Šta je novo?

Razmena slotova za streaming servise (pravila su u prvoj poruci)

Nudim youtube premium trazim yettel tv nalog sa svim kanalima (po mogucstvu i Skyshowtime kanali)

Nudim Eon van mreže Tv aktivacija, Full paket.
Ponudite šta imate.

Poželjan Yettel Tv i A1 sa Showtime kanalima.

Ne treba mi: Disney+, Move, Iris, Orion, Yettel, Max, Showtime, Prime, Youtube Premium.

Mijenjam mjesto u Maxu ili Surfsharku za mjesto u Youtube Premium

Jos uvek trazim nalog za A1 xplore sa svim tv kanalima (ako je moguce i sa Skyshowtime kanalima) a nudim youtube premium slot !!!

Potreban Eon van mreže Tv aktivacija, nudim spotify domaća familija

Nudim Eon van mreže ( full paket ).

Potreban Yettel Tv, ili A1 sa Showtime kanalima.

Imam iris go i youtube premium domaći, potreban mi je eon van mreže smart tv.

Nudim Voyo(RS), HBO MAX, Yettel tv(Android tv za android box ili PC) potreban Orion tv (za Apple tv), Hulu

Nudim Dezzer premium (mts),na 6,7 meseci . Trazim Tidal ako neko ima familiju da me ubaci. Moze i Disney+.

Trazim nalog za Yettel tv i A1 xplore sa svim tv kanalima (ako je moguce i sa Skyshowtime kanalima) a nudim youtube premium slot !!!

Menjam Orion slot za bilo koju mrežu (srednji paket), za Prime,..

Tražim EON TV Premium full paket (u mreži ili van mreže svejedno je) za aktivaciju na android stiku.
Nudim MAX Standard iz Yettela.

Tražim Disney + Premium (4k), nudim nešto od sledećeg: VPN slot, Bitdefender slot, Deezer Premium slot, 200GB mesečno preko 4 u 4 kod mts-a, Max Standard... U nekoj varijanti mogu razmeniti i neka dva od navedenih za pomenuti Disney. Kucnite pa ćemo se dogovoriti 😊

Nudim slobodan disney+ slot, trazim Supernova tv slot

nudim po izboru 2 slota ..imam spotify i hbo ili tidal i eon full paket
trazim iskljucivo supernovu full paket

Nudim EON Full slot za Smart TV (nije van mreze).
Ponude u inbox.

Imam: MAX, Netflix, Iris, Voyo, Skyshowtime, Deezer.

Nudim YouTube premium,(ponude u inbox)pre svega me zanima Netflix 4k za tv,eventualno u obzir dolazi i Hbo takodje 4k za tv.

Nudim YT Premium, imam 2 slobodna mesta. Treba mi Disney Premium i Max Premium.

Youtube premium i dalje aktuelna ponuda.

Tražim EON TV Premium full paket (u mreži ili van mreže svejedno je) za aktivaciju na android stiku.
Nudim MAX Standard iz Yettela.
Uz MAX nudim i legalan ključ za android antivirus Kaspersky Premium kao i link za download. Ključ traje 90 dana i kad istekne Kaspersky se ponovo aktivira istim ključem i tako lifetime.

Nudim YT Premium, imam 2 slobodna mesta. Treba mi Disney Premium i Max Premium.

Ostalo je jos jedno mesto. Da napomenem da je u pitanju srpski YT nalog. Takodje, imam i Orion TV jedan slobodan slot, paket sa svim kanalima.

Iskljucivo za Disney Premium ili Max Premium nalog.

Potreban mi je HboMax Premium4k.

Nudim: Showtime, Voyo, Iris, Move, Eon full van mreže za mobilni/tablet.

Max i Voyo preko Yettela narednih 2 godine samo vaš nalog da koristite i delite sa kime god želite.
Potreban MS Office 365

Nazad
Vrh Dno