Šta je novo?

NetNet - Nis

Da li možda neki nekadašnji korisnik NetNeta ima ROM za Android box uređaj koji je NetNet nekada koristio, naziva A95X F4?
Potreban mi je kako bih pokušao da oživim jedan njihov takav uređaj. Mislim da ga je zajedno koristila i novosadska firma TeamNet.

Da li možda neki nekadašnji korisnik NetNeta ima ROM za Android box uređaj koji je NetNet nekada koristio, naziva A95X F4?
Potreban mi je kako bih pokušao da oživim jedan njihov takav uređaj. Mislim da ga je zajedno koristila i novosadska firma TeamNet.
Postavi u temi za Android box uređaje, mislim da ćeš pre tamo dobiti odgovor

Da li može da se instalira ova team net media aplikaciju na sopstveni box (npr mi box 2). Hteo bih da probam, kako bih eliminisao ovaj njihov boks. Ako je neko probao neka napiše kako je prošlo.

Stigao racun za mesec maj, 3500 dinara umesto 2790, ugovor istekap pre par meseci

Sta sve treba da se vrati od opreme i gde se to sad vraca, u koju poslovnicu? Povecali su nenormalno cenu, nisam pod ugovorom, nego ono na neodredjeno i ne pada mi na pamet da ostanem. Takodje da li ima nekog otkaznog roka i kako funkcionise, da li u tom periodu ja mogu da uvedem nov internet od drugog provajdera?

Meni je majski račun 4000,a do sada je bilo 3150.

Pošto najverovatnije nije bilo obaveštenja o poskupljenju i isto je po svoj prilici izostavljeno na računu, imate rok 30 dana od datuma izdavanja da podnesete zahtev za raskid bez penala po Članu 131 ZEK ako ste pod ugovornom obavezom.
Da li ima nekog otkaznog roka i kako funkcionise, da li u tom periodu ja mogu da uvedem nov internet od drugog provajdera?
Po pravilu ne bi smelo van ugovorne obaveze više da ima otkaznog roka i ponovo su počeli da rade raskide na licu mesta. Doneseš opremu, razdužiš, u donjem pasusu zahteva za raskid stoji lista opreme i usluga se naplaćuje do datuma kada je ugovor raskinut.

Nazad
Vrh Dno