Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Jes android 10 Harmony OS 4.0
Mozes i ovo gore sto je kolega rekao al kad sam posmatrao da se ovaj njakao 3-4 sata sa flesovanjem u redu je 25$🤣🤣🤣

Ne možeš pomoću regiona... Mora u Sigmi da se promeni region i uflešuje rom za taj region. Na youtube ima konverzija P30 pro sa harmony OS na EMUI, ti je taj postupak...
Edit:
Harmony OS 4 je Android 12.

Harmony OS 4 u slucaju konkretno P30 Pro je android 10

Ima li neka fora da se nadogradi na Android 11 ili 12 da se ne cimam sa singapurcani?

Mislim da je nekako kamera degradirana ili mi je staklo izgrebano, nemam pojma. Ima li neko sličan utisak?

Ima li neka fora da se nadogradi na Android 11 ili 12 da se ne cimam sa singapurcani?
Nema.I singapurtjani azuriraju na Harmony OS 4 koji je u osnovi na ANDROIDU 10

Mislim ima ovo sto ti je kolega rekao gore da se cimas sam sa kablovi sigmom firmverima itd itd al zvanicni guide nisam siguran da postoji

Šteta što je ovaj vrhunski telefon ostao na Android 10. I dalje rade dobro sve apps a dokle će si vidimo 🤔

Sa Nova Launcher Prime koji imam godinama telefon radi kao nov.

Ima li neka varijanta za jeftiniji ekran?

Koja vam je verzija Launchera i ima li negde da se skine novija verzija a da radi na EMUI 12? Nervira me spustanje status bara mora skroz odozgo a ako se malo od nize povuce prstom otvara se glupi AI Search. Nova Launcher mi radi lepo ali hoce da zabaguju neke aplikacije.
Screenshot_20250515_132847_com.android.settings_edit_13796580279144.jpg

Meni otišlo dugme za paljenje/gašenje a i konektor punjenja ne drži lepo, kabl se začas zvuče ukoliko se pomeri telefon. Da li je neko možda menjao nešto od toga? Za ovih preko 5 godina telefon nikada nije bio u servisu, ne znam da li rešavati ove nedostatake, mada i sa njima može da se funkcioniše. P30 pro

Za konektor za punjenje prelistaj ovu temu, napunio se port djubrretom iz džepova. Prašina. Komadići tkanine.

Meni je očistio drugar u servisu, kompresor i vakuum pumpica, a neki ljudi su čistili običnom iglom ili čačkalicom.

Za konektor za punjenje prelistaj ovu temu, napunio se port djubrretom iz džepova. Prašina. Komadići tkanine.

Meni je očistio drugar u servisu, kompresor i vakuum pumpica, a neki ljudi su čistili običnom iglom ili čačkalicom.
Ja sam cistio obicnom iglom (sa onim delom gde se uvlaci konac)... Lagano sam sve izvukao dok u dnu nisam video onaj metalni deo... Pre toga sam imao problem da nije uvek hteo da puni brzo. Pose ciscenja iglom sve je ponovo radilo normalno (brzo punjenje je bilo konstantno)

Nazad
Vrh Dno