djomla43
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2012
- Poena
- 265
Izvini, verovatno je pisalo već, kako proveriti koja je verzija?Samo revizija 1 A serija i nema problema.
Hvala.
Izvini, verovatno je pisalo već, kako proveriti koja je verzija?Samo revizija 1 A serija i nema problema.
Negde sam video da ovi B imaju neku falinku pa sam ih zaobilazio. Sad da me ubiješ nemam pojma šta je to bilo ali eto, stekao kritično mišljenje zabeležio 1 revizija i teram dalje. Za sada ni jedan problem na 3 komata.Iza gamepad-a ima oznaka za FCC ID i ona se završava sa 1A/1B. Postoji mogućnost i po drugom broju iz oznake od 17 slova i brojeva da se vidi koja je generacija DualSense (nakon Conatel PY reda).
Mada ja sam lično viđao dosta drift problema sa 1A pa bih svakako jurio noviji da uzimam sada.
+1 Na 1B je drugačiji osećaj u trigerima i dugmićima, tako sam i ja primetio da je nova revizija. Mada su meni dugmići imali drugačiji osećaj i na dva 1A v3 kontrolera, beli i crni, konkretno X dugme je bilo nekako pliće i mekanije na belom. Tako da verujem da QC nije baš najsjajniji i da je lutrija kakav ti primerak zapadne.Mislim da su ljudi na 1B verziji prijavljivali drugačiji osećaj kada se pritiskaju dugmići i u trigerima zbog promenjene opruge. Barem oni koji su videli razliku.
Ja sam dobio, uz konzolu, džojstik sa A na kraju i za jedva 6 meseci je teško prodriftovao 🤷♂️Iza gamepad-a ima oznaka za FCC ID i ona se završava sa 1A/1B. Postoji mogućnost i po drugom broju iz oznake od 17 slova i brojeva da se vidi koja je generacija DualSense (nakon Conatel PY reda).
Mada ja sam lično viđao dosta drift problema sa 1A pa bih svakako jurio noviji da uzimam sada.
Mozda imas problem sa internetom, jel si na wifi ili kabl? Ako si na wifi da ti nije konzola polozena mozda?Стално имам проблем са инсталацијом игра, односно са скидањем.
Тек из 10ог пута се инсталира.
Ja mislim da je problem u wifi-u. Ako mozes povezi je na lan i proveri. Wifi kartica nije sjajna na ps5, moze da se desi da mu smetaju razni predmeti koji se nalaze pored/oko njega.Видећу.
Успео сам да скинем игрицу, али сваки пут прекине, морам да ресетујем или угасим конзолу и тако више пута. Онда се скине игрица.
probaj prvo da udaljis konzolu sto dalje od rutera i podesi wifi da ti je na 2.4ghzЈош је у гаранцији до октобра.
Ако би га мењали, за коју би сад конзолу могли да га замене.
Имам стару диск верзију.
Како бих пребацио игрице и сејвове?
Ја сам је добио на наградној игри, не знам ко је продавац., сервис је Ирис у Вишњици.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari