Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Box4 Crveni ugovor (50%x24) na optici mi ističe 16.05. Lokacija je Novi Beograd. Imam mogućnost mts, Yettel, SBB, A1. U mtsu sam od davnina.
Najjednostavnije mi je da produžim Box4 uz iste uslove. Mogu i sutra u poslovnici da tražim izdavanje idp broja, ali ako dobijem ponudu ovde biću zadovoljan :)

Uskoro se selim na novu adresu i planiram da uvedem optički internet, a potencijalno i TV paket, u zavisnosti od ponude. Na adresi postoji mogućnost priključenja na MTS i Yettel optičku mrežu. Ne zanima me ništa ispod 24x50%.

Zanima me opticki internet ili A1 kucni net 12 meseci bez preplate javite se u inbox.Arandjelovac

Potrebna ponuda za produzenje Yettel hipernet-a (tv i internet). Ugovor od 36 meseci istiice i julu. Hvala

SBB obnova Premium paketa ili nov ugovor na drugo ime na adresi. Zemun.

Box4 Crveni ugovor (50%x24) na optici mi ističe 16.05. Najjednostavnije mi je da produžim Box4 uz iste uslove.
Hvala svima koji su se javili. Od dobijenih ponuda ipak je pobedio odlazak u poslovnicu mtsa i jedan telefonski razgovor.
Ugovor je obnovljen, dobio sam sve što sam tražio. :)

Trenutno imam samo internet paket kod Supernove. Hteo bih da produžim ugovor na 24 meseca, ali uz prelazak na paket Super PLAN 3 L, pod uslovom da ostvarim 50% popusta u trajanju od 24 meseca.

Истиче ми SBB Eon Full, оптика.
Продужио бих уговор, ако добијам 12 месеци за 1дин или 50% попуст на 24 месеца.

Istiće mi uskoro MTS Box 3, optika, BG Voždovac. Imam mogućnost mts, Yettel, SBB, Orion,A1.
50% umanjenje na 24 meseca da produžim ugovor ili da tražim izdavanje idp broja

Prelazak sa Box 3 na supernovu optika opstina Surcin. Kontakt pp.

Istice ugovor supernova kablovski, nikad vise... potreban opticki internet i televizija za vise uredjaja, Arandjelovac

istice mi ugovor u Yettel-u, tako da mi treba ponuda za fiksni, internet i tv za obnovu ugovora u yettel-u, ili novi ugovor za mts ili orion. Sva tri operatera imaju optiku u zgradi.

Uskoro se selim na novu adresu i planiram da uvedem optički internet, a potencijalno i TV paket, u zavisnosti od ponude. Na adresi postoji mogućnost priključenja na MTS i Yettel optičku mrežu. Ne zanima me ništa ispod 24x50%.
Riješeno.

Istice ugovor 20.6 kod supernove . Internet i televizija . Trazim 24x50% za produzenje istog paketa ili da predjem na super plan 3 s sa isto 24x 50% .

Pozdrav,
trazim ponudu od Yettel, SBB i MTS promotera za stan u Novom Sadu. Trenutno korisnik Yettel Hipernet Duo M paketa sa istekom ugovorne obaveze krajem juna. Zainteresovan sam za Yettel kod Kuće M, SBB EON Full i MTS Box 3 M paket

Potreban A1 agent za kućni internet

Čuo sam da SBB daje za zadržavanje 14m gratis. Neka mi se javi neki agent da to realizujemo, ili ću morati da podnesem zahtev za raskid i da malo sačekamo...

30. maja nam ističe ugovor za Box4 plavi, bez optike (nemamo u zgradi). Produzili bismo ugovor, pod uslovom da dobijemo 50% x 24. Ili cemo, zbog previsoke cene, biti prinudjeni da potrazimo drugog operatera.

Istice mi ugovor kod mts-a uskoro,Trazim 50% popust x 24 .Moze yetel,mts,sbb

Potreban agent za orion telekom, uzeo bih najjači paket samo net, u zgradi postoji optika od mts/yettel-a i sbb-a, hvala.

Potrebna ponuda za net+tv - Bežanijska kosa.
Uskoro mi ističe ugovor sa MTS-om.

Istice nam uskoro ugovor za MTS Box 2 optika. Trazim ponudu za Yettel Net L.

Potreban agent za najbolju ponudu u Orion Telekom za paket Sonic Net od 1gbps/500mbps

Potrebna ponuda za samo internet paket na Zvezdari, Beograd.

Istekla mi ugovorna obaveza za internet i TV preko Supernove kablovske (Zvezdara, Beograd), zanima me dobra ponuda za produžetak ugovora.

Nazad
Vrh Dno