uncle_eddie
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.10.2007
- Poena
- 375
Interesantno, kupio sam u decembru njihovu karticu, sve je bilo ok, i dalje sve jako dobro funkcioniše...
Znaci bitan je dan aktiviranja. Mogu i nocas posle 12? Idem direktno tamo iz Srbije tako da ne prelazim druge zemlje.Pogledajte prilog 493048
Evo konkretno za Rumunjsku, samo odaberes koliko ti cega treba i to je to.
Mozes danas npr platiti, a prije samog puta aktivirati.
Zgodno ovdje je to sto je sve na jednom mjestu, masa drzava i vidis npr u ovom paketu ti je jos 33 drzave, tako ako tranzit radis pogledaj koje drzave nudi i bit ce ti i tamo aktivno.
Kad sve zavrsi, i opet negdje isao, na jednom mjestu opet kupis i ne mislis se.
Esim je zakon
Odličan sajt bacio bookmark, hvala.Meni su svi koje sam koristio (a bilo ih je), računali trajanje od momenta prvog povezivanja na mrežu. Po navici idem na esimdb.com pa tamo gledam šta me zanima i biram ponudu koja mi odgovara. Pre nedelju-dve uzeh za Španiju 5gb za nesto oko 3e, mislim mesec dana (meni trebalo 7). Za različite destinacije različiti provajderi su najpovoljniji, pa se ne treba vezivati samo za jednog.
Uglavnom na svima radi, nisam imao problema do sada ni sa jednim esim-om. Praktično svi rade na 5g, brzine skroz korektne. Na nekima postoji throttling ali piše sve.Odličan sajt bacio bookmark, hvala.
A kakva su iskustva sa signalom za te razne eSIM, jel se svi kače na sve mreže ili i to treba istražiti?
Zanimljivo da u Hrvatskoj ne treba pasoš za A1 prepaid karticu (verovatno i druge)
Nisam poredio cene dal su konkurenti sa eSIM varijantama. Ali retardirano je na sajtu A1 da kupiš eSIM ili običnu moraš uneti podatke od nekog ko već ima ugovor kod njih.
A1 HR daje da se prepaid kartica konvertuje u eSIM (i da ostane prepaid), ali ne može online, moraš u poslovnicu da odeš.Odličan sajt bacio bookmark, hvala.
A kakva su iskustva sa signalom za te razne eSIM, jel se svi kače na sve mreže ili i to treba istražiti?
Zanimljivo da u Hrvatskoj ne treba pasoš za A1 prepaid karticu (verovatno i druge)
Nisam poredio cene dal su konkurenti sa eSIM varijantama. Ali retardirano je na sajtu A1 da kupiš eSIM ili običnu moraš uneti podatke od nekog ko već ima ugovor kod njih.
Da li ovaj operater dozvoljava da se esim ubaci u neki mifi ruter pa da više ljudi koristi net?Da se ispravim, ja sam do prošle godine dopunjavao Cosmote Frog karticu iz Srbije, pozajmljivao a sad imam Whatsup karticu pa ću videti da li može (idem 01.07. na more).
Neograničen paket je sada 13e pa ne znam da li je dopuna od 13e dovoljna ili mora veća od 15e, znam da skidaju 10% odmah pa po logici trebalo bi 15e dopuna.
To verovatno ima na svakoj pumpi na autoputu? Marketi verovatno istoKome treba za putovanje u Hrvatsku, A1 HR nudi dva Esima po cijeni jednog. Data esim kartica za 10 eur, ...10 dana neograničeno.
Vjerovatno ima. I HR telekom nudi dvije Esim (ili obične Sim kartice) za cijenu jedne . Ali ko ima Esmi telefon lakse mu je da prije puta zavrsi sve.To verovatno ima na svakoj pumpi na autoputu? Marketi verovatno isto
Odogovor na HT identicnu ponudu samo kasne jedno godinu i po 😂Kome treba za putovanje u Hrvatsku, A1 HR nudi dva Esima po cijeni jednog. Data esim kartica za 10 eur, ...10 dana neograničeno.
Mislim da da, pošto smo delili sa telefona i radi extra.Da li ovaj operater dozvoljava da se esim ubaci u neki mifi ruter pa da više ljudi koristi net?
Ja mislim da osim ovih turistickih , online ne moze ni jedna.Koje hrvatske esim kartice se mogu kupiti online? Mislim da je red da penzionišem ovu moju fizičku bonbon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari