Ovo je slika sa Oppo !?![]()
~22x zoom iz gcam-a (koja nije predviđena za to) pošto u stock ne može da se ugasi AI mesec a EV metering gotovo da ne radi danju
Da, izvini, Find X7 Ultra gcam. Stock uopšte ne može da slika mesec (a da ga ne pretvori u AI) ma šta god da uradim tako da ne može bolje iako bi trebalo da možeOvo je slika sa Oppo !?
Telefon je full .Da, izvini, Find X7 Ultra gcam. Stock uopšte ne može da slika mesec (a da ga ne pretvori u AI) ma šta god da uradim tako da ne može bolje iako bi trebalo da može
Greška je to, 6.82'' je minimum nažalostTelefon je full .
Plus 6,5 " što je još bolje .
Moje izvinjenje .Greška je to, 6.82'' je minimum nažalost
Aham, Varšava, Palata kulture i nauke.Prelepa slika . Divne boje .
Poznata mi je zgrada .
Jel ovo Poljska ?
Svaka boja na mestu . Nebo u pravom odsjaju . Mogli bi i najskuplji da mu pozavide .👍Redmi Note 13 Pro+ 5g
Pogledajte prilog 480270
Kale?Pixel 6 pro, 4x
Da 🙂 Za one koji ne znaju, Kale ili Momčilov grad ili Pirotska tvrđava ili kako je moja ćerkica zove - zamak 🙂
Koliko vidim Zemun 😃👍
Skromno .
Ovo je ludilo fon za fotkanje. Ja ga ne koristim samo zato sto je nelagodan za drzanje, apsolutno mi ne odgovara u ruci. Inace #1 od svih fonova koje sam probao.Bez edita, stock kamera u Authentic modu.
14 Ultra baš loše boje ima, posebno ljude kada fotkaš, HDR takođeOvo je ludilo fon za fotkanje. Ja ga ne koristim samo zato sto je nelagodan za drzanje, apsolutno mi ne odgovara u ruci. Inace #1 od svih fonova koje sam probao.
Slažem se, ni jedan drugi telefon ne pruža takav osećaj. Ima telefona koji su precizniji i konstantniji, gde su boje realnije itd., ali ni jedan telefon nema tu dubinu, izgled i osećaj kao što Leica Authentic daje.Ovo je ludilo fon za fotkanje. Ja ga ne koristim samo zato sto je nelagodan za drzanje, apsolutno mi ne odgovara u ruci. Inace #1 od svih fonova koje sam probao.
Prelepe slike .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari