you!"
    • Foods--Crabwich, Boarst Rockets, Purpleberry Krunch,
    • Rizzo's Spectrum Brown is advertised.
    • Grenades!
    • We better get that holographic top hat.

Samo da ne bude politički korektan.

Prvi dlc nije bolji, drugi je u rangu.

Pošto sam novi u ovoj igri, da li možeš da napišeš, na koje tačno DLC ove misliš ?

Nađoh

The Outer Worlds ima dva dodatka (DLC):

1. Peril on Gorgon (2020): Fokusiran je na misterije naučne stanice na asteroidu Gorgon. Istražujete događaje koji su doveli do propasti naučnog projekta, dok se susrećete s novim likovima, zadacima, oružjem i lokacijama. Radnja se uklapa u glavnu priču igre i proširuje univerzum Halcyon sistema.
  2. Murder on Eridanos (2021): Ovaj DLC se bavi misterijom ubistva u luksuznom okruženju planeta Eridanos. U njemu istražujete smrt popularne glumice i koristite detektivske sposobnosti da otkrijete istinu. DLC donosi nove zadatke, neprijatelje, oružje i priču.

Izgleda baš onako kako sam očekivao - nabudženi kec, mada plus je što blješti manje, valjda...

Ima masu informacija na IGN, a biće i showcase sad u junu.
Drago mi je da su malo dodali na ozbiljnosti u Artu. Prva igra je znala da se malo više kolorizuje a meni bi to smetalo. Ovo je korak u pravom smeru. Pucanje deluje mnogo bolje.
Kao neko ko polako voli da čita dijaloge i odgovara na njih ne sviđa mi se forsiranje vremenom (15 sekundi navodno) iako u osnovi to može biti dobra ideja. Jel ovo RPG ili nije :)

Fantastična prezentacija na Xbox live-u.
Napredak na svim poljima. Produkcija na osetno boljem nivou. Dodali treće lice.
Dugo nisam video ovako "reaktivan RPG". Deluje da će sistemi biti odrađeni bolje nego u NV, videćemo.

Odigrao sam prvu i jako mi se svidela. Prešao Gorgon DLC, drugi samo počeo i tu stao. Jako simpatična i zanimljiva igra.

Nazad
Vrh Dno