Na WiFi može besplatna DNS zaštita AdGuard-a tako što u WiFi tvoje konekcije na telefonu dodaš ove DNS adrese 94.140.14.14 i 94.140.15.15.Sinoć uzmem od supruge PM nešto da vidim kad krenuše reklame da iskaču nije mi bilo dobro. Ima li neko podešavanje za Browser kao na Android u sa DNS-om da se isključe reklame?
Jos od iPhone-a 13 nema nekog preteranog razloga za menjati, osim mozda ako bas ne igras igrice (mada solidan je GPU i na 13). Nema sta novo drasticno da se desi, osim novih generacija baterija (recimo da budu 30tak% bolje).Danas malo cackao 16pm, nikakve razlike u odnosu na moj 14pm
Tanje ivice i ne primjetis jer nosiš masku svakako koja to uveca, displej isti. AI je nebitan jer ne radi na nasem jeziku. 6-8GB RAM razlika totalno neprimjetna
17pm će morati baš nešto novo donijeti da bi prešao
Nikad takav problem na 14PM... Jedini problem koji imam ponekad od iOS 18.4 je da mi WA notifikacije ponekad ne pokaže.Da li neko ima problem da u toku poziva prestane da radi mikrofon? Na wa/viber sve radi normalno.
sa 13 mini na 14 plusbice sok za saku
ja sam i dalje na 12 mini i izgleda cu samo bateriju da zamenim kada oslabi.
Bolje razmisli o 13mini, dobijas 1h-2h koriscenja vise. Poprilicna je razlika, i veca baterija i efikasniji chip.sa 13 mini na 14 plusbice sok za saku
sa 13 mini na 14 plusbice sok za saku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari