Bratski, uzdravlje da sluzi makina🙂🙂💪💪koliko vidim temperature su odlicne🙂
Hvala bro, da znas da i mene bas prijatno iznenadio. Jos nisam video termal throttling; izgleda konacno da sam ubo primerak koji ima ljudski nanesen tecni metal!
@Proday
Sad da vidimo koliko ce ti trebati da ga bacis u oglase.
Pa vidi, stavio bih ja to vec za 4 dana ali odoh na more dok se vratim sa puta tako da ce pre biti 2-3 nedelje

Takodje, nekako bi vise voleo da ode Yoga (i ona ce takodje u o, pa sta pre ode).
Nego vezano za temu, ostao sam duzan za grafiku rezultate, pa evo ako je nekome bitno da vidi kako se 5070Ti ponasa, posebno je zanimljivo u poredjenju sa 4080 posto su rame uz rame koliko mogu da primetim. Ocajan net u hotelu pa igre skidam danima, stoga nema fps iz istih.
Jos stvari vezano za laptop (uglavnom negativno kao i uvek sto navodim)...ne svidja mi se sto nema hdr, tasteri su mi manji od onoga sto volim i na sta sam navikao i imaju dosta veliki razmak izmedju karaktera pa treba malo privikavanja, ali je sam osecaj kucanja i pod prstima odlican. Font i dalje cekam da se sete da promene, mada ajd, gaming laptop je u pitanju. Najveca zamerka za sada na IR kameru odnosno otkljucavanje licem, radi daleko daleko losije nego Yoga, tako da se bas cesto desava po mraku i losijem osvetljenju generalno da moram pass da unosim.
Bilo kakva pitanja, tu sam