Šta je novo?

Lenovo Legion Laptopovi (5, 7, 9, PRO, SLIM)

Svake godine sve gori i gori, sreća samo pa ih sirova snaga cpu/gpu-a vadi!! Realno su uspeli da mi omrznu omiljeni brend svojim glupim unazađenjima (nekad savršenog) proizvoda!

Brate kad pogledam ovaj moj L5P kakva je to masincina, kakav kvalitet izrade i pogledam sta rade zadnjih par godina, bukvalno, ne bih vise uzeo Lenovo u Premium gaming segmentu.

@fkloznica miniLed naravno (prvi laptop sa pomenutom tehnologijom da budem iskren). Konfa najjaca (nazalost) za USA trziste 185H, 32gb i 4060...nazalost nemaju 64/4070.

Super.. :) najjača za USA, da ne kažem možda i najbolja za taj laptop :) očekujem uskoro neki review

Ne sviđa mi se ni najmanje...od 2022 idu silaznom putanjom za tu seriju, kvalitet sve gori, featura sve manje
Ni Thinkpad nije nesto bolji poslednjih 2-3 god.
Je*o ih Intel ekskluziva u X1/P1 seriji. Dajte neki odlican Ryzen.

Moze i 16" P1 za nas s lopatama od saka. xD

Da li neko zna nekog proverenog KP "madjara? Razmisljam da kupim novi lenovo legion slim 5 ali su cene u Gigatronu i ostalim prodavnicama nenormalne.

Par puta sam kupovao kod madjara sa dosta pozitivnih ocena.Sve je uvek bilo korektno.Garanciju nikad nisam potezao,tako da taj deo nije poznat.

Znaci da izbegavam slim verzije ? Gledam da pazarim neki sa 4060, i samo SLIM verzije nalazim sa ryzen procesorima :(

Ne znam jel me više smara njegov glas ili ona bucka što je sve više zastupljena.

Kakav je prosli model Legion Pro 7, R9 7945HX, RTX4080, 1600p 240Hz? Dal je neko imao iskustva potencijalno.

@mad_skillz Odličan...fina tenk sprava...po meni i bolji od ovih novih u gotovo svakom pogledu. Jedino što nema sd čitač kartica i senzor otiska prsta ali radi samotako. Opet sve zavisi za koje pare ga imaš!?

1700e-1800e, u garanciji do Nov 2026, uz mogucnost produzenja. Star 6,7 meseci recimo.
Razmisljao sam Legion 5 ali sam video da na 7ci su i decklid i poklopac ekrana od metala, sto me raduje. Na 5ci valjda jedno je metal, drugo plastika?
Navikao sam na (f)rigidne Thinkpade. :D

Top, razmislicu, hvala svakako!

@mad_skillz ako ti grafička snaga nije preko potrebna (cap na 4070) i portovi pozadi, baci pogled i na Yoga pro 9i...zaista impresivna mašina i daleko bolje izrade (čast nesretnom power dugmetu).

Jel pave tu Yogu u 14"?

Nazad
Vrh Dno